Προς το περιεχόμενο

presario 2100

vagelas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια συγνομη αν το θεμα μου ειναι ασχετο αλλα εχω ενα cobaq presario 2100 me mnhmh 256 mb και θελω να περασω τα linux δοκιμασα τα( 3.0 και 5.0 monomaxos) αλλα δεν τα ανοιγει με τιποτα ισωs επειδη το λαπτοπ ειναι παλιο 2002 αν ξερετε πεστε μου ποια να βαλω κιαν ειναι ελληνικα ακομα καλυτερα γιατι απο αγγλικα ειμαι μπουφος .ΥΓ Μου αρεσουν πολυ αν και ειμαι ασχετος απο το θεμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sidux / aptosid

mint debian based

lubuntu

Μπορεις να ακολουθησεις και τον οδηγο για παλιο hardware δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο.Λεει αναλυτικα τι να κανεις.

Επειδη τυχαινει να εχω στα χερια μου ενα desktop με παρομοια χαρακτηριστικα αυτες τις μερες, για να το κανω... mame machine, θα ελεγα debian testing/unstable με lxde-core + οτι αλλο θες.

(celeron 1Ghz, tnt2 :P)

Επισης, επειδη δοκιμασα αρκετους browsers, χωρις flash παντα, σε προειδοποιω απο τωρα οτι web surfing με 256ΜΒ ειναι αγανακτηση!

Screenshots οταν τελειωσω με το στησιμο του mame :P

Επειδη τυχαινει να εχω στα χερια μου ενα desktop με παρομοια χαρακτηριστικα αυτες τις μερες, για να το κανω... mame machine, θα ελεγα debian με lxde-core + οτι αλλο θες.

(celeron 1Ghz, tnt2 :P)

Επισης, επειδη δοκιμασα αρκετους browsers, χωρις flash παντα, σε προειδοποιω απο τωρα οτι web surfing με 256ΜΒ ειναι αγανακτηση!

oχι τοσο οσο ο επεξεργαστης.πχ με 1Ghz δεν νομιζω καν να βλεπεις πχ youtube απο browser.Απλο surfing κανεις και με 160 mb ram που ειχα τοτε.

επι τι ευκαιρια ρε παιδια αυτο περνει καμια αναβαθμηση η οχι κιαν αξιζει προκειμενου να μη το πεταξω

Εξυπακουεται οτι δεν το πετας.Ακομα και με 256 ram με ελαφρυ-λιτο στησιμο θα ειναι και γρηγορο , τελειο εκπαιδευτικο εργαλειο ακομα και κατεβαστηρι+server.

Αν ειναι να το πεταξεις πες μου..:-D:-D

Έχω και εγώ ένα σαπάκι laptop, και το είχα στήσει με openbox και avant, μετά είχα βγάλει τελείως το τα γραφικά γιατί πειραματιζόμουν με web hosting και το ispcp. Τώρα λέω να το ξαναφτιάξω για κανονική χρήση μιας και ξεκινάω πάλι σχολή και θέλω να το περνώ μαζί και λέω να το στήσω με e17.

Πιστεύω θα είναι πιο γρήγορο, μιας και είναι ελαφρύ από μόνο του και γιατί θα προσπαθήσω να μην έχω καθόλου apps από gnome, xfce κτλ.

Μου φαίνεται αρκετά εφετζίδικο κιόλας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...