Προς το περιεχόμενο

Αποπίες για διαχειρηση σελιδας

misfits_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα..

Θα ηθελα αν μπορουσατε να μου λυσετε καποιες βασικες αποριες σεχετικα με τη διαχειριση(ανεβασμα φωτογρφιων ανανεωση ανακοινωσεων) μιας ηδη υπαρχουσας σελιδας..

Τι χρειαζετε να ξερω ?

Τι προγραμματα πρεπει να εχω?

Και οτιδηποτε αλλο..

Ειμαι τελειως ασχετος σε αυτον τον τομεα πρωτη φορα ασχολουμε με κατι τετοιο..

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα..

Δημοσ.

θα πρεπει να μας πεις το λινκ της συγκεκτιμενης σελιδας.. Για να δουμε αν εχει καποιο πινακα διαχειρισης, πως ειναι φτιαγμενη.

Δημοσ.
θα πρεπει να μας πεις το λινκ της συγκεκτιμενης σελιδας.. Για να δουμε αν εχει καποιο πινακα διαχειρισης, πως ειναι φτιαγμενη.

Αυτες τις ημερες η σελιδα ειναι υπο κατασκευη..

Αλλα το στιλ της θα ειναι σαν αυτο link που εδωσα..

Προς το παρων δεν ξερω κατι παραπανω..

Δημοσ.

Άλλο το στυλ, άλλο το πως είναι υλοποιημένη. Θα πρέπει να μιλήσεις με τον άνθρωπο που τη φτιάχνει, είναι ο πλέον αρμόδιος να σε διαφωτίσει

Δημοσ.
Άλλο το στυλ, άλλο το πως είναι υλοποιημένη. Θα πρέπει να μιλήσεις με τον άνθρωπο που τη φτιάχνει, είναι ο πλέον αρμόδιος να σε διαφωτίσει

O.K.

Δηλαδη δεν υπαρχει καποιο γενικο προγραμμα διαχειρησης που να κανει για ολες τις σελιδες?

Αναλογα τον τυπο της σελιδας υπαρχει και διαφορετικο προγραμμα διαχειρησης?

Δημοσ.

ακριβως.

Η διαχείριση μπορεί να γίνεται είτε σε πολύ χαμηλό επίπεδο (πειραζεις τα αρχεία και προσθαφαιρείς γραμμές κώδικα) είτε σε πολύ υψηλό, (WUSIWUG editors, ότι βλέπεις μπορείς να το επεξεργαστείς κάπως σαν το word, και να το αλλάξεις/σβήσεις/προσθέσεις κάτι καινούριο)

είτε κάτι ανάμεσα, ανάλογα τί έχεις έτοιμο, και τί θέλεις να φτιάξεις...

Δημοσ.
ακριβως.

Η διαχείριση μπορεί να γίνεται είτε σε πολύ χαμηλό επίπεδο (πειραζεις τα αρχεία και προσθαφαιρείς γραμμές κώδικα) είτε σε πολύ υψηλό, (WUSIWUG editors, ότι βλέπεις μπορείς να το επεξεργαστείς κάπως σαν το word, και να το αλλάξεις/σβήσεις/προσθέσεις κάτι καινούριο)

είτε κάτι ανάμεσα, ανάλογα τί έχεις έτοιμο, και τί θέλεις να φτιάξεις...

Εγω αυτο που θελω ειναι να ανανεωνω καποιες ανακοινωσεις(κειμενα) , να ανεβαζω καποιες φωτογραφιες και βιντεο..

Θελει εξειδηκευμενες γνωσεις..?

P.S.

Ευχαριστω για τις απαντησεις ;) ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...