Pooky(1) Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Καλορίζικο και εντυπώσεις όταν το αποκτήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ixthy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 πριν 3 χρονια περιπου απο αγγλια ενα ipod.δεν ξαναπαιρνω οτιδηποτε γραφει apple πανω αν και το ipod ηταν ωραιο. Lol πρώτη φορά βλέπω ικανοποιημένο αγοραστή να μην ξαναγοράζει προϊόν από την εταιρεία που τον ικανοποίησε. Εγώ ήρθα σε πρώτη επαφή με την Apple, βλέποντας το mac με system 7 του καθηγητή μου στη βιοχημεία. Εντυπωσιάστηκα από το πόσο καλύτερο ήταν ένα μηχάνημα με ασπρόμαυρη οθόνη, σε σχέση με το pentium 100 που μόλις είχα αγοράσει τότε, από άποψη χειρισμού και δυνατοτήτων (όχι ταχύτητας hardware για να προλάβω κάποιους εδώ). Αν όμως σκεφτεί κανείς πόσες γενιές πίσω ήταν αυτό το mac σε σχέση με τα windows 95 της εποχής, τότε η διαφορά γινόταν ακόμα πιο χαοτική, διότι η δίκαιη σύγκριση θα έπρεπε να γίνει με το DOS, άλλο αν αργότερα κατάλαβα ότι το DOS είχε πολλά πλεονεκτήματα που τα windows απώλεσαν!!! Παρόλα αυτά επειδή τα πλήρωνε η τσέπη του πατέρα μου κόλλησα με το pc. Αργότερα πήρα και έναν άθλιον στα 2,6 GHz και έκανα τη δουλειά μου όπως είχα συνηθίσει. Μόλις το 2008 πήρα το 1ο μου Apple προϊόν. Είναι ένα mbp 15,4" που ακόμα και σήμερα βγάζει όλη μου τη δουλειά και που με αυτό έφτιαξα τη διατριβή μου. Σκεφτείτε ότι ipod και iphone πήρα πολύ αργότερα. Επίσης τώρα έχω και ένα 17" mbp April 2010 με Arrandale. Εκπληκτικό και αυτό το μηχάνημα, αλλά θα ήθελα λίγο πιο ισχυρή gpu. Κατά τα άλλα το θεωρώ άψογο.
atheatos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πρώτη επαφή είχα το 2003 με iPod 40GB.Aλλα από πιο παλιά "ζαχάρωνα" την Apple αλλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα.Εβλεπα στα περιοδικά και τις εγκυκλοπαίδιες για Mac και με είχε εντυπωσιασει η απλότητα τους.
Merdock Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Στην τρυφερή ηλικία των 21:p Πέρσι δηλαδή που αγόρασα το Macbook Alluminum:-D
mavlamemos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καλορίζικο και εντυπώσεις όταν το αποκτήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το απέκτησα τελικα!iPod touch 64gb!απλά κορυφή!ίσως ότι καλύτερο σε mp3 player.λεπτό εύκολο στη χρηση του με απλές λειτουργίες.
starchild64 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Με ένα "Bondi Blue" iMac G3 το 1998-2000.
miza Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Πριν 12-13 χρόνια που είχα ένα Μacintosh LC 475, που ήταν και τελευταία. Ήταν το πρώτο μου Computer και ασχολούμουν με τις ώρες. Έμπαινα και στο internet,το παράτησα γιατί ήταν παλιό και η μνήμη του δεν σήκωνε java, και δεν μπορούσα να δώ τα μισά site. Πλέων μόνο άμα μου χάριζαν apple θα έπερνα, γιατί είναι πολύ ακριβό και δεν είμαι ούτε γραφίστας ούτε παραγωγός μουσικής για να πετάξω τα λεφτά μου.
xlapatsas4000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 μμμμμ προιόν από την apple ????Όλο ακούω και ακούω καλά λόγια αλλά δυστηχώς είμαι ακόμα 15 χρονών μαθητής,με το χαρτζιλίκι μου δεν βλέπω να παίρνω τώρα αλλά σσύντομα κάτι θα γίνει......
mdr21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Πριν κανα 2 χρονια ειχε βγει το iphone 3G και το ειχε παρει η τοτε μου κοπελα , τα μυαλα πανω απο το κεφαλι , φρου φρου και αρωματα. Εγω απο τα 11 μου (1995) μεσα στην τεχνολογια και υπολογιστες , παντα να λιωνω σε warez , σε τορρεντς , σε φορουμ , cracks κλπ να στηνω και να διαλυω υπολογιστες , με ΝΟΚΙΑ κινητα , symbian κοκ να την κραζω που πηρε την παντοφλα , που δεν στελνει mms , δεν εχει αναφορα , εχει χαλια καμερα , δεν μπορεις να του βαλεις οτι βιντεο θες , οτι προγραμματα θες , να το πειραξεις κλπ κλπ Μου λεει κατσε να το δεις απο κοντα και μετα μιλας. Μου το δινει λοιπον και καθομαι στο σαλονι να το περιεργαστω. 5 λεπτα λοιπον αρκουσαν για τον "ερωτα με την πρωτη ματια" και η χαζογκομενα να μου βαλει τα γυαλια στον τομεα μου. Μετα εριξα μια ματια σε mac 2-3 γνωστων. Παντα οτι λαπτοπ εχει περασει απο τα χερια μου γνωστων (ασχετων ή κομπιουτεραδων , ακριβο ή φτηνο) παντα η ιδια εμπειρια. Αμα ηταν πανω απο ενος ετους , το λαπτοπ να σερνεται. Τα 2-3 mac , ολα να λειτουργουν smooth. Τελικα αγορασα και εγω ενα 3G περυσι το καλοκαιρι , φετος ενα ipad 3G -16GB και τωρα το πουλαω για να παρω το 3G-32GB , δεν μπορω να φανταστω επομενο μου κινητο να μην ειναι iphone και αν ποτε αποφασισω για λαπτοπ , αυτο σιγουρα θα ειναι mac. Fanboy? Σιγουρα οχι , απλα οταν περασεις την φαση του χακερα-μαστροχαλαστη κομπιουτερα καταλαβαινεις οτι εχεις ξεχασει το νοημα της τεχνολογιας , που ειναι να σου κανει την ζωη πιο απλη και ομορφη και καπου εκει η apple κατα την γνωμη μου ερχεται να στο θυμισει. Με ακριβο ανταλλαγμα δυστυχως.
eytyxhs098 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 .......καταλαβαινεις οτι εχεις ξεχασει το νοημα της τεχνολογιας , που ειναι να σου κανει την ζωη πιο απλη και ομορφη και καπου εκει η apple κατα την γνωμη μου ερχεται να στο θυμισει. Με ακριβο ανταλλαγμα δυστυχως. Σαν διαφήμιση ακούστηκε αυτό.....
eytyxhs098 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 .......καταλαβαινεις οτι εχεις ξεχασει το νοημα της τεχνολογιας , που ειναι να σου κανει την ζωη πιο απλη και ομορφη και καπου εκει η apple κατα την γνωμη μου ερχεται να στο θυμισει. Με ακριβο ανταλλαγμα δυστυχως. Σαν διαφήμιση ακούστηκε αυτό.....
mdr21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Σαν διαφήμιση ακούστηκε αυτό..... Ολο το ποστ μου μοιαζει με διαφημιση. Τωρα περιμενω στο Paypal την αμοιβη μου απο τον Steve! :-D:-D:-D
mdr21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Σαν διαφήμιση ακούστηκε αυτό..... Ολο το ποστ μου μοιαζει με διαφημιση. Τωρα περιμενω στο Paypal την αμοιβη μου απο τον Steve! :-D:-D:-D
GoldenEye Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Fanboy? Σιγουρα οχι , απλα οταν περασεις την φαση του χακερα-μαστροχαλαστη κομπιουτερα καταλαβαινεις οτι εχεις ξεχασει το νοημα της τεχνολογιας , που ειναι να σου κανει την ζωη πιο απλη και ομορφη και καπου εκει η apple κατα την γνωμη μου ερχεται να στο θυμισει. Με ακριβο ανταλλαγμα δυστυχως. πρωτη επαφη ηταν το 2003 με ενα G4 και αργοτερα με ενα G5 σε ενα φωτογραφειο που εργαζομουν και ναι ηταν πολυ μπροστα αλλα το κοστος τοτε απαγορευτικο. μετα χλευασμος λογω της παρεας στα προιοντα apple και στους χρηστες τους που τα αγοραζαν χωρις να υπαρχει επαγγελματικος λογος. ποσο δικιο εχεις. και το ανταλλαγμα δεν ειναι και τοσο ακριβο αν το καλοσκεφτεις, εκτος και αν θεωρεις τον χρονο αμελητεα ποσοτητα. βρες μου λαπτοπ με λειτουργικο μακραν καλυτερο σε σταθεροτητα και ευχρηστια απο τα windows (ναι εχει μερικους περιορισμους και χαζομαρες) με μεταλλικο σασι με τοσο τελειο touchpad και design (εχει βεβαια θεμα με τις θυρες αλλα τι να κανουμε). εμενα προσωπικα με χει πιασει καταθλιψη γιατι σου στερει την επαφη με την διαδικασια του beta testing και το να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει λυσεις να διαβασεις ενα forum και ολα αυτα τα πολυ τραγικα που συμβαινουν με windows drivers ιους defragment που σου τρωνε ενα 20% απο τον χρονο σου. με το macbook θυμηθηκα τις στιγμες δοξας που εζησα με το toshiba που ειχα το 2006 που σχεδον 4 χρονια δεν κολλησε σχεδον ποτε (με XP ολα αυτα) και δεν ειχε κανενα προβλημα που να με απασχολησε πανω απο 15 λεπτα. βεβαια εχω καποιες ενστασεις που με την τελευταια αναβαθμιση στο snow leopard κοψανε το hardware acceleration στο plex στα 1080 και 720p mkv, με 2 freezαρισματα μετα απο wake και καποια θεματα στην ταχυτητα εκτελεσης εργασιων στο matlab... αλλα με εχει βολεψει λογω του OSIRIX http://www.osirix-viewer.com/Snapshots.html το καλυτερο προγραμμα επεξεργασιας και παρουσιασης ιατρικων εικονων, ειναι δωρεαν και open source και κανει καλυτερη δουλεια απο πανακριβα workstation με λογισμικο μερικων δεκαδων χιλιαδων ευρω (με αντιστοιχα ακριβα plugins και αναβαθμισεις και τραγικα κλειδωματα και περιορισμους). ενας ευτυχης πρωην κατοχος 15αριου και νυν κατοχος 13αριου macbook pro
GoldenEye Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Fanboy? Σιγουρα οχι , απλα οταν περασεις την φαση του χακερα-μαστροχαλαστη κομπιουτερα καταλαβαινεις οτι εχεις ξεχασει το νοημα της τεχνολογιας , που ειναι να σου κανει την ζωη πιο απλη και ομορφη και καπου εκει η apple κατα την γνωμη μου ερχεται να στο θυμισει. Με ακριβο ανταλλαγμα δυστυχως. πρωτη επαφη ηταν το 2003 με ενα G4 και αργοτερα με ενα G5 σε ενα φωτογραφειο που εργαζομουν και ναι ηταν πολυ μπροστα αλλα το κοστος τοτε απαγορευτικο. μετα χλευασμος λογω της παρεας στα προιοντα apple και στους χρηστες τους που τα αγοραζαν χωρις να υπαρχει επαγγελματικος λογος. ποσο δικιο εχεις. και το ανταλλαγμα δεν ειναι και τοσο ακριβο αν το καλοσκεφτεις, εκτος και αν θεωρεις τον χρονο αμελητεα ποσοτητα. βρες μου λαπτοπ με λειτουργικο μακραν καλυτερο σε σταθεροτητα και ευχρηστια απο τα windows (ναι εχει μερικους περιορισμους και χαζομαρες) με μεταλλικο σασι με τοσο τελειο touchpad και design (εχει βεβαια θεμα με τις θυρες αλλα τι να κανουμε). εμενα προσωπικα με χει πιασει καταθλιψη γιατι σου στερει την επαφη με την διαδικασια του beta testing και το να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει λυσεις να διαβασεις ενα forum και ολα αυτα τα πολυ τραγικα που συμβαινουν με windows drivers ιους defragment που σου τρωνε ενα 20% απο τον χρονο σου. με το macbook θυμηθηκα τις στιγμες δοξας που εζησα με το toshiba που ειχα το 2006 που σχεδον 4 χρονια δεν κολλησε σχεδον ποτε (με XP ολα αυτα) και δεν ειχε κανενα προβλημα που να με απασχολησε πανω απο 15 λεπτα. βεβαια εχω καποιες ενστασεις που με την τελευταια αναβαθμιση στο snow leopard κοψανε το hardware acceleration στο plex στα 1080 και 720p mkv, με 2 freezαρισματα μετα απο wake και καποια θεματα στην ταχυτητα εκτελεσης εργασιων στο matlab... αλλα με εχει βολεψει λογω του OSIRIX http://www.osirix-viewer.com/Snapshots.html το καλυτερο προγραμμα επεξεργασιας και παρουσιασης ιατρικων εικονων, ειναι δωρεαν και open source και κανει καλυτερη δουλεια απο πανακριβα workstation με λογισμικο μερικων δεκαδων χιλιαδων ευρω (με αντιστοιχα ακριβα plugins και αναβαθμισεις και τραγικα κλειδωματα και περιορισμους). ενας ευτυχης πρωην κατοχος 15αριου και νυν κατοχος 13αριου macbook pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.