Προς το περιεχόμενο

Πότε ήταν η πρώτη σας επαφή με Apple hardware;

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 6 Δεκεμβρίου 2010 - offtopic
Κρυμμένο από paredwse, 6 Δεκεμβρίου 2010 - offtopic

Τώρα που είπες Quicktime.

Ένα από τα πιο αντιπαθητικά προγράμματα κατά τη γνώμη μου. Πάντα κάτι ζήταγε για να παίξει ένα Video και πάντα μου φαινόταν πολύ άσχημο.

το QuickTime X έχει όμορφο UI και θέλει το Perian.

Στι θέμα,

Ο πατέρας μου έκανε πρόταση γάμου στην μάνα μου και αυτή δέχτηκε με μεγάλη χαρά.9 μήνες μετά ήρθα στον κόσμο με το δικό μου φρεσκοβαμμένο δωμάτιο,αχνά θυμάμαι την μητέρα μου να με παίρνει στην αγκαλιά της και να με νανουρίζει,το έκανε αυτό απο τότε που μου παρουσιάστηκαν μερικά προβλήματα υγείας,οι γιατροί είχαν πει ότι ίσως και να οφείλεται σε δυσλειτουργία του εντέρου και να χτυπούσε σε άλλα σημεία,ίσως και να οφειλόταν στα ροφήματα που μου έδιναν απο μικρή ηλικία.

Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον αλλά θέλω να φύγω έτσι ακριβώς όπως ήρθα

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 6 Δεκεμβρίου 2010 - offtopic
Κρυμμένο από paredwse, 6 Δεκεμβρίου 2010 - offtopic

Τώρα που είπες Quicktime.

Ένα από τα πιο αντιπαθητικά προγράμματα κατά τη γνώμη μου. Πάντα κάτι ζήταγε για να παίξει ένα Video και πάντα μου φαινόταν πολύ άσχημο.

Πράγματι, αυτό και το iTunes μου την δίνουν αφάντστα

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 8 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 8 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

(ήμουν σίγουρος πως είχα γράψει εδώ πως)

η πρώτη μου επαφή με apple προϊόν ήταν με το quick time player και η εντύπωση μου, πως είναι ένα από τα χειρότερα media player, που είχε το απίστευτο θράσος να ζητάει να πληρώσω για να δω full screen

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 8 Δεκεμβρίου 2010 - Δημόσια διατύπωση σχολίων σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης
Κρυμμένο από parsifal, 8 Δεκεμβρίου 2010 - Δημόσια διατύπωση σχολίων σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης

Δηλαδή θα σου ήταν πολύ δουλειά να στείλεις ένα μήνυμα να πεις γιατί το διέγραψες το γαμημένο το ποστ δύο φορές να μην μαλακιζόμαστε τζάμπα και βερεσέ.

Ωραίο, θέλεις να πουλήσεις apple, το κατάλαβαν και οι πέτρες, αλλά με τα νεύρα μας παίζεις ? Επειδή είσαι πίσω από ένα υπολογιστή, δεν πρέπει να φέρεσαι λίγο σαν άνθρωπος ?

Λες και είμαστε επίπεδο Κίνας σε λογοκρισία, και το λέω για όλο το φόρουμ.

Στη τελική δεν αξίζει, ευχαριστώ για την αντιμετώπιση, κατάφερες να με διώξεις.

Πραγματικά σου εύχομαι να μην σου συμπεριφερθεί κανένας έτσι.

Παύλος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τον Δεκέμβριο του 2008 με το iphone 3g είναι το μόνο κινητό που έχω κρατήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και σήμερα

Δημοσ.

Το 1998 με τα πρώτα iMac

i-ve-had-my-imac-since-2001-is-that-considered-to-be-old-2.jpg

edit: παίζει να ήταν και ποιο πριν, αλλά αυτά τα θυμάμαι χαρακτηριστικά.

και γω αυτα θυμαμαι ναχω πρωτοακουμπισει αλλα δεν θυμαμαι πότε... B)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το 2001

επισκέφτηκα την αδερφή μου που σπούδαζε αμερική... είχε στο δωμάτιο της ένα μπλε κουτί σαν τηλεόραση με ένα μήλο!

τι είναι αυτό? iMac μου λέει... ερωτας με την πρώτη ματια hahaha

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...