Giogiannis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εμένα 1η επαφή ήταν με ένα Ipod Classic 160 Gb το 2008, ήτανε περίοδος που έμπαινα φαντάρος και ήθελα κάτι καλό με μεγάλη περιεκτικότητα να μου κρατά συντροφιά & να περνά η ώρα. Μιλάμε του'χωσα θυμάμαι καμια 200ριά ταινίες, γέμισε ως την μέση & τα υπόλοιπα mp3. Το έχω ακόμη και όπου πάω παντού, η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ever. Το είχα χτυπήσει απο ebay στα 250ε (200+50 μεταφορικά απο USA) όταν εδώ τα έβρισκες τότε στα 480 ευρώ και τα έβγαλε τα λεφτά του!!!
leukonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ήταν κάπου 88-89 στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης και αν θυμάμαι καλά ήταν ένας τέτοιος (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e3/Macintosh_128k_transparency.png/511px-Macintosh_128k_transparency.png) Απο τότε έχει να έρθω σε επαφή μαζί με την Apple και αυτή μαζί μου(εξερούνται οι φορές που πιάνω iphone φίλων και κανα mac στο πλαίσιο)
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 πριν 3 χρονια περιπου απο αγγλια ενα ipod.δεν ξαναπαιρνω οτιδηποτε γραφει apple πανω αν και το ipod ηταν ωραιο.
eytyxhs098 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 πριν 3 χρονια περιπου απο αγγλια ενα ipod.δεν ξαναπαιρνω οτιδηποτε γραφει apple πανω αν και το ipod ηταν ωραιο. μεγα λαθος αυτο που ειπες....
blk88memorz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εμένα 1η επαφή ήταν με ένα Ipod Classic 160 Gb το 2008, ήτανε περίοδος που έμπαινα φαντάρος και ήθελα κάτι καλό με μεγάλη περιεκτικότητα να μου κρατά συντροφιά & να περνά η ώρα. Μιλάμε του'χωσα θυμάμαι καμια 200ριά ταινίες, γέμισε ως την μέση & τα υπόλοιπα mp3. Το έχω ακόμη και όπου πάω παντού, η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ever. Το είχα χτυπήσει απο ebay στα 250ε (200+50 μεταφορικά απο USA) όταν εδώ τα έβρισκες τότε στα 480 ευρώ και τα έβγαλε τα λεφτά του!!! υπερβολές! Εμένα ήταν το καλοκαίρι του 2005 όταν αγόρασα ένα iPod mini (λίγο πριν βγει το πρώτο nano )
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μεγα λαθος αυτο που ειπες.... οπως το βλεπει κανεις.μονο και μονο που κανουν κατι χαζο πατεντες τα τραγουδια με itunes κτλ ποτε ξανα
Psaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 1g ipod touch το πασχα 2008 ακομα το εχω του εχω βγαλει τα ματια απο αποψη software παντα με φυλακηbreak ολλά ακομα κανει εντυπωση το ποσο λεπτο ειναι ακομα και το 1g........
Thresher Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Το 2005 με ένα Mac Mini ppc 1.25 Και σε αντίθεση με τον poulinos ΜΟΝΟ apple.
axidousgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 πριν 1 χρονο περιπου με ενα imac 21.5 ' και απο τοτε σκεφτομαι "Μα τοσα χρονια τι εκανα λαθος ?"
Praetorianos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Πριν από 1-2 χρόνια με το iPhone 3GS και από τότε σκέφτομαι "μα τι στο διάολο βρίσκουν πια?"
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Να βγάλω και εγώ τα εσώψυχά μου! Ήταν καλοκαίρι του '08, μια βδομάδα πριν παω φαντάρος και ήθελα μια φορητή συσκευή ψυχαγωγίας. Έψαχνα να βρω κάτι μήνες πριν το n800 (πρόδρομος των tablet), αλλά δεν το βρήκα πουθενά στην ελλάδα. Οπότε μιας και είχα καλή επιδότηση πήρα με βαριά καρδιά το iphone 3g, που έμοιαζε με tablet. Μέχρι τότε έλεγα κι εγώ για την apple, τι βλακειες βγαζει, διπλωκλειδωμένα και τα λοιπά πεζά. Μόλις το έπιασα στα χέρια μου κατάλαβα τι παίζει. Σε συνδυασμό με το επαναστατικό για τότε app store (έκανε τα πρώτα του βήματα, θυμάμαι είχε μερικές εκατοντάδες εφαρμογές!) η συσκευή δεν παιζόταν. Μακράν η καλύτερη αγορά καταλωτικού προιοντος που έκανα ποτέ (ιδιαίτερα στον στρατό ήταν το κάτι άλλο). Μετά από δύο χρόνια και κάτι είναι σαν καινούριο, η ποιοτητα κατασκευής είναι άριστη (ξεχνάμε βέβαια ότι για δύο μήνες το καλοκαίρι μας είχε βγάλει άχρηστο το κινητό η apple για να προωθήσει το iphone 4). To μάιο πήρα ένα ipad, επίσης καλή αγορά. Αν είχα επιπλέον χρήματα για κατανάλωση θα έπαιρνα σίγουρα ενα mac mini. Αυτά!
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 [εξυπνακιας mode on] φανταζομαι ολοι οσοι λετε το iphone και το ipod δεν ειχατε χρησιμοποιησει ποτε quicktime ε; [/mode off]
billxl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Σεπτέμβριος 1985, όταν ξεκίνησα να μαθαίνω LOGO σε Apple ][ του σχολείου. Μάλιστα ήταν και η πρώτη μου επαφή με υπολογιστή. Το 2004 πήρα το πρώτο δικό μου προϊόν Apple και ήταν το πρώτο συμβατό με Windows iPod.
Pooky(1) Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πριν μερικές εβδομάδες, όταν άνοιξε το istorm. Πήγα περισσότερο από περιέργεια να δω αν και πως και τι και ρώταγα ηλιθιότητες. Στη κυριολεξία ηλιθιότητες. Οι πωλητές, χωρίς ίχνος χαϊλικιού, χωρίς καμία πρόθεση για κάζο ή να το παίξουν ανώτεροι και τα λοιπά, μου εξήγησαν τα πάντα. Έφυγα με ένα iMac 27''. Εχθές πήρα και το macbook pro μου. Φυσικά δεν εγκαταλείπω με τίποτε τα windows, απλά γιατί έχω και πάντα θα έχω κόλλημα με το pc gaming (εκτός από τις κονσόλες.... ) Επόμενο Apple μαραφετάκι θα είναι το iPhone 4 αλλά περιμένω την νέα παραλαβή που θα έχει την αλλαγμένη - αναβαθμισμένη κεραία. Αν θα συνεχίσω με τα mac; Εννοείται και φυσικά και με τα 1000!!!!!!!!!!!!!!
mavlamemos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Θα πω και εγω την εμπειρια μου...αν και δραματικη..Μετα απο 1 1/2 χρονο συμβιωσης με το ipod classic 120 gb απεβιωσε...και οχι επειδη εκανα κατι εγω...για καποιο λογο χτυπησε ο σκληρος..πολλα restore εγιναν και checkdisk απο windows (εβγαζε σχετικο μηνυμα) αλλα...RIP αγαπημενο ipod... Παμε γι αλλα τωρα (τα χαρουμενα νεα τωρα!!) επειδη μετα το ipod δεν νιωθω ανετα με αλλα mp3 παω για touch ειτε 32 ειτε 64.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.