TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ειναι η πρωτη ισως φορα που βλεπω τοσο μικρη διαφορα! Νομιζα οτι με 12M Cache θα εβγαιναν αρκετα μπροστα (πραγμα που γινεται σε benchmarks-reviews απο sites...) Εκεινο που μπορω να προσθεσω, μιας και μιλαμε για 3.6GHz, ειναι πως σε αυτα τα GHz: ιδια μητρικη (P45) ιδιες μνημες & 5850, η διαφορα μεταξυ Q8400-Q6600 ηταν υπερ Q6600 Ελαχιστη μεν (απο 2% ως maximum 7%) παντως υπηρχε. Μ' αλλα λογια οι <παλιοτεροι> Quad δεν ειναι...για πεταμα.
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μα τι λέμε τόσο καιρό εδώ πέρα κι έχουν μαλλιάσει οι γλώσσες μας.. Πού να δεις συγκριτικά όπου οι 2πύρηνοι βγαίνουν στα ίδια με 4πύρηνους. να ρωτησω και κατι αλλο.εκτος απο τη mugen που εχω στο AMDpc θα παρω απο πλαισιο την megahelms.στο στοκ εχουν(αν την εχουν)την κανονικη με κανα 35αρι ευρω και τη rev.2 την δινουν στα 56 ευρω. εχουν διαφορες μεταξυ τους γιατι εγω δεν βλεπω κατι??? Κατ' αρχάς είναι Megahalems Κατά δεύτερον, η Rev.2 έχει και δεύτερα fan mounting clips για push-pull διάταξη. Επίσης όπως είπες και μόνος σου, αυτή στα 35€ δεν παίζει να υπάρχει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μα τι λέμε τόσο καιρό εδώ πέρα κι έχουν μαλλιάσει οι γλώσσες μας..Πού να δεις συγκριτικά όπου οι 2πύρηνοι βγαίνουν στα ίδια με 4πύρηνους. Αυτο θα μπορουσε πραγματι να συμβει σε αρκετα gaming σεναρια με τους Ε8ΧΧΧ VS Q6XXX. Ομως 4πυρηνο VS 4πυρηνο και να κερδιζουν τους Q8400 οι Q6600 δεν θυμαμαι να εχω δει... Αντιθετα παντου γινοταν τρελος λογος για την εξτρα Cache, ακομη κ' απο Q9400 σε Q9450. Θα 'χε πολυ ενδιαφερον να ξεδιαλυνουμε: κερδιζουμε ποσο και τι με τους Q9ΧΧΧ και Q8XXX? Αλλωστε αποτελουν τελευταιες επιλογες αναβαθμισης se socket 775, και πολλοι χρηστες τους σκεφτονται, οπως ακριβως και τους Q6XXX Επειδη ομως δεν ειναι τζαμπανταν καλο να ξερουμε τι πραγματικα προσφερουν εξτρα, σε σχεση με τους Q6XXX. Για παραδειγμα ενω οι Q8XXX σε gaming δεν προκυπτουν ως ταχυτεροι (λογω της μικρης Cache), σε rendering ομως ειναι κατα Μ.Ο. 5% ταχυτεροι
SIARAKAS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μάγκες συγνώμη για την παρένθεση αν κάποιος έχει asus striker 2 η evga 780 i sli ενδιαφέρετε ένα φιλαράκι ευχαριστώ Ηλίας
chriss2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 εχω εγω.επειδη θελω να παω σε p45 που το θεωρω πιο αξιοπιστο για quads αν βρω θα σου πω. προς το παρον ειμαι με την striker 2.
chriss2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλησπερα. επανερχομαι για να σας πω οτι αφου εστησα το pc με την asus striker 2 extreme αντιμετωπισα και δεν βρηκα λυση σ ενα προβλημα το οποιο ειναι το εξης: αφου ηταν ολα ετοιμα και ξεκινησα για format μου εβγαζε καποιο μυν. στην οθονη οτι καποια συσκευη δεν επικοινωνουσε(η ο σκληρος η το dvd)και σταματουσε το φορματ. ετσι πηρα και εγω εναν φορμαρισμενο δισκο τον βαζω επανω και εκει που παει να bootαρει για να μπει στα windows μου πεταει μια στιγμιαια μπλε οθονη και κανει restart συνεχεια. νομιζοντας εγω οτι ο sata controller τα επαιξε παιρνω εναν σκληρο IDE που ειχα με περασμενα windows και τον πεταω πανω αποσυνδεοντας οτιδηποτε αλλο και ολα καλα. δουλευε μια χαρα. οταν εβαζα τον sata τιποτα. καμια βοηθεια????????????????? να αναφερω οτι η μητρικη ειναι αγορασμενη απο το πλαισιο stock.
qsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 για να κατεληξε η μητρικη στο plaisio stock ειναι αρκετα πιθανο να ειναι προβληματικη, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να την πας πισω..
chriss2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ναι την εχω ετοιμασει για να την παω πισω. απλα μου φαινεται παραξενο οτι με ide μπουταρει ενω με sata οχι και ελεγα μηπως θελει καποια ρυθμιση απο το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.