dimitrisgm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα,ακουω κατα καιρους ατομα να λενε πως πηγαινουν σε διαφημιστικα γραφεια και κανουν οντισιον για διαφημισεις.Γνωριζει κανεις καποιο τετοιο γραφειο στην Αθηνα?Ευχαριστω.
dimitrisgm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Είσαι σίγουρος; /sc Ναι,ειχε παει και μια γνωστη μου απλα δεν θυμοταν ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα σχετικο.Γενικα πας σε ρωτανε καποια πραγματα για σενα σε τραβανε και 2-3 φωτογραφιες και αυτοι σε προτεινουν στις διαφιμιστικες εταιρειες και αν τους αρεσεις σε παιρνουν.Π.χ αυριο το πρωι η cosmote λεει θελω μια κοπελα απο ταδε μεχρι ταδε ηλικια και το γραφειο σε προτεινει στην cosmote και αν τους αρεσεις σε παιρνουν και παιζεις.Οχι απαραιτητα πρωταγωνιστικο ρολο.
black_widow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ναι,ειχε παει και μια γνωστη μου απλα δεν θυμοταν ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα σχετικο.Γενικα πας σε ρωτανε καποια πραγματα για σενα σε τραβανε και 2-3 φωτογραφιες και αυτοι σε προτεινουν στις διαφιμιστικες εταιρειες και αν τους αρεσεις σε παιρνουν.Π.χ αυριο το πρωι η cosmote λεει θελω μια κοπελα απο ταδε μεχρι ταδε ηλικια και το γραφειο σε προτεινει στην cosmote και αν τους αρεσεις σε παιρνουν και παιζεις.Οχι απαραιτητα πρωταγωνιστικο ρολο. http://www.fazma.gr/ Δε ξέρω λεπτομέρειες, ξέρω πάντως ότι έχει συνεργασίες με τέτοιες εταιρείες και ενημερώνει για casting. Εξαρτάται φυσικά και το τι ζητάει η εταιρεία και ποιό είναι το concept για το αν θα πας στο casting ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.