Voorhees Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Για πρώτη φορά όταν μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα ήταν γιατί εκείνο που βάζεις το δάχτυλο για να κουνήσεις το βελάκι είχα χαλάσει. Του πείρα άλλο ποντίκι και δεν το έκανε άλλο. Σιγά σιγά ξεκίνησε πάλι να το κάνει και πλέον αν κάνω restart το laptop σταματάει και μετά απο δέκα λεπτά ξανα ξεκινάει. Μιλάμε πάντα με ποντίκι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι...μπορώ μέσα απο τα windows να απενεργοποιήσω εκείνω με την αφή(του laptop) μήπως προέρχεται απο εκεί; Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το πιο πιθανο ειναι ειτε να εχει καποιο κουμπι εκει τριγυρω ειτε ο συνδιασμος fn+καποια απο τα F να κανουν τη δουλεια. Πχ στο δικο μου acer παταω FnF7 και απενεργοποιειται Αν εχεις δυσκολια στο να το βρεις,πες μας το μοντελο του φορητου σου να σε βοηθησουμε!
Voorhees Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 το πιο πιθανο ειναι ειτε να εχει καποιο κουμπι εκει τριγυρω ειτε ο συνδιασμος fn+καποια απο τα F να κανουν τη δουλεια.Πχ στο δικο μου acer παταω FnF7 και απενεργοποιειται Αν εχεις δυσκολια στο να το βρεις,πες μας το μοντελο του φορητου σου να σε βοηθησουμε! Ναι αδερφέ αν μπορείς δώσε μου λίγο τα φώτα σου γιατί...μαύρα μεσάνυχτα. HP Compaq 6730s
panosno1com Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 για κοιτα ακριβως πανω απο την <<επιφάνεια αφής>> εχει ενα κουμπάκι ; Σε compaq πιο παλιο μοντελο εχει κ ενα μπλε LEDακι απο πανω! πατωντας αυτο το κουμπι απενεργοποιηται στο δικο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.