Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ΒΓΗΚΕ , Επιτελους ! Μπορει για μερικους να μην ειναι φοβερα νεα αλλα το περιμενα πως και πως.... Και στα 53ε απο το Amazon δεν το λες κακια προσφορα... http://www.amazon.de/Anthologie-Facehugger-Blu-ray-Sigourney-Weaver/dp/B003V3FNYG/ref=sr_1_1?s=gateway&ie=UTF8&qid=1285918008&sr=8-1 http://www.amazon.co.uk/Alien-Anthology-Blu-ray-Sigourney-Weaver/dp/B003AQBYUG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1285918062&sr=8-1 Το καλο ειναι πως υπαρχει και σε δυο εκδοσεις κουτιων, Xenomorph και Facehugger...
alexb_10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά , να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο? πως μια ταινία η οποία έχει τραβηχτεί σε ποιότητα για DVD την φτιάχνουν σε ποιότητα BR? δεν θέλω την διαδικασία, αλλά κάπως περίεργο μου φαίνεται....
ANHLIKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Οφ τοπικ Η ταινία δεν τραβήχτηκε αποκλειστικά σε ποιότητα DVD, αλλα σε κινηματογραφικό φιλμ. Το οποίο μπορεί άνετα να να μετατραπεί σε Βray Ον τοπικ Τα Αλιεν ειναι απίστευτες ταινίες και αξίζουν.
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 κατι ακουσα για dnr & EE KAI για πολυ grain, δεν ξερω τι να πιστεψω :S http://www.luangh.com/up/files/33/Aliens%5B20-59-54%5D.jpg ---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:48 ---------- επισης την ιδια μερα εχουμε το back to the future και κατι ακουστηκε οτι θα εχουμε footage απο τον ηθοποιο που επαιζε τον marty ΠΡΙΝ τον michael j fox (eric stoltz)
Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 grain εχουν παρα πολλες παλιες ταινιες, ειτε απο λογο παλαιοτητας ειτε θελημενα απο τον σκηνοθετη.
john2gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Grain filter suckz. Γ@μάει όλο το νόημα του HD να πούμε
Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ε καλα μην τα παραλες, σε σχεση με ενα απλο DVD παλι η ποιοτητα και το βαθος που προσφερει το Blu-Ray ειναι ασυγκριτα. Το ολο ζητημα ειναι να μην ειναι Upscale απο DVD, οτιδηποτε αλλο δεν παιζει τοσο ρολο.
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ναι το ξερω, εχω μιλησει πολυ για το grain εδω μεσα και μου αρεσει παρα πολυ αλλα ο cameron ειπε οτι πηγε και εκανε "restore" ολο το εργο ο ιδιος. Μετα ακουσα οτι usarane χαλια film copy, μετα ακουσα οτι ειναι σαν το predator ultimate edition (που δεν δειχνει πουθενα οτι ειχε μπει σε film)
WizeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 ναι το ξερω, εχω μιλησει πολυ για το grain εδω μεσα και μου αρεσει παρα πολυ αλλα ο cameron ειπε οτι πηγε και εκανε "restore" ολο το εργο ο ιδιος. Μετα ακουσα οτι usarane χαλια film copy, μετα ακουσα οτι ειναι σαν το predator ultimate edition (που δεν δειχνει πουθενα οτι ειχε μπει σε film) απλά δεν παίζονται... είδα όλο το anthology σε m2ts (θείος ) και μπορώ να πω ότι ήταν γούσταρα περισσότερο απ' ότι να έβλεπα κάποια νέα ταινία σε HD... α και... ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Για το εδώ και τώρα κράτα μια πισίνη... έχει αλλάξει ΄λιγο από τότε...
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 εγω και τοτε που την εβλεπα μου γυρναγαν τα αντερα..
Francisco Goya Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Είχα αγοράσει πριν χρόνια το Quadrilogy σε DVD με 50€. Δεν βιάζομαι να τα ξανασκάσω, αλλά θα γίνει κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.