Προς το περιεχόμενο

apple iphone 3g Wifi προβλημα

NemesisUltra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα πρόβλημα με το wifi στο 3g 16gb

το αναβάθμισα 4.1 πριν λίγες μέρες.. είχα πρόβλημα στο μαγαζί, δεν είχα σήμα στο dsl δεν μπορούσε να σταθεροποιηθεί άλλαξα κάτι καλώδια και έφτιαξε.

Το wireles του modem είχε το όνομα του μαγαζιού για κάποιο λόγο όταν έφτιαξε μετά το πρόβλημα το όνομα του wi fi πήρε το name του modem "lynksis" εγώ το έβαλα πάλι ως είχε το όνομα του μαγαζιού και επειδή έβγαζε και τα δυο στο iphone εγώ έκανα να αγνοεί το όνομα την ονομασια linksys

προβληματιζόταν κάπως το wifi του iphone δεν τα έπιανε άμεσος έως που δεν το πιάνε και καθόλου με το που ανοίγω το wi fi δεν πιάνει τιποτα σε αυτά που δοκίμασα στο μαγαζί και στο σπίτι μου που έχω το ίδιο modem wag200g.

ειδα πως στο 4.1 τα 3g/σ έχουν πρόβλημα έκανα restore στο κινητό μια φορα τιποτα πολλές φορες στο δίκτυο αλλα τιποτα

---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ----------

υπάρχει πιθανότητα να έπαθε κάτι από το ελάχιστο νεράκι πάνω στο πανί η ajax όταν το καθάριzα να το χάλασε αλλα είναι πολύ παράλογο

• Moderators
Δημοσ.

υπάρχει πιθανότητα να έπαθε κάτι από το ελάχιστο νεράκι πάνω στο πανί η ajax όταν το καθάριzα να το χάλασε αλλα είναι πολύ παράλογο

Oχι.

αααααααααααα

Δημοσ.

μηπως αν κανω downgrade και περασω σε 3.1.3 κανωντας jailbreak και περνωντας μεσω cydia to wififix να το ξεκωλισει

μου ειπαν για hardreset αλλλα δεν γνοριζω πως γινετε

Δημοσ.

οχι δεν κανει κατι μαλλον ειναι λογισμικο προβλημα ελπιζω

μηπως αν κανω downgrade η αν περιμενω να βγει το jailbreak και κατεβασω το pushwifi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...