Προς το περιεχόμενο

Amazon.co.uk

kostionalist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πηγα να αγορασω το FIFA 11 απο εκει και μου λεει οτι θα ερθει στις 20-21 οκτωβριου. Νομιζα οτι θα ερχοταν πριν τις 10 Οκτωβριου!?

Ερώτηση κάνεις ή δηλώνεις έκπληξη;

Μην το περιμένεις πριν περάσουν 2-3 εβδομάδες

Δημοσ.

Αν ειναι να ρισκαρω καλυτερα οχι. Θα το παραγγειλω απο thehut. Μια ερωτηση, παιζουν ρολο οι απεργιες στο ποτε θα ερθει το παιχνιδι?

Δημοσ.

εγω εκανα παραγγελια στισ 19 σεπτεμβριου και μου ελεγε οτι θα ερθει μεχρι 14 οκτωβριου και τελικα μου ηρθε μεσα σε 8 μερες

Δημοσ.

Οι μέρες παράδοσης που δίνουν είναι σχεδόν πάντα περισσότερες από τις πραγματικές. Το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει 7-10 μέρες, εκτός αν πέσεις σε περίπτωση (αργό ταχυδρομείο, απεργίες φορτηγατζήδων κλπ).

Προσωπικά προτιμώ το blahdvd, όσες φορές έχω παραγγείλει έχω πάρει τα προϊόντα αρκετά πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Την προήγουμενη εβδομάδα παρέλαβα πράγματα απο το Αmazon μέσα σε 4 ημέρες !!! Είναι αρκετά γρήγορο...

Δημοσ.

Όπως έλεγα και σε μια συζήτηση λίγο πιο πριν έχω παραγγείλει Δευτέρα απόγευμα και μου έχει έρθει Τετάρτη πρωί. Αλλά: Ήταν Πάσχα και τα ξύνανε όλοι. Σκέψου πήγα ταχυδρομείο την ίδια μέρα που μου ήρθε το δέμα και επειδή δεν είχε ουρά (στις 11 τώρα, ε...) δε μου έιπαν τίποτα. (Κανονικά πρέπει να πας την επόμενη)

Συνήθως κάνει ένα δεκαήμερο αν υπάρχει σε στοκ. Θυμάμαι ένα τέυχος sandman είχε κάνει 2 μήνες γιατί δεν υπήρχε πουθενά...

Δημοσ.

αυτο σου το λεει λογω αποστασης ή δεν εχουν stock? γιατι πηγε η μανα μου λονδινο σημερα και το amazon εριξε το fifa στις 29 λιρες και ψηνομαι να το παραγγειλω να παει στο ξενοδοχειο της και να μου το φερει, αλλα θα ειναι μια εβδομαδα εκει, μη το παραδωσουν αφου φυγει...

Δημοσ.

Σημερα το παιχνιδι εγινε dispatch και το estimate delivery αλλαξε απο October 21st σε October 28th. Υποτιθεται οτι θα εφτιαχναν το προβλημα. Τι να πω....

Δημοσ.

Εγώ κάνω τις παραγγελίες μου για ps3 παιχνίδια απο το amazon και τα έχω μέσα σε 7 ημέρες το αργότερο πάντως.

(Με απλό ταχυδρομείο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...