Προς το περιεχόμενο

Το Βελάκι του Ποντικιού πάει σαν Τρελό

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πρώτη φορά όταν μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα ήταν γιατί εκείνο που βάζεις το δάχτυλο για να κουνήσεις το βελάκι είχα χαλάσει. Του πείρα άλλο ποντίκι και δεν το έκανε άλλο.

Σιγά σιγά ξεκίνησε πάλι να το κάνει και πλέον αν κάνω restart το laptop σταματάει και μετά απο δέκα λεπτά ξανα ξεκινάει. Μιλάμε πάντα με ποντίκι.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι...μπορώ μέσα απο τα windows να απενεργοποιήσω εκείνω με την αφή(του laptop) μήπως προέρχεται απο εκεί;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι ειτε να εχει καποιο κουμπι εκει τριγυρω ειτε ο συνδιασμος fn+καποια απο τα F να κανουν τη δουλεια.

Πχ στο δικο μου acer παταω FnF7 και απενεργοποιειται

Αν εχεις δυσκολια στο να το βρεις,πες μας το μοντελο του φορητου σου να σε βοηθησουμε!

Δημοσ.
το πιο πιθανο ειναι ειτε να εχει καποιο κουμπι εκει τριγυρω ειτε ο συνδιασμος fn+καποια απο τα F να κανουν τη δουλεια.

Πχ στο δικο μου acer παταω FnF7 και απενεργοποιειται

Αν εχεις δυσκολια στο να το βρεις,πες μας το μοντελο του φορητου σου να σε βοηθησουμε!

Ναι αδερφέ αν μπορείς δώσε μου λίγο τα φώτα σου γιατί...μαύρα μεσάνυχτα.

HP Compaq 6730s

Δημοσ.

για κοιτα ακριβως πανω απο την <<επιφάνεια αφής>> εχει ενα κουμπάκι ; Σε compaq πιο παλιο μοντελο εχει κ ενα μπλε LEDακι απο πανω! πατωντας αυτο το κουμπι απενεργοποιηται στο δικο μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...