Noobios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Παιδες μια ερωτηση μιας κ βλεπω οτι εχετε εμπειρια απο Apple Support. Εχω ενα Macbook Unibody late 2009 μοντελο εκτος εγγυησης φυσικα. Πριν κανα 2μηνο το κατω μερος του λαπτοπ που ειναι πλαστικο αρχισε να κανει φουσκωματα σαν να εχει παρει αερα μεσα. Σημερα μου πεταξε μια βιδα εξω κ τωρα πια απλα εχει ενα κενο που μπορεις να δεις μεσα. Καπου ειχα ακουσει για καποια ελλατωματικα unibody covers που φουσκωνανε λογω θερμοκρασιας...εχει ακουσει κανεις για προγραμμα αντικαταστασης για κατι τετοιο? Αν οχι πως προχωραω? Θα μου ζητησουν κανα εξωφρενικο ποσο για αλλαγη του κατω καλυματος?
atheatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Παιδες μια ερωτηση μιας κ βλεπω οτι εχετε εμπειρια απο Apple Support. Εχω ενα Macbook Unibody late 2009 μοντελο εκτος εγγυησης φυσικα. Πριν κανα 2μηνο το κατω μερος του λαπτοπ που ειναι πλαστικο αρχισε να κανει φουσκωματα σαν να εχει παρει αερα μεσα. Σημερα μου πεταξε μια βιδα εξω κ τωρα πια απλα εχει ενα κενο που μπορεις να δεις μεσα. Καπου ειχα ακουσει για καποια ελλατωματικα unibody covers που φουσκωνανε λογω θερμοκρασιας...εχει ακουσει κανεις για προγραμμα αντικαταστασης για κατι τετοιο? Αν οχι πως προχωραω? Θα μου ζητησουν κανα εξωφρενικο ποσο για αλλαγη του κατω καλυματος? http://www.apple.com/gr/support/exchange_repair/macbook-bottomcase.html Δεν χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα