Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

φεεεετα = να περιμένω ειδοποίηση... έλα όμως που εγώ την θέλω για την αδερφή μου που έχει γενέθλια σήμερα...με βλέπω να πηγαίνω μόνο με την τούρτα... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φεεεετα = να περιμένω ειδοποίηση... έλα όμως που εγώ την θέλω για την αδερφή μου που έχει γενέθλια σήμερα...με βλέπω να πηγαίνω μόνο με την τούρτα... :)

Τύπωσε σε ένα χαρτί την παραγγελία (αφού σβήσεις την τιμή) και βάλτην σε έναν όμορφο φάκελο... ;)

Super off-topic

δεν την βρίσκουν οι γυναίκες με αυτά, πήγαινε πάρε της κανένα ρούχο η μπιχλιμπίδι να ενθουσιαστεί και κράτα για πάρτη σου την tv. :)

Βάλε και μια φεεεεεέτα στο φάκελο :lol::lol:

Χρόνια πολλά!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τελικα έφτασα με την τούρτα μόνο...οψώμεθα...

για την αδερφή μου είναι που με έχει φάει τόσο καιρό βλέποντας την samsung syncmaster t200hd που έχω και είπα να την ηρεμίσω...

Αιντε ρε γκετιτ, προχώρα λίγο το θέμα! Γιατι πέραν του τι την θέλω πάμφθηνα την οθόνη είμαι και ανυπόμονος :-D:-D

(+ δεν την παλεύω άλλο με την 17αρα tft 5ετιας και βάλε τωρα που μου άνοιξε η όρεξη)

πριν λιγο κοιταξα το ιστορικο παραγγελιων και απο καταχωρημενη που εγραφε τωρα γραφει Άκυρη παραγγελία

τελικα οπως φενεται τζαμπα περιμεναμε.

πριν λιγο κοιταξα το ιστορικο παραγγελιων και απο καταχωρημενη που εγραφε τωρα γραφει Άκυρη παραγγελία

τελικα οπως φενεται τζαμπα περιμεναμε.

Εγώ μίλησα μέσω chat και μου είπε Παρασκευή ενδεικτική ημερομηνία παράδοσης ...

Ουπς άρχισαν τα όργανα. Αν είσαι σίγουρος πως από τη πρώτη στιγμή δεν ήταν άκυρη (πχ το έκλεισες μόλις ακριβώς σταμάτησε να έχει κομμάτια) chatare τους και εσύ.

Επίσης και με το σημερινό daily deal τους κάτι παίζει. ήρθε mail για ένα samsung κινητό στα 40 και στο site το έχει 69. Όταν τελειώνει συνήθως λέει sold out δεν ξέρω. Στη κεντρική σελίδα ούτε καν που εμφανίστηκε. Μάλλον τώρα είδαν τα monitor και άρχισαν περικοπές μπας και πάρουν πίσω τα λεφτουδάκια τους.

και μενα στο ιστορικο λεει "ακυρη παραγγελια":mad::mad::mad: για τσεκαρετε το και σεις παιδες να δουμε τι παιζει ειναι μεμομομενα περιστατικα η σε ολους λεει το ιδιο

Εμένα λέει ακόμη "Καταχωρημένη".

Αν σας κάνει να αισθανθήτε καλύτερα, το site την προηγούμενη ώρα σχεδόν δεν έπαιζε... ίσως να κάνουν κάποια εργασία συντήρησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...