Προς το περιεχόμενο

Σε θέλουν 2 κοπέλες ? Ταυτόχρονα ??

ektorass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:devil:Σας έχει τύχη ποτέ να σας θέλει μια κοπέλα , παράλληλα να σας θέλει και η κολλητή της ( οι οποίες να είναι πολύ ωραίες κοπέλες ) και να σας καλέσουν στο σπίτι της μίας για ποτάκι και εσύ να πας ενώ έχεις πέι ψέματα στην κοπέλα σου πως έχεις βγει με αντροπαρέα ?

εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει αν και το σκέφτομαι αρκετα τωρα τελαυταια...

Δημοσ.

φίλε σου χει τύχει εκεί που περπατάς να γίνει μια έκρηξη , και μέσα από τον καπνό να εμφανιστεί ένα πράσινο ξωτικό με ένα στραπ-ον και να αρχίσει να σε κυνηγάει για να σε μπιπ; εμένα δεν μου χει τύχει , αλλά το σκέφτομαι συχνά τώρα τελευταία.

Δημοσ.
φίλε σου χει τύχει εκεί που περπατάς να γίνει μια έκρηξη , και μέσα από τον καπνό να εμφανιστεί ένα πράσινο ξωτικό με ένα στραπ-ον και να αρχίσει να σε κυνηγάει για να σε μπιπ; εμένα δεν μου χει τύχει , αλλά το σκέφτομαι συχνά τώρα τελευταία.

Φίλε δεν με έχουν στραπάρει αλλά η επιθυμία σου είναι εύκολη ..νομίζω...

αν και δεν μπορώ εγω να σε βοηθήσω.. so .. strap on my friend..!!!

---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:30 ----------

λαθος τιτλος, σε θελουν 3 κοπελες.

Ποιος σου είπε πως με θέλει η κοπέλα μου... Απο συνήθεια με κρατάει... :((((

Δημοσ.

Έκτορα, αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, παίρνω εγώ όποια μου αρέσει και 'συ ότι περισσέψει. Ψήσου είμαι καλούλης για παρέα.

Δημοσ.
Έκτορα, αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, παίρνω εγώ όποια μου αρέσει και 'συ ότι περισσέψει. Ψήσου είμαι καλούλης για παρέα.

Ρε φίλε ... στον ουρανό σε έψαχνα και στο Insomnia σε βρήκα !!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...