Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα το να έχει γίνει μια φορά τυπογραφικό λάθος προσωπικά το συγχωρώ..

να γίνεται όμως σχεδόν κάθε δίμηνο συστηματικά (βλέπε πλαίσιο) σε προιόντα-κράχτες που βγαίνουν φαντάσματα αυτό είναι ΑΠΑΤΗ

Δημοσ.
Η Digital Shopping Α.Ε. προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Digital Shopping Α.Ε. στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο http://www.getitnow.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800-11-43848 ή με αποστολή e-mail στο [email protected].

Σε περιπτωση λαθους δεν το παιρνεις στην τιμη που εκλεισες το συμβολαιο.

υπηρχε επικοινωνία και μέσω chat και τηλεφωνικη απο μέρους μου αλλα καια πο μερικους ακόμα αν δεις στις προηγούμενες σελίδες. Αν ήταν λάθος θα το είχαν αναφέρει (ειδικα στο chat η ερωτηση και η απαντηση ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ).

Αναμένουμε...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην γινόμαστε κασσάνδρες. Τα ίδια λέγαμε και παλιά για το you το οποίο τελικά παρέδωσε κανονικά. Σε περίοδο κρίσης οι λαμογιές πληθαίνουν ακόμα και από μεγάλους παίχτες του χώρου. Το αποτέλεσμα θα το δούμε από Δευτέρα-Τρίτη. Μέχρι τότε υπομονή.

Υ.Γ. Και επανέρχομαι στο θέμα του USB. Υπάρχει περίπτωση να έχει media player η τέλε έστω και με κάποιο hack (βλ. LG)?

Δημοσ.
Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Απλά μεγάλο απόθεμα...

Ακριβώς. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%96%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

... η ζήτηση αποτελεί επιθυμία προμήθειας ορισμένης ποσότητας αγαθού σε ορισμένη τιμή. Ενώ η προσφορά αποτελεί επιθυμία διάθεσης ορισμένης ποσότητας αγαθού επίσης σε ορισμένη τιμή. Συνεπώς και οι δύο όροι εκφράζουν ποσότητες εξαρτημένες όμως από τις τιμές.
Με λίγα λόγια ο νόμος της ζήτησης μας λέει ότι όσο αυξάνεται η τιμή ενός προϊόντος, μειώνεται η ποσότητα που ζητά ο αγοραστής, ενώ όσο μειώνεται η τιμή αυτού του προϊόντος αυξάνεται η ποσότητα που ζητείται.
  • Moderators
Δημοσ.
...

...

Και να θυμησω οτι καποτε με το you.gr με κατι επεξεργαστες athlon (που ειχα παραγγειλει και εγω) και σε αλλους επιβεβαιωσαν οι υπαλληλοι τηλεφωνικα οτι ηταν σωστη η τιμη, αλλα μετα απο καποιες ωρες τα γυρισαν και μιλησαν για λαθος και μας επερναν ολους να μας πουν ευγενικα μεν (σε αντιθεση με τα Πλαισια) οτι ηταν λαθος και ζητουσαν συγνωμη. Τοτε βεβαια με εχασε το U απο καλο πελατη...

ΥΓ Ευχομαι βεβαια απο καρδιας να παραλαβετε ολοι...

υπηρχε επικοινωνία και μέσω chat και τηλεφωνικη απο μέρους μου αλλα καια πο μερικους ακόμα αν δεις στις προηγούμενες σελίδες. Αν ήταν λάθος θα το είχαν αναφέρει (ειδικα στο chat η ερωτηση και η απαντηση ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ).

Αναμένουμε...

Δεν προλαβες να διαβασεις μαλλον οσα εγραψα. Κοιτα την παραθεση μου πανω.

Μακαρι παντως να παρετε αν και δεν το πιστευω... Ο jabar εχει καλη αντιληψη και το εγραψε απο την αρχη το περι "μαχης"... ;)

Δημοσ.

Πάντως πήρα τηλ έναν φιλο που τον είπα για την προσφορά και συγκρίνοντας τους αριθμούς παραγγελίας (δικός μου 12 βράδυ και ο άλλος 12 μεσημέρι) και αν έχουνε συνέχεια μιλάμε για 79 παραγγελίες!

Δημοσ.

Αναμένουμε...

Δεν υποστηριζω οτι ντε και καλα ειναι λαθος, απλως επεσημανα οτι σε περιπτωση που το αποκαλεσουν λαθος, δε το παιρνεις στη τιμη της παραγγελιας οπως ειπες. Το αναγραφουν οι οροι του σαητ και τους οποιους συμφωνησαμε κατα την εγγραφη. Αν παντως θες τη γνωμη μου, πλεον φαινεται οτι οι παραγγελιες θα προχωρησουν κανονικα αφου συνεχιζει να υπαρχει το προϊον και η τιμη αλλαξε.

Και παλι thanks jabar!!!

PS (Υπαρχει δυνατοτητα να λαμβανω ειδοποιηση στο μεηλ μου οταν ανοιγει καινουργιο θρεντ ο jabar?! :P )

Δημοσ.

PS (Υπαρχει δυνατοτητα να λαμβανω ειδοποιηση στο μεηλ μου οταν ανοιγει καινουργιο θρεντ ο jabar?! :P )

εγω θα του πρότεινα να ανοιξει ενα blog με προσφορές. Κατέω προσωπικα το (το εβγαλα μη θεωρηθει διαφημιση) και σκοπευω καποια στιγμη να το αξιοποιήσω αλλα δεν ξέρω ποτε. Προτείνω πάντως συνεργασια στον Jabar :-)

Δημοσ.
εγω θα του πρότεινα να ανοιξει ενα blog με προσφορές. Κατέω προσωπικα το (το εβγαλα μη θεωρηθει διαφημιση) και σκοπευω καποια στιγμη να το αξιοποιήσω αλλα δεν ξέρω ποτε. Προτείνω πάντως συνεργασια στον Jabar :-)

το λαβα το <<μυνημα>>παιδια αν καταλαβα καλα,να στε ολοι καλα... σας ευχαριστω...

παντως εμενα δε μου βγαζει τιποτα στο καλαθι μου,ουτε στο ιστορικο παραγγελιων στη σελιδα τους,ενω εχω αρ.παραγγελιας στο μειλ μου...

Δημοσ.
το λαβα το <<μυνημα>>παιδια αν καταλαβα καλα,να στε ολοι καλα... σας ευχαριστω...

παντως εμενα δε μου βγαζει τιποτα στο καλαθι μου,ουτε στο ιστορικο παραγγελιων...στη σελιδα τους,ενω εχω αρ.παραγγελιας στο μειλ μου...

Εμενα την βγαζει

Ημερομηνία παραγγελίας Αριθμός παραγγελίας Σύνολο παραγγελίας Κατάσταση

02/10/10 #5005...... 241,68 € Σε επεξεργασία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...