Conmack Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, Εδω και λιγες μερες εχω το Vaio Vpc-Eb1s1e-BJ και εχω παρατηρησει το εξης προβλημα : Οταν εχω την μπαταρια συνδεδεμενη , συνδεεται μια χαρα στο ασυρματο δικτυο, οταν ομως την βγαζω συνδεεται με μεγαλη δυσκολια ( ..οοοΟΟταν συνδεεται) και δεν ειναι καθολου σταθερη η συνδεση ! Κανενας να μου εξηγησει γιατι συμβαινει αυτο ??? :shock:
G-pal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, Εδω και λιγες μερες εχω το Vaio Vpc-Eb1s1e-BJ και εχω παρατηρησει το εξης προβλημα : Οταν εχω την μπαταρια συνδεδεμενη , συνδεεται μια χαρα στο ασυρματο δικτυο, οταν ομως την βγαζω συνδεεται με μεγαλη δυσκολια ( ..οοοΟΟταν συνδεεται) και δεν ειναι καθολου σταθερη η συνδεση ! Κανενας να μου εξηγησει γιατι συμβαινει αυτο ??? :shock: πήγαινε το πίσω όσο προλαβαίνεις .... δεν είναι φυσιολογικό....αν φυσικά είσαι σίγουρος πως δεν έχεις πρόβλημα με το λογισμικό
Conmack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Mα δεν μπορω να καταλαβω...τι σοι προβλημα ειναι αυτο ??? Πως γινεται ??
GoldenEye Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Mα δεν μπορω να καταλαβω...τι σοι προβλημα ειναι αυτο ??? Πως γινεται ?? αλλαζει το προφιλ διαχειρισης ενεργειας μειωνει την ισχυ εκπομπης του wifi και εχεις θεματα με το σημα. αλλαξε προφιλ ή ρυθμισεις (υψηλες επιδοσεις στο taskbar των windows) και δες αν εχει διαφορα.
Conmack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 αλλαζει το προφιλ διαχειρισης ενεργειας μειωνει την ισχυ εκπομπης του wifi και εχεις θεματα με το σημα. αλλαξε προφιλ ή ρυθμισεις (υψηλες επιδοσεις στο taskbar των windows) και δες αν εχει διαφορα. Nαι, αλλα παραμενει στην πριζα ! Οποτε γιατι να εξοικονομει ενεργεια ? Παρολα αυτα αλλαξα τις ρυθμισεις για να το δοκιμασω και μπορεσα να συνδεθω ! Εχω μπερδευτει τελειως ! Τεσπα , επειδη ακομη δν εχω δικη μου συνδεση ( ειμαι πρωτοετης φοιτητης ), θα περιμενω να ολοκληρωθει η αιτηση που εχω κανει . Ας ελπισουμε να μην εχω τοτε κανενα προβλημα ! Edit : Τωρα που ξαναεκανα δοκιμη , οταν εχω την μπαταρια δεν κολλαει η συνδεση κ παει σφαιρα, ενω χωρις μπαταρια ανοιγει την ιστοσελιδα με τα χιλια ζορια... pfffff :@ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.