patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σε ολους, πριν απο λιγες μερες αγορασα το MLS Destinator 4800A κι αν κ ειμαι προγραμματιστης, ειμαι εντελως αρχαριος στο συγκεκριμενο τομεα, με βαση κ οτι διαβαζω οτι μπορει να κανει κανεις με δαυτο ρωταω λοιπον, οκ με τους χαρτες, θα γραφτω στο site τους να δω αν υπαρχει καινουργια εκδοση (οπως ειπε κι ο γιαννης πλατανο), αλλα τι αλλο μπορω να φορτωσω; pois.txt; speedcams; οποιος εχει κατι να προτεινει ή/και να μου στειλει κανα αρχειο, ευχαριστω προκαταβολικα υ.γ. επισης, ποια εκδοση του destinator εχω ( 6/7/8; )
yiannis_1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 1α-1α Φόρτωσε igo primo, με χάρτες navteq Q1 2010. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=BuFBKiBbOVY[/ame] To Dest πάλιωσε. Και κανά μενουδάκι για κάνεις και άλλες δουλειές με την συσκευή. Για το τι και το πως υπάρχει το navimania gr. Καλορίζικο το gps πολύ καλή συσκευή!!!
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ωχ, πολλα μου βαλες.. αρχαριο ανθρωπο:S υπαρχει καποιος οδηγος σχετικα; αν εχεις κατι ευκαιρο, στειλε μου, εστω με pm ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.