Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Έχεις κάνει σίγουρα log in;

ναι κανονικα...

Εχω παθει το ιδιο οπως ο jabar

το λαβα το <<μυνημα>>παιδια αν καταλαβα καλα,να στε ολοι καλα... σας ευχαριστω...

παντως εμενα δε μου βγαζει τιποτα στο καλαθι μου,ουτε στο ιστορικο παραγγελιων στη σελιδα τους,ενω εχω αρ.παραγγελιας στο μειλ μου...

Μηπως ειναι επειδη ζητησα παραλαβη απο το καταστημα?

Εχει πλακα να μου κανουν κανενα αστειο και εκανα την παραγγελια σχετικα νωρις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι κανονικα...

Εχει πλακα να μου κανουν κανενα αστειο και εκανα την παραγγελια σχετικα νωρις...

Μπα δεν παίζει αυτό διότι και εγώ παραλαβή απο το κατάστημα έχω επιλέξει και μου την εμφανίζει κανονικά κάνοντας login.

Παιδιά για να σας λυθεί η απορία, καθώς και εμάς, καλό είναι να πάρετε ένα τηλεφωνάκι αυριο και να μας ενημερώσετε τι γίνεται. :-)

Ναι, παρήγγειλα μία εγώ και πήγε κι ο μπρο από το υποκατάστημα στην Αργυρούπολη και επειδή δεν έχουν φυσικό κατάστημα, έκανε παραγγελία από 'κει.

Αναμένουμε :Ρ

Για κοίτα στο "Ιστορικό Παραγγελιών".

Εκεί πρέπει να στην εμφανίζει "Σε επεξεργασία".

Αν δεν στην εμφανίζει ούτε εκεί τότε υπάρχει θεματάκι...

Ναι, παρήγγειλα μία εγώ και πήγε κι ο μπρο από το υποκατάστημα στην Αργυρούπολη και επειδή δεν έχουν φυσικό κατάστημα, έκανε παραγγελία από 'κει.

Αναμένουμε :Ρ

Aπo την Αργυρούπολη είσαι ωρέ?

Απο το κατάστημα της αργυρούπολης επέλεξα την παραλαβή. :-)

κανένα νέο??

Μαλλον εχουν μαζευτει τα στελεχη μαζι με το δικηγορικο τμημα και σκεφτονται ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος για να ξεμπλεξουν απο την κατασταση: μηνυσεις (και κακη δημοσιοτητα) η οικονομικη ζημια απο την υπο-χρεωση του προιοντος...

Εγώ μίλησα στις 10 το πρωί στο Chat και μου είπε να την περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δεν μου ανέφερε κάτι περί λάθους για παράδειγμα. Βέβαια μέχρι να την λάβω στα χέρια μου...κρατώ μικρό καλάθι! Και φυσικά έχω κρατήσει screenshots απο την παραγγελία που είναι καταχωρημένη και απο την κουβέντα με τον πωλητή. Οπότε αν κάτι πάει στραβά, θα προβώ σε καταγγελία πρός κάθε εμπλεκόμενο φορέα. Ίδωμεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...