Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Γιατί, χωράει και δε βάλανε; Αφού μιλάμε για σώμα περίπου 15 χιλιοστά. Ή μήπως έχουν τα netbooks, που είναι και τρεις φορές πιο χοντρά; Ορίστε και photo απ'το πλάι. Πάχος όσο δύο USB θύρες έχει. Που να μπει drive; Δεν είπα ότι δεν είναι εντυπωσιακό. Το τόνισα κιόλας παραπάνω ότι πρόκειται για είδος πολυτελείας και γι' αυτό το πληρώνεις. Η γνώμη μου όμως, που φυσικά δεν αποτελεί κανόνα, είναι ότι κοστίζει 1800Ευρώ χωρίς να έχει ένα DVD Drive, είναι τραγικό. Τα Netbooks δεν έχουν 1800Ευρώ... να το κανεις τι? εγω στο mbp δεν το χρησιμοποιω ποτε... και πιανει τοσο χωρο ...θα προτιμουσα ανταυτου να ειχε κανενα δευτερο σκληρο ή μεγαλυτερη μπαταρια κλπ... Να γράψεις ένα CD, μία ταινία, να δεις μία ταινία. Δεν θα το κάνεις συνέχεια ίσως. Μία φορά να το χρειαστείς, είναι πακέτο... Ένα mbp δηλαδή δεν είναι κατάλληλο για μεταφορά? Είναι χοντρό ή κάτι άλλο?
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Να γράψεις ένα CD, μία ταινία, να δεις μία ταινία. Δεν θα το κάνεις συνέχεια ίσως. Μία φορά να το χρειαστείς, είναι πακέτο... usb και internet φτανουν Ένα mbp δηλαδή δεν είναι κατάλληλο για μεταφορά? Είναι χοντρό ή κάτι άλλο? ειναι λεπτα, ελαφρια και ανετα για μεταφορα αλλα καμια συγκριση με το air βεβαια...
liakos356 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερο για το laptop να μην έχει optical drive. Περισσότερος χώρος για μπαταρία, μικρότερο βάρος, λιγότερο πάχος. Τα CD/DVD δεν έχουν πλέον ουσία ύπαρξης (άποψή μου πάντα!). Το θέμα είναι ότι κοιτάζω κάτι πρακτικό για να το παίρνω μαζί μου στη βιβλιοθήκη. Σίγουρα θα ήθελα κάτι σε Apple, γιατί μετέπειτα σκοπεύω να ασχοληθώ με Xcode, αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω τα χρήματα. Το τελευταίο που κοίταξα και μάλλον αυτό θα αγοράσω, είναι το : Toshiba Satellite T130-10G Καλή εταιρία, καλή τιμή, και καλά χαρακτηριστικά. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι αν μπορεί να αναπαράγει 1080 mkv όταν το χρειαστώ. Είναι οι μόνες απαιτήσεις που μπορεί να έχω από ένα τέτοιο μηχάνημα.
devill0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Απλη λυση.Δινεις τα 800€ προκαταβολη και τα υπολοιπα 1000€ σε 12 δοσεις........
G-pal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 παιδιά το air δεν έχει το καινούριο trackpad και περιμένουν ανανέωση τώρα... οπότε δεν είναι καλή αγορά αυτή την χρονική στιγμή
liakos356 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Τελικά παράγγειλα το Toshiba που ανέφερα παραπάνω. Ευχαριστώ για τις απόψεις και επιμένω ότι ότι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία είναι το MBA. Όταν το πάρω στα χέρια μου θα γράψω και το ανάλογο feedback.
alex_000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Κατ' αρχάς, υποκλίνομαι, προσκυνώ και ορκίζομαι στα προϊόντα της Apple. Ειχα την ατυχία ως εταιρικο υπολογιστή να μου δώσουν macbook pro. Το μονο που αξίζει ειναι το μήλο πανω στην οθόνη που φωτίζει οταν το ανοιγεις και ολες οι γυναίκες το γνωρίζουν γιατι το ειδαν στο sex and the city κατα τα αλλα κλάφτα..
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ειχα την ατυχία ως εταιρικο υπολογιστή να μου δώσουν macbook pro. Το μονο που αξίζει ειναι το μήλο πανω στην οθόνη που φωτίζει οταν το ανοιγεις και ολες οι γυναίκες το γνωρίζουν γιατι το ειδαν στο sex and the city κατα τα αλλα κλάφτα.. opinions are like assholes , everybody's got one... --- Στο δια ταύτα, αν και ήδη ψώνισες (μεγειά!) είχα MB Air στο παρελθόν. Είναι υπερτιμημένο, ηταν κομματάκι αδύναμο σε σχέση με ένα MB Pro, αλλά και πολύ σούπερ ως μηχάνημα για μεταφορά. Για την ακρίβεια, ήταν ελάχιστα πιο βαρύ και άβολο από το iPad μου, συνεπώς έβγαλε μέχρι τελευταίου cent τα λεφτά του. Μεγάλο μειον ότι θα ανανεωθεί, αλλά δεν ξέρουμε με τι.
Haldol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Λογικά καλύτερο hardware, το νέο trackpad, ίσως και να γίνει ακόμα πιο μικρό. Συνήθως δεν απογοητεύουν τα upgrades της Apple.
liakos356 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 opinions are like assholes , everybody's got one... --- Στο δια ταύτα, αν και ήδη ψώνισες (μεγειά!) είχα MB Air στο παρελθόν. Είναι υπερτιμημένο, ηταν κομματάκι αδύναμο σε σχέση με ένα MB Pro, αλλά και πολύ σούπερ ως μηχάνημα για μεταφορά. Για την ακρίβεια, ήταν ελάχιστα πιο βαρύ και άβολο από το iPad μου, συνεπώς έβγαλε μέχρι τελευταίου cent τα λεφτά του. Μεγάλο μειον ότι θα ανανεωθεί, αλλά δεν ξέρουμε με τι. Ίσως το τερματίσουν, γιατί πλέον δεν έχει λόγο υπάρξης ανάμεσα σε ipad καi στα ήδη πολύ λεπτά mac books. Αλλά είπαμε, αυτή είναι η δική μου asshole.
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Αυτή είναι η μία άποψη, και βασικά συμφωνώ. Η άλλη, είναι ότι δεν θέλουν να χάσουν το μικρό μερίδιο αγοράς του Air. Πάντως, αν είναι 11.6'', δεν θα έχει νόημα, αφού το αντίστοιχο iPad 2, θα έχει usb κτλ.
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Πάντως, αν είναι 11.6'', δεν θα έχει νόημα, αφού το αντίστοιχο iPad 2, θα έχει usb κτλ. 11.6 παραειναι μικρο για osx ... usb στο iPad ξεχνα το καμια καμερουλα θα βαλουνε για φατσοωρα, ram, για retina το κοβω χλομο επειδη 2560χ1920 ειναι βαρυ για iPad αλλα ποτε δεν ξερεις, gyroscope ... κλπ..
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Kαι όμως, πιστεύω πως θα έχει usb, επειδή θα τεθεί σε εφαρμογή η οδηγία της ΕΕ για κοινούς φορτιστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.