Προς το περιεχόμενο

ερωτικες ανησυχιες

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[...] μου την δινει πολυ η απορηψη!!!! [...]

Σε όλους τη δίνει η απόρριψη. Όσο πιο νωρίς το ξεπεράσεις (το «κόμπλεξ» αυτό) τόσο καλύτερα.

Δημοσ.
Σε όλους τη δίνει η απόρριψη. Όσο πιο νωρίς το ξεπεράσεις (το «κόμπλεξ» αυτό) τόσο καλύτερα.

ασε φιλε... εφαγα μια αποριψη στην 6η δημοτικου και μου στοιχησε πολυ...μεχρι στιγμης τα φτιαχνω μονο με οποιες μου τα ζητανε.... δεν το ξαναεπιχειρω :fear: :fear: :fear: :fear:

Δημοσ.
Εντελώς φιλικά αλλά άρχισε να βάζεις στοίχημα για το πότε θα μετανιώσεις για την τακτική σου.

βρε η αρχη ειναι δυσκολη αμα αρχισω μετα δεν θα σταματαω (που λεει ο λογος)....

αν και καθε αρχη και δυσκολη :-D

Δημοσ.
ασε φιλε... εφαγα μια αποριψη στην 6η δημοτικου και μου στοιχησε πολυ...μεχρι στιγμης τα φτιαχνω μονο με οποιες μου τα ζητανε.... δεν το ξαναεπιχειρω :fear: :fear: :fear: :fear:

Δηλαδη προτιμας να δεις την γκομενα που γουσταρεις με αλλον (και επειδη ειναι φιλη σου να σου λεει ανατριχιαστικες λεπτομερειες) απο την πιθανοτητα να φας αποριψη?

Δημοσ.

Πιες ένα διπλό αλκοολούχο ποτό με περιεκτικότητα >=30% και όρμα :P

Προσάρμοσε την ποσότητα ώστε ούτε να σαι ντίρλα ούτε σα να πιες νερό.

Δημοσ.

Δεν θα αλλαξει ποτε κατι οσο δεν βγαινεις απο την comfort zone σου. Οχι μονο με τις κοπελες, αλλα για οτι κανεις στην ζωη σου.

Δημοσ.
Δηλαδη προτιμας να δεις την γκομενα που γουσταρεις με αλλον (και επειδη ειναι φιλη σου να σου λεει ανατριχιαστικες λεπτομερειες) απο την πιθανοτητα να φας αποριψη?

δεν ξερω... προτιμω μια γερη φιλια απο μια σχεση που μπορει να μην ερθει και ποτε....(οχι οτι αυτο σημαινει οτι δεν την θελω πραγματικα...)

Δημοσ.

Αυτο ειναι αρκετα δυσκολο βεβαια και θελει αρκετη εξασκηση :P

---------- Προσθήκη στις 22:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:50 ----------

δεν ξερω... προτιμω μια γερη φιλια απο μια σχεση που μπορει να μην ερθει και ποτε....(οχι οτι αυτο σημαινει οτι δεν την θελω πραγματικα...)

Θα εισαι ακομα φιλος της οταν τα φτιαξει με καποιον αλλο?

Οταν τα φτιαξει με καποιον αλλο μπορει να μουτζωνεις τον εαυτο σου, μπορει να αλλαξει παρεες και να κανει παρεα με τους φιλους του γκομενου και να την χασεις και απο φιλη κτλ

Το βασικο ειναι ποσο φιλη σου ειναι? Αν ειναι πραγματικη φιλη σου δεν νομιζω να την σκεφτοσουν ερωτικα απο την αρχη

Αυτη ποσο φιλο σε βλεπει? σου λεει για γκομενους της? εσυ της λες για γκομενες σου?

Δημοσ.

δεν με πιανει το ποτο τοσο ευκολα....μην με περασει και για μπεκρη και πει ''ειναι μεθυσμενος αρα εχει αλλωθι για οτι και αν μου πει'' πολυ καγκουριλικι :-) :-) :-) :-) με το συμπαθειο παντα!!

Δημοσ.

Στην ηλικία μου έχω μάθει ένα πράγμα: Το μόνο που δεν συγχωρεί μια γυναίκα σε έναν άντρα (με τον οποίο σχετίζεται εννοείται) είναι να μην της την πέσει.

Εάν ένας άντρας δεν την πέσει σε μια γυναίκα, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το μετανοιώσει. Κι αυτό όχι μόνο για το τί έχασε, αλλά για το τι θα είχε κερδίσει!

(έχετε ακούσει την φράση: εγώ φταίω που δεν σε .......α, όταν έπρεπε; :lol:)

Φιλαράκο μην παρεξηγηθείς, προφανώς η κοπελλίτσα σε γουστάρει, πάρε θάρος κι όρμα ! :-D

Δημοσ.

Φιλαράκο μην παρεξηγηθείς, προφανώς η κοπελλίτσα σε γουστάρει, πάρε θάρος κι όρμα ! :-D

και πως ξερεις οτι με γουσταρει???? μαντης εισαι??? :-) :-) :-)

Δημοσ.
και πως ξερεις οτι με γουσταρει???? μαντης εισαι??? :-) :-) :-)

Εσυ πως το ξερεις oτι δεν γουσταρει? της την επεσες και σου ειπε οχι? :P

Δημοσ.
θελω κατι παραπανο απο φιλια αλλα αμα ειναι να την καταστρεψω (την φιλια μας) τοτε καλυτερα να μην κανω τπτ....

βρες γκομενα και κρατη την αυτη ως φιλη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...