Προς το περιεχόμενο

Ιδανικό σπιτι-περιοχη για κάθε Ατομο

strat92man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε άνθρωπος οταν θέλει να κοιταξει για ενοικιαση-αγορά ενος σπιτιου εχει σίγουρα καποια κριτήρια.Ποια ειναι αυτα για εσας

Οσοι θελετε να γράψετε ποια περιοχή προτιμάτε; γιατι; (μονο αυτα)'

με λιγα λογια γιατι θέλετε να μεινετε εκει..χωρις σχολιασμους αλλων ο καθενας εχει δικη του προσωπικοτητα...

:-D

Δημοσ.

Οποιοδήποτε δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά αυτό δεν αγοράζεται.

Από εκεί και πέρα, το ιδανικό σπίτι είναι αυτό που χαίρεσαι να μοιράζεσαι. Αν τώρα πρέπει να μιλήσω συγκεκριμένα, ένα διαμέρισμα στον 3-4ο όροφο που να έχει μεγάλο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα. Το μέγεθος δε με απασχολεί, ανάλογα τις ανάγκες κάποιου ή κάποιας οικογένειας, αλλά το υπνοδωμάτιο μου πρέπει οπωσδήποτε να έχει τεράστια (άλλο ένα δωμάτιο) ντουλάπα και να υπάρχει και ένα δωμάτιο/βιβλιοθήκη/γραφείο/στούντιο όπου θα μπαίνουν αναμνηστικά ταξιδιών/βιβλία/δίσκοι/παιχνίδια.

Το σπίτι πρέπει να είναι ευήλιο και με πολλά παράθυρα. Δε θα με πείραζε να είναι εξολοκλήρου γυάλινο.

Edit: Περιοχή, αν μιλάμε για Ελλάδα/Αθήνα (:ρ), στη σοφίτα του γηροκομείου στον μικρολίμανο(:ρ) στον πειραιά. Αν ήταν στο Αμβούργο, μετά την φιςμάρκτ προς τη β. θάλασσα στη β. πλευρά του Έλμπε, αν ήταν στη Μασαχουσέτη, μάλλον στο Νιουπορτ ή στο Μπρίστολ. Γενικά, βολεύομαι εύκολα.

Δημοσ.

Να έχω για γείτονες μικροαστούς κωλόγερους αντί για χότ μουνάκια.

Συνέβη ΚΑΙ στα 3 σπίτια που έχω αλλάξει μέχρι τώρα, οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα οτι κάποια ανώτερη δύναμη αποφάσισε πως είναι το ιδανικό για μένα.

Δημοσ.

...αν ήταν στη Μασαχουσέτη, μάλλον στο Νιουπορτ ή στο Μπρίστολ. Γενικά, βολεύομαι εύκολα.

Το Newport και το Bristol είναι στο Rhode Island.:-)

• Moderators
Δημοσ.

Αν μιλαμε ρεαλιστικα θα ελεγα ενα οχι πολυ μεγαλο διαμερισμα στο κεντρο της Αθηνας, Κολωνακι μερια, ή συνορα με Εχαρχεια. Μοντερνο σπιτι αλλα πολυ απλο και λιτο, με βεραντα.

Αν μιλησουμε υποθετικα, ενα νεοκλασικο στην Πλακα με αναλογη διακοσμηση παλαιου στυλ.

Σε καθε περιπτωση στην ζωνη του κεντρου ομως. Εχεις τα παντα κοντα σου σε μια ιστορικη περιοχη.

Δημοσ.
Αν μιλαμε ρεαλιστικα θα ελεγα ενα οχι πολυ μεγαλο διαμερισμα στο κεντρο της Αθηνας, Κολωνακι μερια, ή συνορα με Εχαρχεια. Μοντερνο σπιτι αλλα πολυ απλο και λιτο, με βεραντα.

Αν μιλησουμε υποθετικα, ενα νεοκλασικο στην Πλακα με αναλογη διακοσμηση παλαιου στυλ.

Σε καθε περιπτωση στην ζωνη του κεντρου ομως. Εχεις τα παντα κοντα σου σε μια ιστορικη περιοχη.

θα συμφωνησω μαζι σου,αν μιλάμε αποκλειστικα για Αθηνα το κέντρο ειναι οτι καλυτερο,παρολο που μένω Φαληρο 1 λεπτο απο Θαλασσα(και πολλοι γνωστοι μ συνεχώς λενε ποσα καλα ειμαι εδω) το κέντρο ειναι οτι καλυτερο.. εχει κάτι το μαγευτικό..Μπορει να σε ξενερώνει ολη η κατασταση σε ομονοια.μεταξουργειο,κτλπ αλλα αμα μιλαμε για Πλακα,Ακροπολη,Κολωνάκι ειναι πολυ ωραια...

Δημοσ.

Να είναι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, να μην είναι ενεγοβόρο και να είναι δίπλα σε Μετρό. Κατα τ'άλλα θα ήταν ιδανικό ένα μεσαίο μεγέθους σπίτι στην Διονυσίου Αεροπαγίτου (Ακρόπολη). Έλα που έχει 10.000€ το τ.μ. εκεί. Πράγματι το κέντρο της Αθήνας αν το πρόσεχαν θα ήταν το καλύτερο μέρος στον πλανήτη. Η κάθε γειτονιά έχει (είχε) τη δική της μαγεία.

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα μια μονοκατοικία στον Αγ. Στέφανο.. Εκείνες τις (αυθαίρετες;;) βιλίτσες μέσα στο δάσος... Με κήπο..μεγάλο. Ίσως και πισίνα.. Απόσταση από τη δουλειά; Who cares, με το ελικόπτερο θα πηγαίνω..

Δημοσ.

Αρκει να μην είναι η τριτοκοσμική Αθήνα η πόλη...κι ολα τα αλλα παλευονται.

Αν δε, η πολη ειναι σε καποια ανεπτυγμενη ευρωπαική χωρα, ακομη καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...