makischa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Οταν λεω 2 partitions αναφερομαι σε αυτο που χρησιμοποιουσα και στο system reserved, δεν ειχα αλλα. Το λινουξ δεν ξερω τι εκανε και τι εγκατεστησε απο το USB (απο εκει το ετρεχα, δε το εγκατεστησα στο δισκο). Θα επικοινωνησω με τον κατασκευαστη μηπως εχει καμια ιδεα ή αν ειναι να τους τον στειλω να τελειωνει το θεμα. Ευχαριστω παντως και παλι για τη βοηθεια. Δε θα καταφερνα τπτ χωρις εσας γιατι δεν εχω ιδεα απο λινουξ και sudo! ΥΓ Παντως το ubuntu ειναι οντως ενδιαφερον... Ισως καποια στιγμη, σε ενα νεο δισκο, να το δοκιμασω. Αν αναγνωριζε και την ασυρματη καρτα μου θα ηταν ακομη καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 την αναγνωρίζει κάνει και πολλά άλλα εάν έχεις πάρει έτυμο κάποιας εταιρίας πολύ πιθανό να είναι recovery και τέτοια η να έκανες λάθος partition με το cfdisk για την άλλη φορά : όταν διαβάζουμε μια εντολή στο net σιγουρευόμαστε να είναι λίγο πρόσφατη και ποτέ δεν την δίνουμε εαν δεν διαβάσουμε λίγο το man pages στο τερμιναλ γράφουμε $ man εντολή ( πχ cfdisk η parted η όποια εντολή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makischa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ισως να την αναγνωριζει και να μη βρηκα εγω πώς να την ανοιξω... Μη μας δειρεις κιολας που προσβαλαμε το λινουξ! Δεν εχω recovery disk και το cfdisk δε το χρησιμοποιησα, δεν ξερω καν τι ειναι. ---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ---------- Επικοινωνησα με την εταιρια, τους εξηγησα τι ακριβως συμβαινει, τι εκανα και μου ειπαν οτι θα τον παρουν για επισκευη. Και παλι ευχαριστω για το χρονο και τις προσπαθειες!!! (10 characters) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.