Προς το περιεχόμενο

ερωτικες ανησυχιες

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών-γυναικών. Ούτε υπήρξε ποτέ, ούτε θα υπάρξει. Το ερωτικο στοιχείο πάντα θα είναι κάπου κοντά - είτε από τη μια ή από την άλλη πλευρά.

Οπότε κανε μια σωστή προσέγγιση κι ο,τί βγει.... Τι είχες, τι εχασες...

Δημοσ.

Επίσης αν η φιλία σας είναι γερή ακόμα και αν το πάρει στραβά στην αρχή θα επανέλθει...

Το θέμα όμως είναι πως ξέροντας ότι την γουστάρεις σίγουρα θα αλλάξει η συμπεριφορά της.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών-γυναικών. Ούτε υπήρξε ποτέ, ούτε θα υπάρξει. Το ερωτικο στοιχείο πάντα θα είναι κάπου κοντά - είτε από τη μια ή από την άλλη πλευρά.

sorry αλλα το ερωτικο στοιχειο δεν υπαρχει δηλαδη στις φιλιες ιδιου φυλου? γιατι η φιλια ειναι μια μορφη ερωτισμου.

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ ολες τις γυναικες τις βλεπεις ερωτικα?

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα βλεπεις ολες τις φιλες σου ερωτικα , εχω πολλες φιλες που δεν τις βλεπω ερωτικα και ειναι και εμφανισιμες (Οκ κανα φιλικο τους εριχνα, αλλα δεν χαλαει απαραιτητα η φιλια απο αυτο :P)

Δημοσ.
Δηλαδη εσυ ολες τις γυναικες τις βλεπεις ερωτικα?

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα βλεπεις ολες τις φιλες σου ερωτικα , εχω πολλες φιλες που δεν τις βλεπω ερωτικα και ειναι και εμφανισιμες (Οκ κανα φιλικο τους εριχνα, αλλα δεν χαλαει απαραιτητα η φιλια απο αυτο :P)

:lol:

Βουρ στο ψητο @ teddy90 !!

Δημοσ.

50/50 είναι. Αν τα βρείτε πάντως, θα είναι υπέροχο. Και για τους δυο σας.

"Τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά."

-Κάποιος user του ινσομνια.

Δημοσ.
και θα αντεξεις να τη δεις στην αγκαλια αλλου?

φανταζεσαι να σου λεει να βγειτε ολοι μαζι παρεα και να τη βλεπεις να χαμουρευετε με τον γκομενο?

ΚΟΡΩΝΑ- ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

τι ειχαμε τι χασαμε...

ημουν και γω εδω

σε αυτο που λες εχεις ενα δικιο....

---------- Προσθήκη στις 21:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:08 ----------

friend-zone-demotivational-poster.jpg?w=440&h=381

σορρυ αλλα κολλαγε πολυ :devil::shock::-)

μου την ειπες για τα καλα τωρα :-) :cry:

---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ----------

Όρμα λοιπόν και καλή επιτυχία ;)

μαλλον αυτο θα κανω παιδια απλα ηθελα λιγο κουραγιο απο ολους εδω μεσα.....θα μαθετε συντομα (σε κανα μηνα) πως πηγε.... ευχαριστω

---------- Προσθήκη στις 21:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:13 ----------

Επίσης αν η φιλία σας είναι γερή ακόμα και αν το πάρει στραβά στην αρχή θα επανέλθει...

Το θέμα όμως είναι πως ξέροντας ότι την γουστάρεις σίγουρα θα αλλάξει η συμπεριφορά της.

αυτο το πιστευω και γω....

Δημοσ.

Προτιμας να την εχεις μια ζωη διπλα σου και να μην την ''εχεις'' ποτε και να σου λεει τα γκομενικα της η να της το πεις με ωραιο τροπο και οτι βγει?Απο σενα εξαρταται..

Δημοσ.

και η μ@λ@κι@ ειναι οτι δεν ξερω τι να της πω στην αρχη....μεχρι και τωρα που μιλαμε στο φβ οτι να ναι λεω και δεν μπορω να την κανω να ανοιχτει περισσοτερο (δλδ λιγο ακομα γτ μια χαρα ανοιχτη την νιωθω...)

Δημοσ.
και η μ@λ@κι@ ειναι οτι δεν ξερω τι να της πω στην αρχη....μεχρι και τωρα που μιλαμε στο φβ οτι να ναι λεω και δεν μπορω να την κανω να ανοιχτει περισσοτερο (δλδ λιγο ακομα γτ μια χαρα ανοιχτη την νιωθω...)

φβ = facebook? Δεν πιστευω να θες να της την πεσεις απο facebook?

Παρτην για εναν καφε και μια βολτα η φερτην σπιτι σου και χωσου

Δημοσ.
[...] μεχρι και τωρα που μιλαμε στο φβ [...]

Νομίζω ότι αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Γιατί αν κατάλαβα καλά οι παραπάνω (όπως κι εγώ) θεώρησαν φίλη = κοπέλα που μασταν μαζί σχολείο-σχολή/βγαίναμε/κάναμε-ράναμε/περνούσαμε καλά...

Εννοείς φίλη = friend από fb;

Δημοσ.
φβ = facebook? Δεν πιστευω να θες να της την πεσεις απο facebook?

Παρτην για εναν καφε και μια βολτα η φερτην σπιτι σου και χωσου

facebook εννοω.... σου λεω δεν ξερω τι να πω.... σπιτι μου ειδικα με τπτ.... δεν ξερω δεν θελω να την φερω σε δυσκολη θεση και μου την δινει πολυ η απορηψη!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:28 ----------

Νομίζω ότι αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Γιατί αν κατάλαβα καλά οι παραπάνω (όπως κι εγώ) θεώρησαν φίλη = κοπέλα που μασταν μαζί σχολείο-σχολή/βγαίναμε/κάναμε-ράναμε/περνούσαμε καλά...

Εννοείς φίλη = friend από fb;

οχι φιλη μου ειναι...την γνωρισα στο λυκειο απλα μιλαμε και απο το φβ

Δημοσ.
facebook εννοω.... σου λεω δεν ξερω τι να πω.... σπιτι μου ειδικα με τπτ.... δεν ξερω δεν θελω να την φερω σε δυσκολη θεση και μου την δινει πολυ η απορηψη!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Γιατι σκεφτεσαι την αποριψη?

Αν πας με την νοοτροπια οτι θα φας χυλοπιτα το εχεις χασει το παιχνιδι απο τωρα

Χιλιες φορες να φας αποριψη απο το να φτασεις σε 1-2 χρονια και να λες τι μαλακας ημουν που δεν εκανα τιποτα

Ποσων χρονων εισαι αν επιτρεπεται? (20 να φανταστω απο το nickname?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...