Johnnypet Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλο το forum!! Ρε παιδιά ψάχνω το βιβλίο που αναφέρω στον τίτλο απεγνωσμένα στα ελληνικά σε pdf. Μέχρι τώρα δε το έχω βρεί πουθενά στο Internet να το κατεβάσω παρα μόνο σε μια άκυρη ισπανική έκδοση. Μήπως το έχει βρεί κανένας σε pdf στα ελληνικά ή έστω στα αγγλικά;
_Anonymous_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αν εννοεις τη "Βασικη ηλεκτρονικη" του Paul Malvino εκδοση 4η, θα το βρεις σε παπασωτηριου. Αν προκειται για τη σχολη σου........ αγορασε το. Αν οχι και απλα θες κατι να διαβασεις, δε θα καταλαβεις ποτε τπτ χωρις διδαχη φιλε
rizla7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 αν έχει να κάνει με τη δουλειά σου ή τη σχολή, αξίζει να το αγοράσεις. είναι πραγματικά πολύ καλό.
Johnnypet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μου το εχουν ζητησει απο τη δουλεια μου και δεν ειναι προσωπικα για δικη μου χρηση οποτε το μονο που χρειαζεται να κανω ειναι να το βρω. Απλα πρεπει να ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη. Ο παπασωτηριου το εχει σε ηλεκτρονικη μορφη μονο;; Αν ναι ποσο κανει;
Liakos_LILIS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 lol μηπως θες να στο αγορασουμε κιολας ; παρε τηλ η πηγαινε απο εκει αν εισαι κοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.