Nimrod7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Η Apple έχει πλάκα ορισμένες φορές. Δεν είναι πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες υποστήριξης, και δεν είναι πάντα έτσι, αλλά αυτό εδώ είναι άξιο αναφοράς. Λοιπόν πρόκειτε για ένα MacPro παλιό του 2006 το οποίο παρουσίασε πρόβλημα η κάρτα γραφικών μετά τη λήξη της εγγύησης, και την οποία αντικατέστησα (=300 Ευρώ). Η Apple τώρα... μετά απο 4 χρόνια αναγώρισε οτι οι κάρτες ήταν ελλατωματικές (radeon X1900) και όσοι τις έχουν πρέπει να προβούν σε αντικατάσταση. Σε επικοινωνία λοιπόν με το Apple Support Line (iSquare ?), και μετά απο κανένα 20 λεπτο αφού δεν γνώριζαν το πρόγραμμα αντικατάστασης, μου λένε οτι πρέπει να στείλω το Mac Pro σε κάποιο Authorized Center. Ωραία, παίρνω λοιπόν τηλέφωνο την Systemgraph που είχα πάρει το MacPro, τους λέω αυτό και αυτό και μου λένε οτι πρέπει να τους στέιλω απο Ρόδο το MacPro για να ελέγξουν τη κάρτα γραφικών! Λέω μα ρε παιδιά το μηχάνημα μου δουλεύει μια χαρά (αφού δεν είχατε πρόγραμμα αντικατάστασης, και αντικατέστησα εγώ τη κάρτα), μου ζητάτε να στείλω 30 κιλά μηχάνημα με κούριερ να πληρώσω 300 Ευρώ μαζί με την επιστροφή, συν οτι θα στερηθώ το μηχάνημα (MacPro == επαγγελματίας == καθυστέρηση) για να ελεγξετε μια κάρτα γραφικών που κοστίζει ούτε 100 Ευρώ αυτή τη στιγμή? Ναι μου λένε είναι οδηγίες της Apple και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πείτε μου τώρα τι να τους πώ, και τι να τους κάνω.... έχει κανένας e-mail του support της μαμάς Apple να τους κράξω να το ευχαριστηθώ τουλάχιστων ? Έλεος...
Cue Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μην ασχολείσαι και πάρε κατευθείαν την μαμά 00800 44145417
arxaggelos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μια χαρά σε βρίσκω με τη Systemgraph. Αλλού (ονόματα-δεν-λέμε) θα σε ξέχεζαν για το θράσος σου να τους ενοχλήσεις, ανόητε-που-πήρες-ένα-μαμαμο-μηχάνημα-και-είσαι-τόσο-μπετόβλακας-που-δεν-ξέρεις να-το-χρησιμοποιήσεις-και-μου-θες-και-αντικατάσταση. Anyway, συμφωνώ με τον αποπάνω. Για Apple πας 00800 ftw. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2010 από arxaggelos
angelheart.gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά είστε σίγουρα οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων που αναφέρετε ; Γιατί μιλάτε λες και σας πληρώνουνε για να τα χρησιμοποιείται.
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Πάντως, θα πρέπει να γίνει κάτι με το support της Apple στην Ελλάδα. Είναι αρκετά ενοχλητικό να περιμένεις στο τηλέφωνο όσο περίμενες πριν 10 χρόνια σε μία δημόσια υπηρεσία. Πλέον, όσο περιμένει κανείς για να το σηκώσουνε στην iSquare ή στην γραμμή υποστήριξης Apple στην Ελλάδα δεν περιμένει ούτε και εάν πάρει σε κάποια ΔΟΥ ή ΙΚΑ.
Nimrod7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Το 0800 πήρα στην αρχή παίδες, και μου είπαν να πάρω μεταπωλητή, αλλά και αυτοί στο 0800 μου είπαν οτι θα έπρεπε να στείνω ολόκληρο το μηχάνημα....
iced Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μπλεξιμο φιλε μου... Μιλώντας με την μαμα apple και λεγοντας τα παραπονα σου τοτε ισως λυθει το θεμα... Πριν αγοραστει ενα τετοιο μηχανημα πρεπει να λαμβανουμε υποψη τα δεδομενα της ελλαδας.. Ενας φιλος που πηρε mac pro αλλα προς το παρον δεν εχει μεσο τον προειδοποιησα για κατι τετοιο.... Αυτη η καρτα ειναι φοβερα ενεργοβορα, συνεπως θορυβωδης...(για τοτε που μπηκε ηταν οτι καλυτερο)Οποτε για να ειναι ησυχο το συστημα εχουν ρυθμισει να λειτουργει σε πολυ χαηλες στροφες με αποτελεσμα αυτο που συμβαινει...
Cue Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μήπως να το κάνουμε Sticky με τις εμπειρίες από Apple CS? Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με UK Customer Support και τελικά είτε θα επισκευάσουν είτε θα μου δώσουν καινούριο 80Gb iPod Classic παρόλο που είναι εκτός εγγύησης. Συνολικά βέβαια πήρε 2 εβδομάδες και 2 (κυριολεκτικά) ώρες μέσα σε 3 τηλεφωνήματα αλλά απο το αποτέλεσμα άξιζε. Είναι η πρώτη φορά που η Apple μου "έκανε την δύσκολη" (και το καταλαβαίνω σε ένα βαθμό) μέσα στις όχι λίγες φορές που την χρειάστηκα. Μέσα σε αυτές όταν μετά από ~1 μήνα της αγοράς μου (από Αμερική) του 2006 Macbook White βγήκε καινούριο και ενώ ήμουν Ελλάδα μου επέστρεψε την διαφορά στην πιστωτική μου. Επίσης όταν είχα τα συμπτώματα με το "σπάσιμο" στην περιοχή των καρπών όπου και άλλαξε όλο το πάνω μέρος ασυζητητί. Καθώς και τα InEar ακουστικά όταν μου έστειλαν καινούρια χωρίς πολλά πολλά όταν μου παρουσίασαν πρόβλημα. Μέσα σε αυτό τον 1 μήνα που πήρε στην Skullcandy να μου απαντήσει, μου έρχονται τα Apple, χαλάει το αριστερό, πέρνω τηλ την Apple και μου στέλνει σε λιγότερο από μία βδομάδα καινούρια! (Με την προϋπόθεση να στείλω πίσω τα παλιά) Ούτε αποδείξεις ούτε original packaging ούτε τπτ. Μου έστειλαν μαζί με τα καινούρια, προπληρωμένο φάκελο, τα έβαλα μέσα, πίσω. Και στα δικά σας. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2010 από Cue
Cue Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Παραγγελία από 20 Οκτώβρη μέσω του case program για δωρεάν bumper. Πήρε αυτόματα την διεύθυνση από iTunes όπου δεν είχα βάλει διαμέρισμα και δεν ήρθε ποτέ. Πέρνω τηλέφωνο μετά από 15 μέρες, βάζουν το flat, μου αποστέλνουν καινούρια. Πιάνουν τα χιόνια, 11 Δεκέμβρη δεν έχει έρθει ακόμα. Τυχαίνει και πάω Γλασκώβη στο Apple Store σήμερα, το και το, μου δίνουν μία bumper δωρεάν. Επίσης, έχω πάρει μαζί το παλιό Macbook White, το οποίο κάποια στιγμή είχε σταματήσει το ανεμιστηράκι και το είχα ανοίξει αλλά δε μου είχε κάτσει καλά μετά και το CD drive έβαζε/έβγαζε το δισκάκι με δυσκολία. Το δίνω στο genius bar, σε 10' το έχω πίσω έτοιμο, δωρεάν επίσης.
mchrisober Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 το θεμα παιδια ειναι οτι στην Ελλαδα ειμαστε γενικα πολυ πισω σε υπηρεσιες και service.... και τα χρυσοπληρωνουμε και πρεπει να κανουμε ταμα στην Παναγια για να μην μας χαλασει... τραγικοι σε ολο το φασμα ειμαστε και φταιμε κι εμεις σε μεγαλο βαθμο...
Cue Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Στο 13 MBP Mid 2009 μου έβγαλε μήνυμα "Service Battery". Έχω αγοράσει Applecare από ebay και λήγει σε 20 μέρες. Πέρνω τηλέφωνο Applecare, δοκιμάζουμε 1-2 πραγματάκια, κλείνω ραντεβού για Applestore. Μου λένε ότι αν η μπαταρία έχει εξαντλήσει το όριο ζωής της τότε δεν καλύπτεται. Αν όχι, εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση, την αλλάζουν τσάμπα. Επίσης, επειδή δεν είναι user replaceable, έχει 1 χρόνο εγγύηση. Μηχάνημα τριών ετών, με καινούρια 7ωρή μπαταρία και SSD. Πετάει. Πριν κανα μήνα, πάλι με το Applecare, μου έστειλαν καινούριο φορτιστή χωρίς πολλά πολλά γιατί ο προηγούμενος δεν "έπιανε" ανά διαστήματα. Βασικά κάπως είχε λιώσει (νομίζω από σίδερο) το καλώδιο σε ένα σημείο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Στο 13 MBP Mid 2009 μου έβγαλε μήνυμα "Service Battery". Έχω αγοράσει Applecare από ebay και λήγει σε 20 μέρες. Πέρνω τηλέφωνο Applecare, δοκιμάζουμε 1-2 πραγματάκια, κλείνω ραντεβού για Applestore. Μου λένε ότι αν η μπαταρία έχει εξαντλήσει το όριο ζωής της τότε δεν καλύπτεται. Αν όχι, εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση, την αλλάζουν τσάμπα. Επίσης, επειδή δεν είναι user replaceable, έχει 1 χρόνο εγγύηση. Μηχάνημα τριών ετών, με καινούρια 7ωρή μπαταρία και SSD. Πετάει. Πριν κανα μήνα, πάλι με το Applecare, μου έστειλαν καινούριο φορτιστή χωρίς πολλά πολλά γιατί ο προηγούμενος δεν "έπιανε" ανά διαστήματα. Βασικά κάπως είχε λιώσει (νομίζω από σίδερο) το καλώδιο σε ένα σημείο. Αν θυμάμαι καλά, αν ο αριθμός cycles που έχει η μπαταρία είναι πολύ μικρός και δεν δικαιολογείται να 'χει πεθάνει, στην αλλάζουν. Μου συνέβη στη δική μου μπαταρία, MacBook Late 2008, 50 ημέρες πριν τη λήξη του 3ετούς Apple Care και μου την άλλαξαν εντός 3 ημερών - document.gr, εξαιρετικά ευγενικοί.
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Applecare πόσο καιρό μετά την αγορά του μηχανήματος μπορούμε να αγοράσουμε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Applecare πόσο καιρό μετά την αγορά του μηχανήματος μπορούμε να αγοράσουμε? Αποκλειστικά εντός 365 ημερών απο την αγορά του μηχανήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα