Προς το περιεχόμενο

ερωτικες ανησυχιες

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα εισαι ακομα φιλος της οταν τα φτιαξει με καποιον αλλο?

Οταν τα φτιαξει με καποιον αλλο μπορει να μουτζωνεις τον εαυτο σου, μπορει να αλλαξει παρεες και νακανει παρεα με τους φιλους του γκομενου και να την χασεις και απο φιλη κτλ

Quote for truth,με έμφαση στα bold...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εσυ πως το ξερεις oτι δεν γουσταρει? της την επεσες και σου ειπε οχι? :P

εδω μπορω να πω οτι εχεις ενα δικιο

Δημοσ.

Τωρα βγαινετε καθολου;

Οταν ειστε μαζι τι κανετε; Σου τη πεφτει καθολου(αγκαλιτσες ,φιλακια κτλ - ποτε δεν ειναι αθωα -)

Γενικα δεν ξερω να σου πω τι πρεπει να κανεις αλλα να αντιμετωπισεις το φοβο σου... να τα μηδενισεις λιγακι ολα....

πχ... της τα ζηταω και τα φτιαχνουμε τη !@#@!# και νιωθω γαματα... κ οσο κρατησει

πχ... με απποριπτει και απλα συνεχιζουμε τη φιλια(το ξεπερνας και πας για αλλα και δε χανεις το χρονο σου με μλκ)

πχ.. με απορριπτει και με μπινελικωνει κ δε μου ξαναμιλάει(προβλημα της... δε θα παθειςτιποτα αν χασεις μια φιλια,υπαρχουν πολλα ατομα να κανεις φιλια , τουλαχιστον θα εισαι ειλικρινης και αυτο θα μετραει για σενα και θα εχεις γυρω σου κοσμο πιο πολυ στα γουστα σ)

Δημοσ.
Τωρα βγαινετε καθολου;

Οταν ειστε μαζι τι κανετε; Σου τη πεφτει καθολου(αγκαλιτσες ,φιλακια κτλ - ποτε δεν ειναι αθωα -)

Γενικα δεν ξερω να σου πω τι πρεπει να κανεις αλλα να αντιμετωπισεις το φοβο σου... να τα μηδενισεις λιγακι ολα....

πχ... της τα ζηταω και τα φτιαχνουμε τη !@#@!# και νιωθω γαματα... κ οσο κρατησει

πχ... με απποριπτει και απλα συνεχιζουμε τη φιλια(το ξεπερνας και πας για αλλα και δε χανεις το χρονο σου με μλκ)

πχ.. με απορριπτει και με μπινελικωνει κ δε μου ξαναμιλάει(προβλημα της... δε θα παθειςτιποτα αν χασεις μια φιλια,υπαρχουν πολλα ατομα να κανεις φιλια , τουλαχιστον θα εισαι ειλικρινης και αυτο θα μετραει για σενα και θα εχεις γυρω σου κοσμο πιο πολυ στα γουστα σ)

βσκ καθε φορα που με βλεπει εξω με φιλαει στο μαγουλο και αρχιζει τα χαζα ''που εισαι εσυ καλε'' και μου πιανει τα μαγουλα και τετοια...δεν ξερω τι συμβαινει αλλα πολυ θελω να μαθω......

Δημοσ.
βσκ καθε φορα που με βλεπει εξω με φιλαει στο μαγουλο και αρχιζει τα χαζα ''που εισαι εσυ καλε'' και μου πιανει τα μαγουλα και τετοια...δεν ξερω τι συμβαινει αλλα πολυ θελω να μαθω......

Είχα το ίδιο θέμα και τελικά έμαθα πως αυτή ήταν κόρη Ρώσου μαφιόζου. Η όλη ιστορία με τα μάγουλα είναι δικός τους χαιρετισμός.

Δημοσ.
Είχα το ίδιο θέμα και τελικά έμαθα πως αυτή ήταν κόρη Ρώσου μαφιόζου. Η όλη ιστορία με τα μάγουλα είναι δικός τους χαιρετισμός.

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι ρωσσιδα δεν ειναι....ελληνιδα ειναι....κλασσικη, κοντη λεπτη με μεγαλο μπουστο.... αν καταλαβες ;)

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Και σε εμενα το εχουνε κανει γνωστες; Lucky to live? :lol:

@topicstarter: Ορμα Jack!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Bh0gUrLrEJ4&feature=related[/ame]

---------- Προσθήκη στις 23:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:44 ----------

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι ρωσσιδα δεν ειναι....ελληνιδα ειναι....κλασσικη, κοντη λεπτη με μεγαλο μπουστο.... αν καταλαβες ;)

αμα ειναι και χαμηλοκωλα ειναι ποντια 101% :lol:

Δημοσ.

Μολις βρει τον γκομενο και τη χασεις ΚΑΙ απο φιλη χωρις να εχεις κανει εσυ τιποτα ελα να μας πεις ποσο μ@λ@κας νοιωθεις.

Δημοσ.

Λοιπόν, είμαι έμπειρος σε τέτοια θέματα, μιας και όσες φορές είχα ερωτευτεί, ήταν πάντα με φίλες μου (for some reason).

Πρέπει να το κάνεις. Αφενός για να μην περάσεις τη ζωή σου να αναρωτιέσαι "και αν όμως;" και αφετέρου για να μπορέσεις να αρχίσεις να την ξεπερνάς σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σου. Αλλιώς θα σε καίει αυτό το "κι αν".

Πρέπει να ξέρεις.

Από κι και έπειτα, ελπίζω να μη νιώθεις τύψεις και να μη ντραπείς για ότι κάνεις ότι κι αν συμβεί και όπως και να το αντιμετωπίσει αυτή. Δεν μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς επειδή γουστάρεις.

Δημοσ.
Μολις βρει τον γκομενο και τη χασεις ΚΑΙ απο φιλη χωρις να εχεις κανει εσυ τιποτα ελα να μας πεις ποσο μ@λ@κας νοιωθεις.

+1000 επιβεβαιωνω κατασταση...

Δημοσ.

έχω φίλο που γουστάρει μια φίλη του!!Πολύ κολλητή όμως,τα λένε όλα μεταξύ τους!!

Ε και εκεί που ήταν πάνω στη στιγμή να χωθει...

Άρχισε να του λεέι αυτή ότι φασώθηκε με έναν και ήταν κούκλος και και και.....

F A I L !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...