paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια τι λεμε τώρα... τετοια πραγματα ουτε το πλαισιο δε θα έκανε... και αν ηταν προιόν διαλογής θα το εγραφε ξεκάθαρα. εχω αγοράσει πληντυριο που ειχε μια "τρακαρα" και αντι για 500 ειχα πληρώσει 290 αλλα το εγραφε ξεκαθαρα και ήταν σε διαφορετικό χημείο απο τα υπολοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ρώτησε κανείς για την εγγύηση; στις ελληνικες οδηγιες που διαβασα απο την μαμα Philips γραφει οτι σε ολες τις τηλεορασεις εχει 2 χρονια εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 στις ελληνικες οδηγιες που διαβασα απο την μαμα Philips γραφει οτι σε ολες τις τηλεορασεις εχει 2 χρονια εγγυηση Άλλο η philips. Το getit τι δίνει είναι το θέμα... (Μήπως είναι δικιά του εισαγωγή με λίγα λόγια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μόλις μίλησα με το cs του getitnow και μου είπε οτι η παραγγελία μου θα έρθει κανονικα στα 114,τοσο όσο την ειχα παραγγείλει την παρασκευη το βραδυ...μακαριιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για το πότε δεν έγινε αναφορά, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 φάνη μου ειχαν πεί τεταρτη με πέμπτη εμενα για παραδοση με κουριερ σε επαρχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 φάνη μου ειχαν πεί τεταρτη με πέμπτη εμενα για παραδοση με κουριερ σε επαρχια Μολις με πηραν τηλ. Περιμενουν παραδοση απο τον προμηθευτη Τριτη Τεταρτη οποτε λεει θα την εχω μεχρι Παρασκευη.. Τον ρωταω αν παιζει κανενα λαθος κτλ, μου λεει οχι ολα κανονικα...Ειδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μολις με πηραν τηλ.Περιμενουν παραδοση απο τον προμηθευτη Τριτη Τεταρτη οποτε λεει θα την εχω μεχρι Παρασκευη.. Τον ρωταω αν παιζει κανενα λαθος κτλ, μου λεει οχι ολα κανονικα...Ειδωμεν... Λογικά λοιπόν μέχρι τέλος της βδομάδας θα την έχουμε. Έπεσαν πολλές παραγγελίες προφανώς. Το καλό στην υπόθεση είναι ότι τα φορτηγά επέστρεψαν στη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ωραία μιας και παράγγειλα βράδυ (12ωρα) ειμαι καλα αλλα το φιλαρακι (επομενο πρωη) θα φαΐ άκυρο! Θα τον καλό και σπιτι να την βλέπει, οταν ερθει με το καλό, για να του σπάω τα νεύρα! Ο σπασοκλαμπανιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ωραία μιας και παράγγειλα βράδυ (12ωρα) ειμαι καλα αλλα το φιλαρακι (επομενο πρωη) θα φαΐ άκυρο! Θα τον καλό και σπιτι να την βλέπει, οταν ερθει με το καλό, για να του σπάω τα νεύρα! Ο σπασοκλαμπανιας Γιαυτό είσαι σίγουρος ή απλά το γράφεις? Όλοι όσοι παρήγγειλαν την tv την περίοδο που η προσφορά έτρεχε πρέπει να παραλάβουν. Διαφορετικά θα πρέπει να υπάρχει επίσημη ενημέρωση απο το κατάστημα. Μην λέμε ότι θέλουμε, μας διαβάζει και κόσμος. Εκτός και αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε. Φιλικά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ναι ρέι, τι λογική είναι αυτή; Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραγγελιών λογικά θα έγινε απ' τις 8-9 το πρωί του Σαββάτου και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μόλις μίλησα με το cs του getitnow και μου είπε οτι η παραγγελία μου θα έρθει κανονικα στα 114,τοσο όσο την ειχα παραγγείλει την παρασκευη το βραδυ...μακαριιι ωπα παιδια διαβασα λαθος αυτο το ποστ: τοσο όσο την ειχα παραγγείλει την παρασκευη το βραδυ...μακαριιι καταλαβα: τοσο όσοι την ειχα παραγγείλει την παρασκευη το βραδυ...μακαριιι :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 παιδια μην τρελενεστε ολοι μας θα παραλαβουμε απο την στιγμη που λεει πως θα παραλαβει τριτη με τεταρτη παει να πει πως καταμετρησαν την παραγγελια που ειχαν μεχρι να κλεισει η προσφορα και με την σειρα τους εκαναν το τηλεφωνημα στον αντιπροσωπο για να παραλαβουν χ κομματια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 λοιπόν κάτι τελευταίο, στάλθηκε προλιγό ενα λινκ για όσους δεν πρόλαβαν την προσφρά με μια άλλη τηλεόραση, αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή ή αυτήΑς το δούμε λογικά, 1) γινεται 19αρα και 22αρα ίδιο μοντέλο στην ίδια τιμή; 2) τι πιθανότητες υπάρχουν 3 τηλεοράσεις σε ένα μαγαζί να εχουν κάποια χρονική στιγμή την ΙΔΙΑ ακριβώς τιμή ακόμα και στα λεπτά; (αυτές οι 2 και η philips) 3) Τα μοντέλα είναι τελικά μη διαθέσιμα γιατί προλίγο που τα κοίταξα ήταν διαθέσιμα. Επίσης προσέξτε ότι ενώ είναι με αύξουσα σειρά τα μοντέλα αυτά βρίσκονται στη μέση της αναζήτησης με ακριβότερα μοντέλα να εμφανίζονται στην αρχή. Φοβάμαι ότι ακόμα και στην επεξεργασία να φτάσει η κατάσταση του προιοντος μάλλον θα υπήρχε κάποιο λάθος. Αυτα όμως απο βδόμαδα.. Μαλλον εχουν μαζευτει τα στελεχη μαζι με το δικηγορικο τμημα και σκεφτονται ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος για να ξεμπλεξουν απο την κατασταση: μηνυσεις (και κακη δημοσιοτητα) η οικονομικη ζημια απο την υπο-χρεωση του προιοντος... Τα δυο σωστοτερα μηνυματα επι του θεματος. Εγινε λαθος, ηδη και οι τρεις τηλεορασεις εχουν αλλαξει τιμες 199, 228 και 199 και το μονο που μενει ειναι να αποφασισουν τι θα κανουν. Εκτος αν ηταν ξεστοκαρισμα ελλατωματκων που θεωρω ομως λιγοτερο πιθανο αφου οπως παρατηρησε ο WoodSell3r θπηρχε η "τριπλη ισοτιμια". Αν ηταν μονη της η Philips στα 114 τοτε μπορουσε να ειναι ελλατωματικα κομματια. Οποτε μην το φοβαστε αυτο, αν παραλαβετε θα ειναι καλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 και βεβαια θα παραλαβουμε το ειπανε ξεκαθαρα οι ανθρωποι στο τηλεφωνο δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τρωγομαστε αν ναι η οχι....και αν ειναι ελατωματικες η οχι...πιστευω πως η εταιρια δεν θελει να μπει στην κατηγορια πλαισιο και θα γινουν ολα οπως πρεπει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.