Adwnis21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα! Θελω να αγοράσω το καινιουργιο Ipod touch 4gen kαι σκεφτομαι να το παρω απο το apple store που το έχει 229 δολαρια δηλαδη 188 ευρω! Στην Ελλάδα έχει 256 ευρω! η τιμή ειναι χωρίς Φ.Π.Α. ή με Φ.Π.Α που έχει στο apple store? θα με χρεώσουν φ.π.α αν ερθει στην Ελλάδα γιατι στο site λέει free shipping!!! Θελω την αποψη σας! http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-FEATURES&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-FEATURES
Palp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δεν στέλνει το αμερικάνικο apple store εκτός USA από όσο γνωρίζω. "The Apple Online Store U.S. accepts orders from billing addresses within the United States and most United States territories. No shipments can be made to shipping addresses outside of the continental United States, Alaska, or Hawai" http://storeimages.apple.com/1688/store.apple.com/Catalog/US/Images/salespolicies.html#topic-2
isay Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 κλασσικο ερωτημα για apple απο us που εχει απαντηθτι ουκ ολιγες φορες στο forum
blk88memorz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ούτε το US αλλά ούτε και άλλων χωρών τα official apple stores στέλνουν εκτός της χώρας. Τσέκαρε eBay ή αν μπορεί κάποιος να σου φέρει απο αμερική. *και ο ΦΠΑ στο αμερικάνικο apple store δεν συμπεριλαμβάνεται στη τιμή γτ η κάθε πολιτεία έχει το δικό της.
doken1313 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει ρε παιδια καποιο apple store που να στελνει Ελλαδα?
Whiteyez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει ρε παιδια καποιο apple store που να στελνει Ελλαδα? Ούτε το US αλλά ούτε και άλλων χωρών τα official apple stores στέλνουν εκτός της χώρας. Όχι δεν υπάρχει.
tiniakos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 jailbreak γίνεται στο ipod touch 4gen το καινούργιο δηλαδή?
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα το έχω ολοκαίνουργιο 8Gb....σε τέλεια κατάσταση....αλλα δεν έχω τα ακουστικα...αν ενδιαφέρεσαι.....στείλε μου πμ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.