misfits_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σε ολη την παρεα.. Θα ηθελα αν μπορουσατε να μου λυσετε καποιες βασικες αποριες σεχετικα με τη διαχειριση(ανεβασμα φωτογρφιων ανανεωση ανακοινωσεων) μιας ηδη υπαρχουσας σελιδας.. Τι χρειαζετε να ξερω ? Τι προγραμματα πρεπει να εχω? Και οτιδηποτε αλλο.. Ειμαι τελειως ασχετος σε αυτον τον τομεα πρωτη φορα ασχολουμε με κατι τετοιο.. Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα..
isay Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τι είδους ιστοσελίδα είναι; Στατική; Δυναμική; blog; Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, γράψε το Link.
misfits_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τι είδους ιστοσελίδα είναι; Στατική; Δυναμική; blog;Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, γράψε το Link. Κατι σαν αυτο http://www.mercedes-club.gr/en/ .. Στο ιδιο στιλ..
nik1992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 θα πρεπει να μας πεις το λινκ της συγκεκτιμενης σελιδας.. Για να δουμε αν εχει καποιο πινακα διαχειρισης, πως ειναι φτιαγμενη.
misfits_7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 θα πρεπει να μας πεις το λινκ της συγκεκτιμενης σελιδας.. Για να δουμε αν εχει καποιο πινακα διαχειρισης, πως ειναι φτιαγμενη. Αυτες τις ημερες η σελιδα ειναι υπο κατασκευη.. Αλλα το στιλ της θα ειναι σαν αυτο link που εδωσα.. Προς το παρων δεν ξερω κατι παραπανω..
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Άλλο το στυλ, άλλο το πως είναι υλοποιημένη. Θα πρέπει να μιλήσεις με τον άνθρωπο που τη φτιάχνει, είναι ο πλέον αρμόδιος να σε διαφωτίσει
misfits_7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Άλλο το στυλ, άλλο το πως είναι υλοποιημένη. Θα πρέπει να μιλήσεις με τον άνθρωπο που τη φτιάχνει, είναι ο πλέον αρμόδιος να σε διαφωτίσει O.K. Δηλαδη δεν υπαρχει καποιο γενικο προγραμμα διαχειρησης που να κανει για ολες τις σελιδες? Αναλογα τον τυπο της σελιδας υπαρχει και διαφορετικο προγραμμα διαχειρησης?
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ακριβως. Η διαχείριση μπορεί να γίνεται είτε σε πολύ χαμηλό επίπεδο (πειραζεις τα αρχεία και προσθαφαιρείς γραμμές κώδικα) είτε σε πολύ υψηλό, (WUSIWUG editors, ότι βλέπεις μπορείς να το επεξεργαστείς κάπως σαν το word, και να το αλλάξεις/σβήσεις/προσθέσεις κάτι καινούριο) είτε κάτι ανάμεσα, ανάλογα τί έχεις έτοιμο, και τί θέλεις να φτιάξεις...
misfits_7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ακριβως. Η διαχείριση μπορεί να γίνεται είτε σε πολύ χαμηλό επίπεδο (πειραζεις τα αρχεία και προσθαφαιρείς γραμμές κώδικα) είτε σε πολύ υψηλό, (WUSIWUG editors, ότι βλέπεις μπορείς να το επεξεργαστείς κάπως σαν το word, και να το αλλάξεις/σβήσεις/προσθέσεις κάτι καινούριο) είτε κάτι ανάμεσα, ανάλογα τί έχεις έτοιμο, και τί θέλεις να φτιάξεις... Εγω αυτο που θελω ειναι να ανανεωνω καποιες ανακοινωσεις(κειμενα) , να ανεβαζω καποιες φωτογραφιες και βιντεο.. Θελει εξειδηκευμενες γνωσεις..? P.S. Ευχαριστω για τις απαντησεις ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.