Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας


Pater_Familias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εκτυπωτές HP c5380, έχουν μια πολύ καλή δυνατότητα να αποθηκεύουν σε ξεχωριστά αρχεία, όσες εικόνες σκανάρονται με ένα πέρασμα. Αυτό γίνεται με το πρόγραμμα που συνοδεύει τα μηχανήματα. Δυστυχώς ο εκτυπωτής δεν μεταφέρεται εύκολα, λόγω όγκου και ο μικρός HP scanjet 2200c που έχω για αυτή την δουλειά, δε συνεργάζεται με το πρόγραμμα του C5380 που έχω και δεν μπορώ με ένα πέρασμα να σκαράρω πάνω από μία φωτογραφία.

Ξέρετε αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί μόνο του να καταλαβαίνει πόσες εικόνες βρίσκονται σε ένα μεγάλο αρχείο εικόνας, ώστε να τις χωρίζει σε ξεχωριστά αρχεία, ένα ανά εικόνα;

Θέλω με το μικρό σκάνερ να περάσω οσες εικόνες χωράνε, ανά πέρασμα και μετά με το ξεχωριστό πορόγραμμα να τις αποθηκεύω σε χωριστά αρχεία ένα για κάθε εικόνα.

Δημοσ.

Σε έναν παλιο canon που είχα, μετά το preview που έκανε μπορούσα να αλλάξω την περιοχή σκαναρίσματος και να προσθέσω περισσότερες.

Ψάξε λίγο τις επιλογές μήπως έχει κάτι για επιλεκτικό σκανάρισμα και προσθήκης περιοχών.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με το photoshop, όπου εχει μία επιλογή την Crop and Straighten Photos , που κάνει το διαχωρισμό των πολλών φωτογραφιών σε ένα σκαναρισμένο αρχείο σε ξεχωριστά αρχεία.

Πηγή :

http://www.planetphotoshop.com/crop-and-straighten-photos.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...