sozz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 bioschock δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο απο ηχο μεσα στο παιχνιδι
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Θυμηθηκα αλλα 2 αυτη τη στιγμη. Παρομοιο το theme τους αλλα καμια σχεση σαν παιχνιδια. Σαν ηχος ομως.....κατσε καλα εεε? - Homeworld 1+2 - X3 reunion
chrisde Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αν και η έκδοση για pc ήταν τραγικά πετσοκομένη, το Final Fantasy VIII έχει το καλύτερο soundtrack ever!!! (Nobuo Uematsu rulezzzz!!!)
DrFreeman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Atlantis: The Lost Tales (1998) Deus Ex (2000) Μου έρχονται πρόχειρα αυτή τη στιγμή...
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Amnesia The Dark Descent HoMM III(Heroes of Might and Magic 3) Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
stratigos24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ενα παιχνιδι μου ηρθε στο μυαλο με το που ειδα τον τιτλο. Hitman 2. Θυμαμαι οτι τη μουσικη την ειχε παιξει η συμφωνικη της Βουδαπεστης. Ισως και γιαυτο να το θυμαμαι, μου ειχε κανει εντυπωση τοτε που το διαβασα στο κουτι του. Μου αρεσε πολυ, μα παρα πολυ η μουσικη του.
TEOKOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει είναι πολυυυύ πριν τα pc αλλά τα ακούω και ανατριχιάζω!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0TKV_90aYgI[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=TRs9ys2RLug&feature=related[/ame] ααχ!
costa69 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 H μουσικη τιτλου του αγαπημενου μου παιχνιδιου σε κλιπακι δικο μου. Ενα πολυ ξεχωριστο εμβατηριο,για ενα πολυ ξεχωριστο εξομοιωτη: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qQMStNloEA4[/ame]
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παιδια για να μην μπερδευομαστε μιλαω για γενικο ηχο. Οχι μονο μουσικη. Θελω το συνολο, το ρεσουμε. Το Stalker ας πουμε ειναι καταπληκτικο απο καθε αποψη στο θεμα του ηχου ασχετα αν δεν ειναι παιχνιδι για εμενα.
Apoll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Bad Company 2. Παίζω με logitech G35 είναι πολλοί που γκρινιάζουν για το ότι είμαι aimbot. Αλλά τί να κάνω όταν το παιχνίδι υποστηρίζει τόσο καλό ήχο και ακούω τις σφαίρες (και τα βήματά τους) από που έρχονται;;;;;; (Παίζω με Μ416/Μ16 το 90% του χρόνου).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εγώ είχα κολλήσει με τα effects και το OST του Dead Space. Kρίμα που το game ήταν μια κονσολάδικη επαναλαμβανόμενη μούφα.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εγώ είχα κολλήσει με τα effects και το OST του Dead Space.Kρίμα που το game ήταν μια κονσολάδικη επαναλαμβανόμενη μούφα. Παρα αυτα για εμενα το παιχνιδι διαθετει τον καλυτερο ηχο σαν συνολο απο οποιοδηποτε αλλο μεχρι σημερα που εχω παιξει ποτε. Δηλαδη αν πρεπει να επιλεξω μονο ενα παιχνιδι που διαθετει τον καλυτερο ηχο ever τοτε το Dead Space θα παρει την ψηφο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.