batistapao13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα λοιπον εδω και ενα τετραμηνο τραβιεμαι συνεχεια με την lg...ειχα το μοντελο w1943s οπου εμφανισε προβλημα και εγινε αντικατασταση με το μοντελο w2043s πριν απο 3 μηνες...προχθες η 2043s αρχισε να μυριζει καμμενο και να ζεστενεται ευκολα...ζητησα αντικατασταση και σημερα παρελαβα την 2343s η οποια μετα απο κανα 50 λεπτο που ειναι ανναμενη ακουγεται ενα σφυριγμα απο πισω χωρις ομως να επιρεαζεται η αποδοση της :mad: ειμαι παλι για αντικατασταση???δεν αντεχω αλλο τραβηγμα με την συγκεκριμενη εταιρια καμια βοηθεια και συμβουλη?
Gyrteroth Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το σφύριγμα που λες,πρέπει να φταίει το καλώδιο τροφοδοσίας.Κούνα λίγο το καλώδιο ,κοντά στο βύσμα στην οθόνη.. Για κοίτα το ..
zizou_13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μήπως είχε άσχημο ωροσκόπο η αγορά της 1ης; :devil: για έλεγξε κ αυτο εγώ πάντως μια φορά έκανα αντικατάσταση χωρίς προβλήματα.
StavrosD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Βάλε την φωτεινότητα στο 100%. Κάνει ακόμα το σφύριγμα; Προσωπικά το έχω παρατηρήσει σε όλες τις οθόνες που έχω χρησιμοποιήσει, σε άλλες περισσότερο και σε άλλες λιγότερο. Είναι θόρυβος από το inverter.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αν μιλαμε για την w2243s δεν εχω δει κατι τετοιο ( φωτεινοτητα 30% μονιμα ).
batistapao13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 το σφυριγμα σταματαει οταν πιεζω το καλωδιο προς τα μεσα.....τι γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.