Dragonheart Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους! Βρισκομαι στην αγγλια σε ενα πανεπιστημιακο campus οπου συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω ethernet στο δικτυο του πανεπιστημιου για το ιντερνετ. Το προβλημα μου ειναι οτι εχουν κλειδωσει παρα πολλες σελιδες και το σημαντικοτερο και αυτο που με ενδιαφερει εχουν κλειδωσει και το rapidshare! Δηλαδη οποτε παω να μπω μου βγαζει μηνυμα οτι απαγορευεται η προσβαση! Δοκιμασα με ip hider αλλα δυστυχως δεν εγινε δουλεια, μπορει βεβαια και να μην το εκανα σωστα αλλα δεν νομιζω. Ξερει καποιος καποιον τροπο να κοροιδεψω το δικτυο και να αποκτησω προσβαση στο rapidshare? Υ.Γ. Γενικα ειμαι ασχετος οσο αφορα τα δικτυα υπολογιστων απλα να σας αναφερω οτι για να εισαι συνδεμενος στο ιντερνετ τρεχει στον υπολογιστη σου ενας connect assistant αλλα δεν ξερω τι ακριβως παιζει με αυτο..
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Απο τη στιγμη που συνδεεσαι στο δικτυο του πανεπιστημιου για να εχεις προσβαση στο ιντερνετ,κανενα ip hider δεν θα σε κρυψει απο τον διαχειριστη του δικτυου. Επισης απο την στιγμη που υπαρχει η απαγορευση πχ για το rapidshare, θα σου προτεινα να μην προσπαθησεις να την παρακαμψεις.Ακομα και αν υπηρχε τροπος να καταφερεις κατι τετοιο προσωρινα,ο εντοπισμος σου θα ηταν ευκολος και υποθετω πως στη συνεχεια θα ειχε αλλες επιπτωσεις, περα απο το κλειδωμα της x σελιδας.
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως τα λεει ο GIo Υπάρχουν μεθόδοι να παρακάμψεις κάποιους ελέγχους αλλά πάντα τίθεται θέμα αν αξίζει τον κόπο και αν έχεις τις γνώσεις/ικανότητες να το κάνεις. Ενδεικτικά: -Μπορεις να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο proxy (high anon) -Μπορείς να δοκιμάσεις να πληρώνεις συνδρομή για κάποια υπηρεσία VPN -Μπορείς να στήσεις ένα μηχάνημα στην Ελλάδα και να στήσεις εκεί ένα vpn server
Dragonheart Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικα μου φαινεται και εμενα λιγο επικινδυνο.. Απλα εχω ενα χρονο λογαριασμο στο rapidshare και ειναι κριμα να παει χαμενος.. Το σκεφτηκα να ανοιξω λογαριασμο σε καποιον αλλο file hoster απλα την ποικιλια του rapidshare δεν την εχει κανενα.. Τεσπα, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, αν εχει καποιος καποια αλλη ιδεα καλοδχουμενη!
takos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ απο την εστια δεν μπορω να ανιξω το facebook & youtube, αλλα μέσω αυτής της σελίδας μπορώ http://facebook007.com/ Είναι εντελώς αυτοματοποιημένο σε σχέση με άλλες λύσεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ απο την εστια δεν μπορω να ανιξω το facebook & youtube, αλλα μέσω αυτής της σελίδας μπορώ http://facebook007.com/ Μια υποθετικη ερωτηση θα κανω.Εχεις ιδεα που ειναι αυτος ο proxy και ποιος τον διαχειριζεται?Η απορια μου ειναι καλοπροαιρετη και εχει να κανει με οτι πληροφορια περναει απ αυτον (στην συγκεκριμενη περιπτωση τα credentials σου στο facebook) και ποιος εχει προσβαση σ αυτα.
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ισως μια vpn με το pc στο σπιτι σου να εκανε τη δουλεία σου... (και να φανταστείτε εγω κανω vpn με τους σερβερ του πανεπιστημίου για scopus/s-d)
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Έλα ντε, άγνωστο δεν το έχω ψάξει. προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν πάντως...
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Έλα ντε, άγνωστο δεν το έχω ψάξει. Επειδη o λογαριασμος στο facebook εχει καταληξει να ειναι σημαντικο προσωπικο στοιχειο για αρκετο κοσμο,θα ημουν προσεχτικος στη θεση σου. Μπορει να μην ισχυει η υποθεση μου και να ειναι ολα οκ,αλλα εχε το στο πισω μερος του μυαλου σου καθε φορα που χρησιμοποιεις ενα proxy που δεν γνωριζεις σε ποιον ανηκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.