tarantules Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ...Παράδειγμα κρουστικοί θόρυβοι που παράγουν συνήθως επαγωγικά φορτία, όπως λαμπτήρες φθορισμού, κινητήρες και οτιδήποτε μπορεί να παράγει μαγνητικό πεδίο. Μάλον τον βρήκες τον φταίχτη.Τις μέρες που είχες ξεκολωθεί στις αποσυνδέσεις έφτοιαχνε ο δήμος το δρόμο απέξω και σκάβανε,χτυπάγανε με μηχανήματα και τα σχετικά.Άρα με βάση αυτά που λες κατά 99% πρέπει να οφειλόταν σε αυτούς...
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 αλλες φορες ειναι απο πινακιδες που αναβουν το βραδι κτλ κτλ.αμα γινεται σπανια δυστυχως δεν μπροεις να κανεις κατι.τα καλωδια του οτε απλα περνανε απο οπου νανε οπως ολων βεβαια.
AnatoliGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 κ αλλο σαβ/κυρ χωρις internet!!!παλι βλαβη γραμης κτλ...
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 δωστο βλαβη και βλεπεις.ελπιζω να σου αλλαξουν κανα απερχομενο η κανα κεντρικο ζευγαρι.εκτος αν ειναι καμια καρτα σε αστικο κεντρο.
anta_n Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μαρέσει που με πήραν τηλ να μου πουλήσουν conn-x TV!Εδώ με 20mbit σε άλλους και έχουν παγώματα εικόνας.... Καλό.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 για τα παγωματα μπορει να φταινε πολλα αλλα γενικα η tv Θα αξιζει με vdsl.
AnatoliGR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 λοιπον παιδες εφαγα πακετο.ηρθε τεχνικος του οτε κ λεει οτι δεν μπορει να φτιαξει το θεμα με τις αποσυνδεσεις γιατι πρεπει ναρθει ηλεκτρολογος να καθαρισει το καλωδιο απτο κουτι του οτε μεχρι το σπιτι μου.τι παιζει εδω?ποσο παει το μαλι? ενω ο απο πανω μου εχει μια χαρα internet κ μαλλον εχει on telecom
johzaf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος μέχρι την είσοδο του καλωδίου του στον κατανεμητή σου (κουτί) η αλλιώς εσκαλίτ. Επειδή ο κάθε ηλεκτρολόγος κάνει τα "δικά του" σε κάθε εγκατάσταση, και είναι αρκετές φορές που υπάρχει φοβερό μπέρδεμα μέσα στον κατανεμητή, αφήνουν την διάταξη να την αναλάβει ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. Φυσικά καλό θα ήταν να βρεθεί ο άνθρωπος που έχει κάνει την αρχική εγκατάσταση γιατί άλλωστε αυτός έχει την ευθύνη της διάταξης.
anta_n Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αν έχω καταλάβει καλά, το πρόβλημα αυτό δεν το είχες, αλλά εμφανίστηκε και υποθέτω πως δεν άλλαξες καλώδια στο σπίτι πρόσφατα... Μήπως, λέω μήπως, ο τεχνικός σου είπε μούφες για να μη γκρινιάζεις για πρόβλημα που οφείλεται στον ΟΤΕ;
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 λοιπον παιδες εφαγα πακετο.ηρθε τεχνικος του οτε κ λεει οτι δεν μπορει να φτιαξει το θεμα με τις αποσυνδεσεις γιατι πρεπει ναρθει ηλεκτρολογος να καθαρισει το καλωδιο απτο κουτι του οτε μεχρι το σπιτι μου.τι παιζει εδω?ποσο παει το μαλι?ενω ο απο πανω μου εχει μια χαρα internet κ μαλλον εχει on telecom Ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος μέχρι την είσοδο του καλωδίου του στον κατανεμητή σου (κουτί) η αλλιώς εσκαλίτ.Επειδή ο κάθε ηλεκτρολόγος κάνει τα "δικά του" σε κάθε εγκατάσταση, και είναι αρκετές φορές που υπάρχει φοβερό μπέρδεμα μέσα στον κατανεμητή, αφήνουν την διάταξη να την αναλάβει ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. Φυσικά καλό θα ήταν να βρεθεί ο άνθρωπος που έχει κάνει την αρχική εγκατάσταση γιατί άλλωστε αυτός έχει την ευθύνη της διάταξης. Αν έχω καταλάβει καλά, το πρόβλημα αυτό δεν το είχες, αλλά εμφανίστηκε και υποθέτω πως δεν άλλαξες καλώδια στο σπίτι πρόσφατα... Μήπως, λέω μήπως, ο τεχνικός σου είπε μούφες για να μη γκρινιάζεις για πρόβλημα που οφείλεται στον ΟΤΕ; ο αρχικος που εκανε την εγκατασταση μπορει και να εχει κανει βλακεια και να το θεωρει σωστο οποτε δενειναι παντα η καλυτερη λυση να τον φερεις.τωρα επειδη ακριβως οι ηλεκτρολογοι δεν ξερουν απο adsl καποια πραγματα που μπορεις να τα κανεις στο τηλ αμα τα κανεις στο adsl εχεις θεμα.οπως πχ αυτο που συνδεουν τα αναπληρωματικα ζευγαρια.οποτε η καλυτερη λυση για τον φιλο μας ειναι η εξης αμα ξερει η αμα εχει κανα γνωστο. βλεπει στα ποσα συγχρονιζει πανω στο σπιτι του. μετα παει στο escalit κατανεμητη και βγαζοντας ολο το σπιτι απο πανω βλεπει παλι στα ποσα συγχρονιζει.αν βλεπει το ιδιο τοτε ο τεχνικος του λεει βλακεις και απλα εχει προβλημα το καλωδιο του οτε.αν βλεπει πολυ παραπανω προβλημα σπιτιου χοντρικος.αν βλεπεις πχ στο σπιτι 10 mbit και κατω στον κατανεμητη 14 τοτε μετα ξαναβαζεις το σπιτι πανω πηγαινεις στο κεντρικο πριζακι και αποσυνδεεις ολα τα δωματια και αφηνεις το κεντρικο που ερχεται απο τον κατανεμητη μονο και βλεπεις.ετσι σταδιακα βλεπεις που ειναι το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.