Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν κάτι τελευταίο, στάλθηκε προλιγό ενα λινκ για όσους δεν πρόλαβαν την προσφρά με μια άλλη τηλεόραση, αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή ή αυτή

Ας το δούμε λογικά,

1) γινεται 19αρα και 22αρα ίδιο μοντέλο στην ίδια τιμή;

2) τι πιθανότητες υπάρχουν 3 τηλεοράσεις σε ένα μαγαζί να εχουν κάποια χρονική στιγμή την ΙΔΙΑ ακριβώς τιμή ακόμα και στα λεπτά; (αυτές οι 2 και η philips)

3) Τα μοντέλα είναι τελικά μη διαθέσιμα γιατί προλίγο που τα κοίταξα ήταν διαθέσιμα.

Επίσης προσέξτε ότι ενώ είναι με αύξουσα σειρά τα μοντέλα αυτά βρίσκονται στη μέση της αναζήτησης με ακριβότερα μοντέλα να εμφανίζονται στην αρχή.

Φοβάμαι ότι ακόμα και στην επεξεργασία να φτάσει η κατάσταση του προιοντος μάλλον θα υπήρχε κάποιο λάθος.

Αυτα όμως απο βδόμαδα..

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αδερφε με αυτούς ολα γινονται... εδω για την F&U γράφουν στην αρχικη οθόνη Full HD και στη 2η Hd ready, γραφουν οτι εχει δυνατότητα εγγραφης σε usb stick απο την ενσωματωμενη usb (που δεν φαίνεται σε καμία φωτογραφία) και οτι εχει MPEG4 ενω στην Αναλυτικη περιγραφη δεν το ξεκαθαρίζει...

Σου φαίνεται να ξέρουν τι κάνουνε? :P

Δημοσ.

θα με "χαλασει" παντος πολυ εαν κατι παει στραβα....

ηδη τη "βλεπω" στο γραφειο μου....

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παντως δεν ειμαι "Κασσανδρα", απλα επειδη εχει ξαναγινει και το εζησα οπως εγραψα με το u να σου λενε "οχι ειναι σωστη η τιμη" απο το τηλεφωνο οι υπαλληλοι, και μετα απο ωρες να σε παιρνουν για να σου πουν "ξερετε ηταν λαθος, πρεπει να ακυρωσουμε την παραγγελια" και σε καποιους ηρθε ο ουρανος σφοντιλι, εκανα την παρεμβαση για να σας συστησω να ειστε ετοιμοι για το χειροτερο ωστε να μην γινετε ταυροι μετα και ανεβασετε πιεση 100! Κρατηστε μικρο καλαθι ωστε να σας ερθει το δυσαρεστο πιο ευκολα ή το ευχαριστο πιο "ευχαριστη εκπληξη".

Καλο θα ηταν να μην συνεχισουμε αλλοι να λεμε "λαθος ηταν" και αλλοι να λεμε "ηταν σωστο, θα παραλαβουμε", το καλυψαμε το θεμα, δεν χωρανε φιλοσοφιες.

Καλο θα ηταν το επομενο μηνυμα να ειναι ενα Δευτερας - Τριτης που να λεει "την παρελαβα!!!!!!!!", ή (ελπιζω οχι) "με πηραν και μου ειπαν οτι ηταν λαθος"...

Θελει απλα υπομονη αφου εκατσε Σαββατο, μην βασανιζεστε δυο μερες, ξεχαστε το για την ωρα! ;)

Καλο βραδυ στο topic...

Δημοσ.

Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο jabar που δημοσίευσε την προσφορά ! Παρήγγειλα και εγώ ένα κομμάτι από χθες πριν τα μεσάνυχτα, αν και περίμενα να ήταν λάθος. Η γνώμη μου είναι και με δεδομένο ότι απάντησαν στο chat και σε τηλέφωνα λέγοντας ότι η τιμή ήταν σωστή, ότι κάνανε ένα λάθος , το οποίο το εκμεταλλεύτηκαν για διαφήμιση τους στο έπακρο και εξηγούμε...

Έγινε ένα λάθος στην τιμή (δεν αποκλείω να έγινε και εσκεμμένα).

Το διαπίστωσαν το πρωί και είδαν αρκετές παραγγελίες να έχουν καταχωρηθεί.

Σκέφτηκαν ότι το λάθος αυτό θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν και έτσι αντί να κατεβάσουν αμέσως το link με την συγκεκριμένη προσφορά ή να αλλάξουν την τιμή, αρχίζοντας να τηλεφωνούν σιγά σιγά στους πελάτες και να τους ενημερώνουν για λάθος κλπ, άφησαν να συγκεντρωθούν και άλλες παραγγελίες.

Θεωρώ απίθανο να είχαν απόθεμα για όλες αυτές τις παραγγελίες, οπότε ταυτόχρονα με τα παραπάνω άρχισαν να κάνουν ένα deal με την Philips για χαμηλότερη τιμή αν αγόραζαν χονδρική ΧΧΧ κομμάτια, ξεστοκάροντας επιπλέον και κάποια κομμάτια που ήταν σε αποθήκες και πιθανόν έμεναν λόγω έλευσης νέου μοντέλου.

Έτσι:

Α) Στην χειρότερη χάνουν ελάχιστα αν πέτυχαν τιμή χονδρικής πολύ κοντά στην τιμή που μας την πουλάνε την οθόνη, αλλά λίγο ακριβότερα, με ταυτόχρονα απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες και κόστος διαφήμισης σχεδόν μηδενικό.

Β) Αν αγοράσουν χονδρική φτηνότερα από ότι μας δίνουν (πράγμα λογικό) πάλι έχουν κέρδος πουλώντας πολλά κομμάτια και έχουν επίσης απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες.

Γ) Ενδεχομένως να κάνουν κομπίνα με κομμάτια προβληματικά (καμμένα pixels) σε συνεργασία με την Philips, αν και δεν το νομίζω. Βέβαια με προβληματίζει ότι δεν αναφέρει πόσα χρόνια εγγύηση έχει η TV και αν είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας.

Αν κάνουν το Α) ή το Β) αμέσως ξεχωρίζουν από κάποια άλλα μαγαζιά, π.χ. Πλαίσιο που έχουν κάνει τη λάθος αναγραφή τιμών συνήθεια μόνο και μόνο για να τσιμπάνε πελάτες. Αν κάνουν το Γ) ή τελικά δεν δώσουν τις οθόνες ξευτιλίζονται, κινδυνεύουν για μαζικές καταγγελίες και γίνονται σαν τους άλλους (Πλαίσιο κλπ)

Ξανατονίζω βέβαια ότι είναι πιθανό όλο το σκηνικό να ήταν σκηνοθετημένο από την αρχή για διαφημιστικούς λόγους αν και δεν μου φαίνεται. Στο χέρι τους να εκμεταλλευτούν ένα ενδεχόμενο ( ; ) λάθος προς όφελός τους. Αν παραδώσουν τελικά σε όλους μας η εκτίμηση που έχω για αυτό το κατάστημα θα ανέβει. Ευχαριστώ και πάλι τον jabar και σκεφτείτε πόσοι από εμάς βλέποντας τέτοια τιμή δεν θα περίμεναν να πάρουν πρώτα αυτοί και μετά να το δημοσιεύσουν για να μην χαθεί η ευκαιρία για πάρτη τους. Εύγε jabar !

Δημοσ.

μην πάτε μακρια... η τιμη αυτή θα ήταν απολυτως λογική σε ένα φυλλάδιο του saturn ή της mediamarkt. Γιατι να μην είναι και στο getitnow? ο ανταγωνισμος ξεκιναει απο 180

Δημοσ.
μην πάτε μακρια... η τιμη αυτή θα ήταν απολυτως λογική σε ένα φυλλάδιο του saturn ή της mediamarkt. Γιατι να μην είναι και στο getitnow?

Γιατί δεν ήταν στο Dealy Deal όπου συνήθως βγάζει τις προσφορές το εν λόγω κατάστημα, ούτε σε banneraki. Όπως και να έχει είναι αρκετά χαμηλή τιμή που δεν νομίζω να την είχε ποτέ το saturn ή η mediamarkt για την συκεκριμένη οθόνη. Μην ξεχνάτε ότι είναι και για δωρέαν αποστολή για όλη την Ελλάδα. Επίσης saturn και mediamarkt δεν έχουν καταστήματα παντού, ούτε στέλνουν αντικαταβολή !

Δημοσ.

Την ίδια ακριβώς τηλεόραση είχε σε προσφορά το κατάστημα http://www.specialprice.gr πριν ένα μήνα στα 158€ με δωρεάν αποστολή πανελλαδικά. Μάλιστα ήταν μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία και είχε και κωδικό προσφοράς. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχει κάπου μεγάλο απόθεμα που θέλουν να σπρώξουν. Μου είχε γυαλίσει τότε το μάτι σαν τιμή, αν και άγνωστο προς εμένα το κατάστημα special price. Τώρα βέβαια ήταν μοναδική τιμή και θέλω tv/monitor αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σάλιο. Μπράβο Jabar, είσαι μεγάλο λαγονικό! Μήπως έχεις Twitter να μας δίνεις κανένα λαβράκι και απο εκεί;

Δημοσ.

αν ηταν λαθος θα σας ειδοποιουσαν σημερα που ηταν εργασιμη...

παντως αν καταλαβα καλα γιατι ελεγε παραδοση σε 2-4 μερες παει να πει οτι δεν υπηρχε καν η παραγγελια σαν στοκ.οποτε απλα παραγγειλαν κομματια σε χονδρικη.

αν δεν σας την δωσουν αρχιστε τις κριτικες στο σιτε,σιγουρα δεν θα τους αρεσει για νεο μαγαζι...

Δημοσ.
το λαβα το <<μυνημα>>παιδια αν καταλαβα καλα,να στε ολοι καλα... σας ευχαριστω...

παντως εμενα δε μου βγαζει τιποτα στο καλαθι μου,ουτε στο ιστορικο παραγγελιων στη σελιδα τους,ενω εχω αρ.παραγγελιας στο μειλ μου...

login έκανες; :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...