Apple0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Εγώ ήμουν 10 μηνών και καθόμουνα στα πόδια του πατέρα μου και πατούσα τα κουμπιά ενός mac.
Apple0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Εγώ ήμουν 10 μηνών και καθόμουνα στα πόδια του πατέρα μου και πατούσα τα κουμπιά ενός mac.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Fanboy? Σιγουρα οχι , απλα οταν περασεις την φαση του χακερα-μαστροχαλαστη κομπιουτερα καταλαβαινεις οτι εχεις ξεχασει το νοημα της τεχνολογιας , που ειναι να σου κανει την ζωη πιο απλη και ομορφη και καπου εκει η apple κατα την γνωμη μου ερχεται να στο θυμισει. Με ακριβο ανταλλαγμα δυστυχως. Ακριβώς αυτό!
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Fanboy? Σιγουρα οχι , απλα οταν περασεις την φαση του χακερα-μαστροχαλαστη κομπιουτερα καταλαβαινεις οτι εχεις ξεχασει το νοημα της τεχνολογιας , που ειναι να σου κανει την ζωη πιο απλη και ομορφη και καπου εκει η apple κατα την γνωμη μου ερχεται να στο θυμισει. Με ακριβο ανταλλαγμα δυστυχως. Ακριβώς αυτό!
andypolitis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 mdr21 +1000 Ένα ipod 2gen,και αργότερα ένα iphone 3g.Απίστευτα και τα 2!! Ελπίζω σε να μπω στον κόσμο του mac os...
andypolitis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 mdr21 +1000 Ένα ipod 2gen,και αργότερα ένα iphone 3g.Απίστευτα και τα 2!! Ελπίζω σε να μπω στον κόσμο του mac os...
WaNk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Στα 14 μου περιπου, με το ipod nano 3g... απο τοτε... εχω μεινει με αυτο! παρολο που αντεχει ακομα πολυ καλα, τα Χριστουγεννα λεω να χτυπισω ενα ipod touch
Kasrith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Το 1998 με τα πρώτα iMac edit: παίζει να ήταν και ποιο πριν, αλλά αυτά τα θυμάμαι χαρακτηριστικά.
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ένα Apple Ipod nano σε ροζ χρώμα... Μου την είχε δώσει και το πήρα ροζ... Το χάρισα σε μία γκόμενα που είχα... Παραλίγο να της πάρω και iPhone 2G. Ο Θεός με γλίτωσε που δεν ήθελε!
PetrosMac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πρώτη επαφή ήταν με Mac Mini (Late 2007)....ακόμα το έχω αλλά τώρα έχω αγοράσει και ένα Macbook Pro 13'' (Middle 2010)
lagoudakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 η πρωτη επαφη εγινε με το iphone 3gs τον ιουνιο απο περιεργεια πιο πολυ για να δω τι ειναι αυτο το πραγμα που περνουν οι ''φλωροι''....αυτο ηταν με πηρε ο διαβολος και με σηκωσε ξεχασα σε 1 μερα το hd2 που εφαγε πωλητηριο αμεσως,ακολουθησαν 2 ακομα 3gs(για την γυναικα μου και τον γιο μου για να μην πιανουν το δικο μου) τον οκτωβρη πηρα ενα mbp 13 και ηρθε το νεο σοκ!!!!πουλησα τον επιτραπεζιο που ειχα σκασει 2000 ευρω πριν λιγο καιρο γιατι δεν μου εκανε κεφι να κατσω και να τον δουλεψω,αλλα εμεινε αδειο το γραφειο και με επιασε θλιψη οποτε αυριο παω για να αγορασω ενα imac να μην κανω δωρο για την πρωτοχρονια και ενα ipad στον εαυτο μου;απο τον αγιο βασιλη αυτο,(το ειχα για 10 μερες αλλα μου το εφαγε ενας φιλος που το ηθελε)υπαρχει περιπτωση να χαρακτηριστω fan boy;
Mr.Hartnoll Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 6 Δεκεμβρίου 2010 - offtopic Κρυμμένο από paredwse, 6 Δεκεμβρίου 2010 - offtopic Πρώτη επαφή ήταν με εκείνο το ταλαίπωρο quicktime player για να παίζω διάφορα trailer κυρίως, απο'δω κ'απο'κει. Ειλικρινά, ακόμα δεν έχω χωνέψει ότι ήθελε να πληρώσω για να δω fullscreen. υπαρχει περιπτωση να χαρακτηριστω fan boy; Δεν ξέρω για fanboy, αλλά αν θέλεις ένα σχόλιο, έχεις πολύ μεγάλο προϋπολογισμό για προϊόντα τεχνολογίας και αγοράζεις apple. δεν είμαι κακεντρεχής οπότε θα πω τυχαίο.
Heatspreader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 6 Δεκεμβρίου 2010 - offtopic Κρυμμένο από paredwse, 6 Δεκεμβρίου 2010 - offtopic Τώρα που είπες Quicktime. Ένα από τα πιο αντιπαθητικά προγράμματα κατά τη γνώμη μου. Πάντα κάτι ζήταγε για να παίξει ένα Video και πάντα μου φαινόταν πολύ άσχημο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.