fanis222 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 προσφατα αγορασα την le 5300 γιατι ειδα στην σελιδα της εταιριας πως ειναι και full hd και εχει και 100hz . αλλα παιζοντας παιχνιδια και απο τον υπολογιστη και απο το ps3 οταν παταω το info στην τηλεοραση μου μου εμφανιζει 1080p και 60 hz αν ξερει κανεισ ας μου πει γιατι συμβαινει αυτο γιατι δεν γνωριζω και πολλα .ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizou_13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ακούγεται κ λογικό. η τήλεόραση είναι ο τελικός αποδέκτης του σήματος κ υποστηρίζει έως και 100hz, το θέμα όμως είναι τα σήματα που λαμβάνει τί χαρακτηριστικά έχουν. Άρα πρέπει να ελεγξεις αν η κάρτα γραφικών του υπολογιστή μπορεί να αποδώσει σε 100hz κ το ps3 επίσης , το οποίο κάθε φορά που αλλάζουμε οθόνη/τηλεόραση πρέπει να το κάνουμε μια "επαναφορά" για να αναγνωρίζει τις καινούριες δυνατότητες της τηλεόρασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.