marakiR1989 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σας. Προσπαθησα να εγκαταστησω τα xp ενω εχω τα 7 και δεν μπορω γιατι μου λεει οτι δεν γινετε να τα εγκαταστησω γιατι η εκδοση windows στο υπολογιστη ειναι νεοτερη απο την εκδοση στο cd. Πως μπορω να κανω την εγκατασταση;
tritonas00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 να ξεκινησεις τον υπολογιστη σου απο το cd των xp και να κανεις απο κει κανονικα την εγκατασταση αφου πρωτα καθαρισεις partitions + mbr.
tritonas00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Master Boot Sector του σκληρου σου.Καθαριζει - ενημερωνεται με την εντολη fdisk/mbr απο γραμμη εντολων(π.χ dos). Καλο ειναι να το κανεις πριν το προχωρησεις στην εγκατασταση.
marakiR1989 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 πηγα στο bios και εκανα τον υπολογιστη να ξεκιναει απο το cd μου βγαζει οτι ξεκιναει απο το cd αλλα μετα δεν ξεκιναει η εγκατασταση των windows
tritonas00 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 πηγα στο bios και εκανα τον υπολογιστη να ξεκιναει απο το cd μου βγαζει οτι ξεκιναει απο το cd αλλα μετα δεν ξεκιναει η εγκατασταση των windows Σου εβγαλε press any key to boot from cd?
popeye68 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 πηγα στο bios και εκανα τον υπολογιστη να ξεκιναει απο το cd μου βγαζει οτι ξεκιναει απο το cd αλλα μετα δεν ξεκιναει η εγκατασταση των windows Όταν σου βγάλει στην οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα "press any key to boot from cd" πάτα οποιδήποτε πλήκτρο από το πληκτρολόγιο και θα ξεκινήσει. (Πρέπει σ' αυτά τα 2-3 δευτ. να το πατήσεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.