-Arcturus- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Γεια σε όλους, Ίσως σας φανεί γελοία η ερώτηση αλλά έχω ψάξει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, η μεγάλη η θύρα τι είναι; Είναι Midi ή κάτι άλλο; Θέλω να συνδέσω ένα αρμόνιο και δεν με συμφέρει να αγοράσω ένα καλώδιο Midi σε Usb γιατί κάνει 30 ευρώ παραπάνω απο ένα απλό καλώδιο midi! Έχω βρει αυτό το καλώδιο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει: http://www.ipshop.gr/product-id-29897.html
-Arcturus- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Thanks! Μόλις θυμήθηκα και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω, υπάρχει αντάπτορας(όχι καλώδιο) από midi σε usb και αν ναι που μπορώ να βρω; Φαντάζομαι ότι θα μου κοστίσει ακόμα λιγότερα λεφτά αφού έχω ήδη καλώδιο midi(αλλά με τη κλασική μικρή έξοδο), έχω ψάξει και δεν έχω βρει τίποτα
-Arcturus- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ναι midi ειναι και το καλωδιο σου κανει Φίλε όταν δίνεις μια συμβουλή και δείχνεις σίγουρος την επόμενη φορά να είσαι κιολας γιατί έδωσα τσάμπα λεφτά(δεν το βρήκα πουθενά, απελπίστηκα και το αγόρασα μέσω ίντερνετ). Τελικά η είσοδος της κάρτας ήχου δεν ξέρω τι στο διαλο είναι αλλά midi δεν είναι
-Arcturus- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ναι midi ειναι και το καλωδιο σου κανει Φίλε όταν δίνεις μια συμβουλή και δείχνεις σίγουρος την επόμενη φορά να είσαι κιολας γιατί έδωσα τσάμπα λεφτά(δεν το βρήκα πουθενά, απελπίστηκα και το αγόρασα μέσω ίντερνετ). Τελικά η είσοδος της κάρτας ήχου δεν ξέρω τι στο διαλο είναι αλλά midi δεν είναι
Beastakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Φίλε όταν δίνεις μια συμβουλή και δείχνεις σίγουρος την επόμενη φορά να είσαι κιολας γιατί έδωσα τσάμπα λεφτά(δεν το βρήκα πουθενά, απελπίστηκα και το αγόρασα μέσω ίντερνετ). Τελικά η είσοδος της κάρτας ήχου δεν ξέρω τι στο διαλο είναι αλλά midi δεν είναι Βασικα γιατι δεν κοιταξες το εγχειριδιο της καρτας σου? Χωρις να ειμαι βεβαιος, νομιζω οτι ειναι game port, αλλα δε θα βρεις πιο σιγουρη απαντηση απο αυτην που λεει το manual.
Beastakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Φίλε όταν δίνεις μια συμβουλή και δείχνεις σίγουρος την επόμενη φορά να είσαι κιολας γιατί έδωσα τσάμπα λεφτά(δεν το βρήκα πουθενά, απελπίστηκα και το αγόρασα μέσω ίντερνετ). Τελικά η είσοδος της κάρτας ήχου δεν ξέρω τι στο διαλο είναι αλλά midi δεν είναι Βασικα γιατι δεν κοιταξες το εγχειριδιο της καρτας σου? Χωρις να ειμαι βεβαιος, νομιζω οτι ειναι game port, αλλα δε θα βρεις πιο σιγουρη απαντηση απο αυτην που λεει το manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.