padelis71992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Η καρτα γραφικων που υπαρχει στην υπογραφη μου 8800GT ενω επαιζα ενα παιχνιδι χθες το μεσημερι ξαφνικα βγαζει περιεργα τα γραφικα τα μπερδευει και δν κανει τπτ απο οτι του λεω γενικα στο πισι. Επειτα χανει τελειως τα γραφικα και βγαζει μια μαυρη οθονη μονο που στο 1/4 της απο πανω ειναι ενα γαλαζιο...(ισως ο ουρανος απο το παιχνιδι) Κλεινω το πισι απο το κουμπι τον ανοιγω ολα μια χαρα.Παω να ξανα βαλω το παιχνιδι το ιδιο απο την αρχη. Το κλεινω τον ξανα ανοιγω ολα μια χαρα βαζω το παιχνιδι με ολα τα χαμηλα γραφικα ανοιγει ανεβαζω σιγα σιγα ετσι οπως τα ειχα επαιξα κανονικα εκει. Το βραδυ ξεκιναω να παιξω το ιδιο στα γραφικα το κλεινω και λεω για να δω τη καρτα γραφικων μηπως επα8ε τιποτα παλι γτ κατι τετοια περιεργα μου ειχε ξανα κανει πριν κανα 2 βδομαδες και ηταν καυτη εκαιγε απο 3 εκατοστα αποσταση. Παει μαλλον η καρτα γραφικων... Τον ανοιγω μετα αφου κρυωσε και στην αρχη βγαζει περιεργες τελειες στη πρωτη οθονη της ASUS της motherboard,πολλα διασπαρτα μπλε κουτακια σε ενα σημειο που μου λεει τους 2 μου σκληρους και εκει που εχω το dual boot αλλα και εκει που παει να μπει στα windows που δειχνει το logo τους κατι οριζοντιες πρασινες γραμμες... Και φυσικα δεν μπαινει σε κανενα απο τα 2 windows ουτε XP ουτε 7. Παμε για αγορα καρτας γραφικων απο οτι φανταζομαι...Αν οχι τι μπορω να κανω εδω? Αν ναι ποια καρτα γραφικων μου προτεινετε μεχρι τα 80 με 100 ευρω? που να ειναι αρκετα καλη?
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αρχικά δες τι θερμοκρασίες παίζουν και αν είναι "λογικές" μάλλον πας για αλλαγή - καμιά used 4870/GTX260 θα κυνηγούσα στην θέση σου
padelis71992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Για καινουρια απο πλαισιο ελεγα...
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αυτή την στιγμή το Πλαίσιο έχει ανεβάσει πολύ hardware φάντασμα. Οπότε ή κάνεις καμιά βόλτα για 4850/4870/5770/4890/GTX260/GTX275 ή κάνεις κάποια παραγγελία από τα αντίστοιχα και ελπίζεις. Tip. Αν παραγγείλεις online βάλε πράμα - 3 - 4 διαφορετικές κάρτες, να αυξήσεις τις πιθανότητές σου
padelis71992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Hardware φαντασμα τι εννοεις οτι δεν εχει πολλες?
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ...εώς καθόλου Δες εδώ τα παράπονα -> http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=404561 . Καλές αγορές και καλή τύχη
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Έχει εγγύηση η 8800GT; Πότε την είχες πάρει και από πού;
padelis71992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Με αναβαθμηση σε μαγαζι κοντα στη γειτονια μου 4 χρονια τωρα...Δεν εχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.