heavyaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά, έχω ένα script που μεταφέρει τα δεδομένα της mysql σε xls. Εγώ όμως θέλω να αποθηκέυονται στο xls όχι ότι γράφει το "καρφωτό query" του script, αλλά με μεταβλητή. πχ αντί >$select = "SELECT * FROM clients"; να έχω >$select = $xls_query ; έχοντας προηγουμένως προσπαθήσει να μεταφέρω απο την προηγούμενη φόρμα το query, αλλά μάλλον για λόγους ασφαλείας (sql injection) δεν μεταφέρεται α) ούτε μέσω του url β) ούτε μέσω hiddenfield. >$xls_query= $_GET['hiddenField_xls']; έχοντας δώσει στην προηγούμενη φόρμα: >echo " <input type=\"hidden\" name=\"hiddenField_xls\" id=\"hiddenField_xls\" value=".$query."/>"; οπου: >$query = "SELECT * FROM clients where ".$search_by_drop." REGEXP '[[:<:]](".$txt_field.")[[:>:]]' ORDER BY name ".$orderby." LIMIT $offset, $rowsperpage"; τί μπορώ να κάνω; χωρίς αυτό δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το script.. ευχαριστώ.
MitsakosGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να το κάνεις POST από την προηγούμενη φόρμα ή να το βάλεις στις SESSION variables. >print <<<END <form name="form1" method="[b]post[/b]" action="nextForm.php"> <input type=hidden name="hiddenField_xls" value="$query"> <input type="submit" name="Submit" value="Login" /> </form> END; Και στην άλλη φόρμα >$select = $_POST['hiddenField_xls']; Με το $_GET παίρνεις παραμέτρους που περνάνε από στην διεύθυνση. Με το $_POST παίρνεις τιμές που περνάς σαν παραμέτρους κλίσης της σελίδας. Με το $_SESSION παίρνεις τιμές που έχεις θέσει στο SESSION όση ώρα είναι ανοιχτός ο browser (πχ για να μην στέλνεις συνέχεια σαν POST ότι είναι συνδεδεμένος, ποιός χρήστης κτλ)
heavyaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 τελικά μετα άπο ψάξιμο την πέρασα με encoding64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.