Προς το περιεχόμενο

Διαφημιστικο πρακτορεια

dimitrisgm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ακουω κατα καιρους ατομα να λενε πως πηγαινουν σε διαφημιστικα γραφεια και κανουν οντισιον για διαφημισεις.Γνωριζει κανεις καποιο τετοιο γραφειο στην Αθηνα?Ευχαριστω.

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος;

/sc

Ναι,ειχε παει και μια γνωστη μου απλα δεν θυμοταν ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα σχετικο.Γενικα πας σε ρωτανε καποια πραγματα για σενα σε τραβανε και 2-3 φωτογραφιες και αυτοι σε προτεινουν στις διαφιμιστικες εταιρειες και αν τους αρεσεις σε παιρνουν.Π.χ αυριο το πρωι η cosmote λεει θελω μια κοπελα απο ταδε μεχρι ταδε ηλικια και το γραφειο σε προτεινει στην cosmote και αν τους αρεσεις σε παιρνουν και παιζεις.Οχι απαραιτητα πρωταγωνιστικο ρολο.

Δημοσ.
Ναι,ειχε παει και μια γνωστη μου απλα δεν θυμοταν ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα σχετικο.Γενικα πας σε ρωτανε καποια πραγματα για σενα σε τραβανε και 2-3 φωτογραφιες και αυτοι σε προτεινουν στις διαφιμιστικες εταιρειες και αν τους αρεσεις σε παιρνουν.Π.χ αυριο το πρωι η cosmote λεει θελω μια κοπελα απο ταδε μεχρι ταδε ηλικια και το γραφειο σε προτεινει στην cosmote και αν τους αρεσεις σε παιρνουν και παιζεις.Οχι απαραιτητα πρωταγωνιστικο ρολο.

http://www.fazma.gr/ Δε ξέρω λεπτομέρειες, ξέρω πάντως ότι έχει συνεργασίες με τέτοιες εταιρείες και ενημερώνει για casting. Εξαρτάται φυσικά και το τι ζητάει η εταιρεία και ποιό είναι το concept για το αν θα πας στο casting ή όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...