Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηρα τωρα τηλ.στο 800.... να δω τι γινετε,που δε φαινετε κι η παραγγελια μου κι ειπε οτι θα παραλαβουμε κανονικα...για να δουμε...

Same here, μου ειπαν οτι ειναι προβλημα του site ή κατι τετοιο...

Παντως για καλο και για κακο εστειλα και ενα mail, να το χω και γραπτα σαν απαντηση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Same here, μου ειπαν οτι ειναι προβλημα του site ή κατι τετοιο...

Παντως για καλο και για κακο εστειλα και ενα mail, να το χω και γραπτα σαν απαντηση...

Εγω παιδια δεν εχω καλεσει ακομα αλλα κρινωντας απο τα λεγομενα σας μιας και ειχατε και προβλημα με την μη εμφανιση της παραγγελιας σας τα πραγματα πανε καλα ...τι ρωτησατε τους υπαλληλους?

Τα ίδια και απο μένα.

Μίλησα το πρωί με το chat και μου είπαν ότι έχει καταχωρηθεί η πραγγελεία και απλά πρέπει να περιμένουμε.

Υπομονή παιδιά.

Θα τα παρουμε κανονικα ρε παιδια, εμενα το σαββατο που εκανα την παραγγελεια μου χρεωσαν κανονικα την πιστωτικη,οποτε μην ανχωνεστε..

Χρέωση έκαναν ή δέσμευση (hold) ;

Γιατί...

Πότε χρεώνεται η πιστωτική/χρεωστική μου κάρτα;

Η χρέωση της κάρτας σας πραγματοποιείτε κατά την τιμολόγηση-αποστολή της παραγγελίας σας.

Το ενδεχόμενο να έχει κάτι ελατωματικό η παρτίδα και την σκοτώνουν το σκεφτήκατε; Πχ καμένα Pixel, πρόβλημα στην τροφοδοσία, πρόβλημα της πλακέτας και τόσα άλλα; Είναι υπερβολικά φθηνές. Εγώ δεν θα έκανα την αγορά πάντως...

Το ενδεχόμενο να έχει κάτι ελατωματικό η παρτίδα και την σκοτώνουν το σκεφτήκατε; Πχ καμένα Pixel, πρόβλημα στην τροφοδοσία, πρόβλημα της πλακέτας και τόσα άλλα; Είναι υπερβολικά φθηνές. Εγώ δεν θα έκανα την αγορά πάντως...

Eδώ είμαστε όλοι μαζί για να το αντιμετωπίσουμε!!!!!!

Τη φήμη της εταιρείας ΔΕΝ νομίζω να τη ρισκάρουνε;)

Πάντως μια αντίστοιχη προσφορά στο U με μια φθηνή samsung, είχαν καμμένα pixels. 4 οθόνες είχα αλλάξει εγώ και ένας φίλος μου και οι 4 είχα ν κολλημένα πιξελ (ακόμα πιο σπαστικά απο τα καμμένα)

Τη φήμη της εταιρείας ΔΕΝ νομίζω να τη ρισκάρουνε;)

AAAAAAAAAAAAAAAχαχαχαχαχαχαχαχαχα, το καλυτεροτερο εδω και χρονια. Τη ΦΗΜΗ τους, ε;; Δεν παλευεσαι, μεγαλε...........

AAAAAAAAAAAAAAAχαχαχαχαχαχαχαχαχα, το καλυτεροτερο εδω και χρονια. Τη ΦΗΜΗ τους, ε;; Δεν παλευεσαι, μεγαλε...........

ειναι καινουργιο μαγαζι, πιστευω οτι υπολογίζουν σε αυτό. :-)

Πάντως πιστευω πως απλα ήταν μια πολη καλη προσφορά!

Ρε μάγκες εδώ θα είμαστε να το αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε συμβεί.

Χαλαρώστε...

Ακόμη δεν το είδαμε Γιάννη το Βαπτίσαμε. Έλεος με τον κάθε εξυπνάκια.

Δεν έβαλε κανεις το μαχαίρι στο λαιμό κάποιου να την αγοράσει, όποιος δεν ... δεν αγοράζει. Απλά πράγματα.

Όσο αφορά την ύπαρξη καμμένου / κολλημένου πίξελ είναι πιθανό να συμβεί σε κάποιον ακόμα και αν την αγόραζε στην κανονική της τιμή απο οπουδήποτε. ;)

αν και δεν ειναι σιγουρο εχω ακουσει απο ατομο που δουλευε σε μια μεγαλη αντιπροσωπεια οτι υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχουν κομματια α' διαλογης αλλα να βγουν και κομματια β' διαλογης τα λεγομενα τα οποια βεβαιως κοιτανε να ξεφορτωθουν πιο αναιμακτα ,αυτο οπως ειπα με καθε επιφυλαξη για την συγκεκριμενη προσφορα....παντως παρεπιπτοντως μακρια απο το service της philips- απο τα χειροτερα που υπαρχουν -μια φορα το χρειαστηκα ακρη δεν εβγαλα και εμεινα με χαλασμενη τηλεοραση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...