telis_petsotis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ξερετε κανενα e-shop με μπλουζες απο συγκροτηματα ροκ μεταλ κλπ; ετοιμα κατα προτιμηση. υπηρχαν κ αλλα τοπικς εδω αλλα ηταν παλια...
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 τότε με το sonisphere είχα βρει αυτό εδώ http://www.backstreet-merch.com/stores/sonispherefestival/ και απ ότι θυμάμαι εχει μεγάλη ποικιλία. δεν έχω αγοράσει κάτι από αυτό και δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά και τέτοια
telis_petsotis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 οκ θα το τσεκαρω.. κατι ελληνικο οπως το rockvision δεν υπαρχει;
Mr.Hartnoll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 κανένα μαγαζί δεν ξέρουμε που να τυπώνει φωτογραφίες πάνω σε t-shirt ?
kostas_down Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Συγνώμη παιδια που ξαναφέρνω το θέμα στην επιφάνεια,απλως επειδη σκέφτομαι να παραγγείλω απο το rockvision και με προβληματίζουν λιγο τα online μαγαζια,θέλω να ρωτησω αν κάποιος εχει παραγγείλει απο το συγκεκριμένο και γενικά αν ειναι αξιοπιστο.Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.