DoukiMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 παιδια εχω την παραπανω οθονη και οταν συνδεω στο πλαι αριστερα μια usb συσκευη δεν μου βγαζει τιποτα. γινεται τιποτα?
Asta_na_Pane Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Κατά πάσα πιθανότητα ξέχασες να συνδέσεις το USB Uplink καλώδιο που ήταν μέσα στην συσκευασία. Αν συνδέσεις αυτό σε μια διαθέσιμη θύρα του υπολογιστή σου μετά θα πρέπει οι 4 USB της οθόνης να αναγνωρίζονται χωρίς πρόβλημα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Παντως πολυς ντορος για τα καλωδια ρε σεις! Πεφτει η Dell στην εκτίμησή μου! Εγω πριν 1,5 χρονο ειχα παρει μια καημένη 24'' 1920x1200 HP με glossy ΤΝ panel με 261 ευρω, και ειχε μεσα και VGA και HDMI και USB καλωδιο για τη webcam με το μικροφωνο και το τριπλο hub που εχει...
lionheart75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Στο site του κατασκευαστή αναφέρεται ότι περιλαμβάνεται κανονικά στην συσκευασία. http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=usl=en&cs=19&sku=320-9270 "What's in the Box Monitor with stand Power Cable DVI Cable VGA Cable (attached to the monitor) Drivers and Documentation media USB upstream cable Quick Setup Guide Safety Information" Το θέμα είναι ότι ούτε εγώ στην δικιά μου θυμάμαι να υπήρχε τέτοιο καλώδιο μέσα. Βέβαια επειδή θέλω να είμαι 100% σίγουρος θα κοιτάξω το κουτί της, μήπως και μου διέφυγε, το οποίο έχω αυτή τη στιγμή στην αποθήκη....
DoukiMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 δηλαδη χωρις αυτο το καλωδιο δεν γινεται να δουλεψει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 όχι δεν γίνεται, όπως πχ δεν γίνεται να ανάψει η οθόνη χωρίς καλώδιο ρεύματος... τηλεφωνείς στο κατάστημα ή στην Dell και ζητάς ό,τι καλώδιο λείπει από την συσκευασία! μην τους το χαρίσεις...
lionheart75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 δηλαδη χωρις αυτο το καλωδιο δεν γινεται να δουλεψει? Φυσικά και δεν θα μπορεί ... Πώς αλλιώς θα μπορεί άλλωστε να αναγνωρίσει το pc τις διαθέσιμες θύρες usb της οθόνης και εν συνεχεία τις συσκευές usb που τοποθετούνται σε αυτές, αν πρώτα δεν συνδεθεί η οθόνη με το pc? Αυτή την δουλειά κάνει το εν λόγω καλώδιο.
DoukiMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 μπορειτε να μου δειξετε καμια φωτο απο το καλωδιο?
lionheart75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, πήγα στην αποθήκη και άνοιξα το κουτί της. Υπήρχε κανονικά και το καλώδιο usb μέσα στη δικιά μου. Όλα καλά λοιπόν. @Doukiman ψάξε καλά το κουτί της, βεβαιώσου ότι δεν σου έχει διαφύγει και μετά ζήτα καλώδιο όπως είπε και ο @Thresh. (Eν ανάγκη οποιοδήποτε τέτοιο καλώδιο κάνει κανονικά)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τυπικο καλωδιακι USB typeA-typeB ειναι. Edit: Με προλαβαν.
DoukiMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 μηπως δεν καταλαβατε κατι η οθονη αριστερα εχει ηδη τις θυρες usb. (το καλωδιο δεν ηταν στην συσκευασια οπως και το καλωδιο τροφοδοσιας)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 όχι δεν γίνεται, όπως πχ δεν γίνεται να ανάψει η οθόνη χωρίς καλώδιο ρεύματος... τηλεφωνείς στο κατάστημα ή στην Dell και ζητάς ό,τι καλώδιο λείπει από την συσκευασία! μην τους το χαρίσεις... quoted for EMPHASIS!
DoukiMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 αυτο το καλωδιο τι ακριβως κανει ?μπαινει στην θυρα usb?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 φαίνεται πιστεύω και από τις photos postαραν τα παιδιά, μπαίνει σε μια usb port (έξοδο) του PC και στην usb port (είσοδο) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της Dell με αποτέλεσμα η οθόνη να λειτουργεί ως usb hub, αν δεν υπάρχει το καλώδιο προφανώς οι θύρες στα πλάγια και πίσω δεν δουλεύουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.