Προς το περιεχόμενο

mobo/cpu

Dark_Lunacy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο προσωπικη μου βλακεια :fear: χαλασα την μητρικη μου μια p5q3 που ειχα μαζι με ενα e8400 και αποφασισα να δωσω καπου στα 260-280 euro για mobo και cpu.Τι μου προτείνετε;

Δημοσ.

Γενικη χρηση και κυριως gaming.Το υπολοιπο αποτελείται απο μια 4730 καρτα γραφικωk,4gddr3,3 σκληρους,550 watt τροφοδοτικο.Μεχρι τωρα δν ειχα κανενα προβλημα με τον 8400 αλλα αφου συνεβη αυτο ειπα να προχωρησω σε αυτην την αναβαθμιση

Δημοσ.

Άποψή μου είναι να κρατήσεις τον 8400 και απλά να βρεις μία mobo 775 σε σχετικά χαμηλή τιμή. Δεν αξίζει αυτή την εποχή να επενδύσεις σε κάποιο socket μια και σε μερικούς μήνες θα αντικατασταθούν από νέα (Βλέπε 1155 κ.τ.λ.).

Ξόδεψε κανένα €80άρι λοιπόν για mobo και κράτησε το €200άρι για μελλοντική αναβάθμιση ή καλύτερη GPU...

Δημοσ.

το s775 εχει ακομα να δωσει,δε νομιζω οτι χρειαζεται να παει καποιος σε μια τετια αναβαθμιση ι5 κτλ εφοσον ηδη οι μεγαλοι διπυρηνοι και 4πυρηνοι πανε πολυ καλα και γινονται πολυ ευκολα οβερκλοκ.

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα θα ηθελα να ακουσω προτασεις για αγορα mobo και cpu μιας και ο 8400 δν θα παει χαμενος θα τον βαλω σε αλλο pc.Δηλαδη απο αποψη socket να περιμενω καινουρια πραγματα το προσεχη καιρο η θα αργησουν;

Δημοσ.

καλυτερα τωρα παρε ενα ΑΜ3

---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:18 ----------

4730 υπαρχει τετοια καρτα?

Δημοσ.

χμ μονο την 4770 ηξερα...

κανει για games αλλα και τοσο δυνατη αν θες με τα λεφτα που διαθετεις παιρνεις και καρτα γραφικων

Δημοσ.

Ειχα βγαλει την ψυκτρα και τον επεξεργαστη για να καθαρισω και να αλλαξω παστα γιατι ειχα προβλημα με θερμοκρασιες και χρησιμοποιωντας την ηλεκτρικη σκουπα :fear: στραβωσαν παρα πολλα απο τα πινακια της μητρικης εκει που παταει ο επεξεργατης...Το θεμα ειναι οτι δν ξερω τι να επιλεξω τωρα.Ο 8400 θα παει στο pc του αδερφου μου που τον εχει αναγκη και εγω θελω ενα set mobo-cpu αλλα δν ξερω αν θα παω σε intel η σε amd και θελω την βοηθεια σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...