Προς το περιεχόμενο

Ideal pro rider ανακατασκευή αξιζει?

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπων παιδια απο ποδηλατα δεν σκαμπαζω και εχω να κανω πετάλι πάνω απο 10 χρονια , ομως πιτσιρικας ειχα αγορασει ενα μοντελο ideal pro rider μπορει να ηταν και 96-97 μοντελο θα τραβηξω φωτογραφια , το οποιο μοιαζει αρκετα με το μοντελο 2007 αλλα χωρις αναρτησεις και φυσικα αλλα λαστιχα και ισως διαφορετικη διαμετρο ζαντας , θυμαμαι οτι τις ταχυτητες τις ειχε στο χερουλι πάνω (στο γκριπ ) ομως δεν ξερω αν αξιζει να το φτιαξω με ερκετη προσωπικη δουλεια με μια πρωτη ματια θα χρειαστω

1 το συστημα ταχυτητων με τα γραναζια

2 ντιζες

3 Μοχλοι ταχυτητων

4 βαψιμο θα το κανω εγώ

5 τιμονι + γριπ

6 φρενα δισκους , ντιζες κτλ

7 και ισως χρειαστει και ζαντες ενταξει το ποδηλατακι εχει συναισθηματικη αξια και μπορω να διαθεσω κανενα 200αρι θα το χρησιμοποιησω κυριως το πρωι για να παω για δουλεια και κανενα μονοπατακι ισως και αμα αλλα μπορει να κατσει η φάση, ακουω γνωμες

Δημοσ.

Εφόσον έχεις όρεξη για μερεμέτια, και είναι και συναισθηματικό το δέσιμο, γουάι δε φακ νοτ;

Επίσης, οδηγίες για τη συντήρηση - επισκευή έχεις;

Αν όχι, ώρα για βόλτα. Με βίδεο.

Δημοσ.

μια φωτογραφια του ποδηλατου dsc3993q.jpg

Uploaded with ImageShack.us , γνωριζει κανεις τι μοντελο ειναι , τι βαρος εχει και ποια η διαφορα του με τα σημερινα pro rider?

Δημοσ.

είναι μοντέλο πριν του 2000. το εχω και εγω. θεωρω οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις γιατι πλεον ειναι αρκετα φθηνα τα επωνυμα ποδήλατα

http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=71 να ενα προραιντερ

χμμ, τωρα που το σκεφτομαι γραψε λαθος... μαλλον ακριβαιναν... θυμαμαι τελευταία φορα που ρωτησα για prorider το 2007 σε εναν στη καβαλα το ειχε 295 (27ταχ, χωρις δισκοφρενα) και 365 αντιστοιχα (με δισκοφρενα μηχανικα).

Καλη επιλογή θεωρω και τα scott

http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=1049

Δημοσ.

μαλλων θα αγορασω το 08 καινουργειο την δευτερα, εστειλα και ενα mail στην ideal απο περιεργια σχετικα με τον σκελετο βαρος κτλ

Δημοσ.
μαλλων θα αγορασω το 08 καινουργειο την δευτερα, εστειλα και ενα mail στην ideal απο περιεργια σχετικα με τον σκελετο βαρος κτλ

ποσο το βρηκες φίλε; με ενδιαφερει και εμενα αν ειναι καμια καλη τιμή. Για στοκ λογικα το πουλάνε, ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...