dash Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα στην κοινοτητα.. Εχω στην κατοχη μου εδω και 2 χρονια το wusb54g network adapter και το w.router wag200g της linksys και τα 2.χτες εκανα φορματ .εβαλα κανονικα τα win vista και ολα τα drivers μαζι με αυτα του wireless network adapter.βρισκω το δικτυο μου συνδεομαι ολα καλα..μετα απο κανα 10 λεπτο μου κανει disconnect το internet και μου λεει οτι δεν υπαρχουν ασυρματα δικτυα..κανω ρεφρεσ ψαχνω τα ιδια.βγαζω το usb το ξαναβαζω..μου βρισκει παλι το δικτυο μου και παταω να συνδεθω..συνδεεται αλλα μονο local .(βεβαια το ιντερνετ ειναι ανοιχτο γιατι τα αλλα pc στο σπιτι εχουν εκεινη την στιγμη και ειναι και το φωτακι στο ρουτερ αναμενο)..μου ονομαζει το δικτυο μου undentified και μονο local access..επισης μου βγαζει το μυνημα the capability of your network adapter does not match the requirements of your network.πως ειναι δυνατον αφου ειναι τα ιδια που κανω use 2 χρονβια..ξανακανα φορματ και διαδικασιες unistall drivers κλπ απο 2 φορες ακομα.το ιδιο..θα κανω restart το pc θα συνδεθω και μετα θα με πεταξει κλπ επαναλμβανοντας οτι περιεγραψα..μπορει καποιος να με βοηθησει? μου φαινετε πολυ παραξενο ..οι ρυθμισεις του δικτυου ειναι οπως ηταν παντα..
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το ρουτερακι δεν φταιει οπως φαινεται αφου συνεχιζει να δινει ασυρματα στους υπολοιπους.εγω θα εκανα τις παρακατω δοκιμες.α.στο ρουτερ να περασω πιο νεο firmware αν υπαρχει,β.να του αλλαξω καναλι και σαν τελικη λυση να του αλλαξω κλειδωμα.απλα για να δουμε αν το κανει. μετα στο pc θα δοκιμαζα αλλουςdrivers αν υπαρχουν οπως και καρφωτα ip.επισης το stick σε αλλο pc για να δω αν φταιει το stick η αν φταιει το pc.επισης στο pc τελευταιο service pack και ενημερωσεις.
dash Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 το ρουτερακι δεν φταιει οπως φαινεται αφου συνεχιζει να δινει ασυρματα στους υπολοιπους.εγω θα εκανα τις παρακατω δοκιμες.α.στο ρουτερ να περασω πιο νεο firmware αν υπαρχει,β.να του αλλαξω καναλι και σαν τελικη λυση να του αλλαξω κλειδωμα.απλα για να δουμε αν το κανει.μετα στο pc θα δοκιμαζα αλλουςdrivers αν υπαρχουν οπως και καρφωτα ip.επισης το stick σε αλλο pc για να δω αν φταιει το stick η αν φταιει το pc.επισης στο pc τελευταιο service pack και ενημερωσεις. καλησπερα το stick δοκιμαστηκε σε αλλο δικτυο και pc και δουλευει..το προβλημα εμφανιστηκε το ιδιο και στο λαπτοπ μου..εκανα upgrade to firmware apo 1.00.09 σε 1.01.09 και το προβλημα συνεχιζετε και στα 2 pc τωρα.μονο το pc (τριτο pc) που εχει το ethernet δεν αντιμετωπιζει προβλημα..αλαξα και security τα ιδια.καποια αλλη ιδεα? αρχιζω και τρελενομαι
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 αλλαξε καναλι στο wireless και δοκιμασε χωρις κωδικο να δεις τι γινεται.επισης κανε το ρουτερ ενα reset default και ξανασεταρε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.