Προς το περιεχόμενο

Dell u2311h usb ports

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω την παραπανω οθονη και οταν συνδεω στο πλαι αριστερα μια usb συσκευη δεν μου βγαζει τιποτα.

γινεται τιποτα?

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα ξέχασες να συνδέσεις το USB Uplink καλώδιο που ήταν μέσα στην συσκευασία. Αν συνδέσεις αυτό σε μια διαθέσιμη θύρα του υπολογιστή σου μετά θα πρέπει οι 4 USB της οθόνης να αναγνωρίζονται χωρίς πρόβλημα.

:-)

• Moderators
Δημοσ.

Παντως πολυς ντορος για τα καλωδια ρε σεις! Πεφτει η Dell στην εκτίμησή μου!

Εγω πριν 1,5 χρονο ειχα παρει μια καημένη 24'' 1920x1200 HP με glossy ΤΝ panel με 261 ευρω, και ειχε μεσα και VGA και HDMI και USB καλωδιο για τη webcam με το μικροφωνο και το τριπλο hub που εχει...

Δημοσ.

Στο site του κατασκευαστή αναφέρεται ότι περιλαμβάνεται κανονικά στην συσκευασία.

http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=usl=en&cs=19&sku=320-9270

"What's in the Box

Monitor with stand

Power Cable

DVI Cable

VGA Cable (attached to the monitor)

Drivers and Documentation media

USB upstream cable

Quick Setup Guide

Safety Information"

Το θέμα είναι ότι ούτε εγώ στην δικιά μου θυμάμαι να υπήρχε τέτοιο καλώδιο μέσα.

Βέβαια επειδή θέλω να είμαι 100% σίγουρος θα κοιτάξω το κουτί της, μήπως και μου διέφυγε, το οποίο έχω αυτή τη στιγμή στην αποθήκη.... :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν γίνεται, όπως πχ δεν γίνεται να ανάψει η οθόνη χωρίς καλώδιο ρεύματος...

τηλεφωνείς στο κατάστημα ή στην Dell και ζητάς ό,τι καλώδιο λείπει από την συσκευασία! μην τους το χαρίσεις...

Δημοσ.
δηλαδη χωρις αυτο το καλωδιο δεν γινεται να δουλεψει?

Φυσικά και δεν θα μπορεί ...

Πώς αλλιώς θα μπορεί άλλωστε να αναγνωρίσει το pc τις διαθέσιμες θύρες usb της οθόνης και εν συνεχεία τις συσκευές usb που τοποθετούνται σε αυτές, αν πρώτα δεν συνδεθεί η οθόνη με το pc? Αυτή την δουλειά κάνει το εν λόγω καλώδιο.

Δημοσ.

Λοιπόν, πήγα στην αποθήκη και άνοιξα το κουτί της.

Υπήρχε κανονικά και το καλώδιο usb μέσα στη δικιά μου.

Όλα καλά λοιπόν.

@Doukiman ψάξε καλά το κουτί της, βεβαιώσου ότι δεν σου έχει διαφύγει και μετά ζήτα καλώδιο όπως είπε και ο @Thresh.

(Eν ανάγκη οποιοδήποτε τέτοιο καλώδιο κάνει κανονικά) :-)

post-138197-129063126389_thumb.jpg

Δημοσ.

μηπως δεν καταλαβατε κατι η οθονη αριστερα εχει ηδη τις θυρες usb.

(το καλωδιο δεν ηταν στην συσκευασια οπως και το καλωδιο τροφοδοσιας)

• Super Moderators
Δημοσ.
όχι δεν γίνεται, όπως πχ δεν γίνεται να ανάψει η οθόνη χωρίς καλώδιο ρεύματος...

τηλεφωνείς στο κατάστημα ή στην Dell και ζητάς ό,τι καλώδιο λείπει από την συσκευασία! μην τους το χαρίσεις...

quoted for EMPHASIS!

• Super Moderators
Δημοσ.

φαίνεται πιστεύω και από τις photos postαραν τα παιδιά, μπαίνει σε μια usb port (έξοδο) του PC και στην usb port (είσοδο) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της Dell με αποτέλεσμα η οθόνη να λειτουργεί ως usb hub, αν δεν υπάρχει το καλώδιο προφανώς οι θύρες στα πλάγια και πίσω δεν δουλεύουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...