lionheart75 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 και βεβαια θα παραλαβουμε το ειπανε ξεκαθαρα οι ανθρωποι στο τηλεφωνο δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τρωγομαστε αν ναι η οχι....και αν ειναι ελατωματικες η οχι...πιστευω πως η εταιρια δεν θελει να μπει στην κατηγορια πλαισιο και θα γινουν ολα οπως πρεπει !!! Δυστυχώς ο Έλληνας δεν αλλάζει φίλε μου. Μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Χεχ, δεν έχει πλάκα αν είναι όλοι αισιόδοξοι ωρέ :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Χεχ, δεν έχει πλάκα αν είναι όλοι αισιόδοξοι ωρέ :Ρ Σωστο και αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πήρε κανένας τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Οχι ακόμα, από πέμπτη και μετά βλέπουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 εγώ μίλησα με το κατάστημα του βόλου και μου είπε φεεεεεεεεετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 εγώ μίλησα με το κατάστημα του βόλου και μου είπε φεεεεεεεεετα ?........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δηλαδή φέτα?? (μπουλο εννοείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 εγώ μίλησα με το κατάστημα του βόλου και μου είπε φεεεεεεεεετα χα χα χα Πελάτης : Γιαννάκη έλα που είναι η οθόνη???? Γιαννάκης : Φέεεεεεεεεεεετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 μάλλον φταίει το ότι έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση (διαφημίσεις) οπότε κάτι μου διαφεύγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=HN4S0Ymuyds[/ame] Την πιο πρόσφατη δεν τη βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εννοει "Υπομονηηηηηηη"- "Περιμενεεεεεεεε".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδια εχουμε καμια ενημερωση ?Εκτος απο την φετα φυσικα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδια εχουμε καμια ενημερωση ?Εκτος απο την φετα φυσικα ... Μολις με πηραν τηλ.Περιμενουν παραδοση απο τον προμηθευτη Τριτη Τεταρτη οποτε λεει θα την εχω μεχρι Παρασκευη.. Τον ρωταω αν παιζει κανενα λαθος κτλ, μου λεει οχι ολα κανονικα...Ειδωμεν... Αυτα, και ειμαι απο Αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Οποτε αναμενουμε ως Παρασκευη τουλαχιστον να παραλαβει ενας που ειναι Αθηνα για εμας απο επαρχια ισως την επομενη εβδομαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.