ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ειπα να ανοιξω ενα thread για να δω γνωμες για τα παιχνιδια με τον καλυτερο ηχο. Οχι απαραιτητα -μονο- μουσικη. Μιλαω για ηχο γενικα. Απο τα εφε μεχρι και την μουσικη και ambient. Τα παιχνιδια δηλαδη που και μονο απο τον ηχο τους χανεσαι και μπαινεις στο κλιμα. Θα κανω εγω την αρχη της λιστας και περιμενω ακομα περισσοτερα παιχνιδια για να εμπλουτισω τη λιστα μου. Δεν με ενδιαφερει η σειρα προτεραιοτητας. - Mass Effect 2 - Dead Space - Bioshock 1 + 2 - Baldurs Gate 2 - FEAR 1 + 2 - Penumbra 2 - Braid - SWAT 4 - Thief 3
darklordvader77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Legacy Of Kain απο μένα (+τα 2 Soul Reaver φυσικα )
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις πηρα πρεφα οτι το thread το εβαλα στο console section ενω ηθελα να το βαλω στο PC section. Ενας mod αν μπορει να το μεταφερει παρακαλω.
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αχμ, ούτε γω το χα προσέξει και γι αυτό ανέφερα pc game. Οπότε από σπόντα είμαι on-topic (report αν θες μεταφορά)
MariosX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τα Legacy Of Kain απο μένα (+τα 2 Soul Reaver φυσικα ) +1 και για το Defiance. Epic Action Games. Κανένα από τα σημερινά Action Games είναι το ίδιο με αυτά με τρομερό βάθος στην ιστορία και σε ήχο για να μην βγούμε τελείως εκτός θέματος
Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Τοσο το Αυθεντικο AVP οσο και το φετινο...... Ακομα και τα Battlefield μπορω να πω μαζι με τα Call Of Duty.
darklordvader77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 να προσθεσω επισης και το Metal Gear Solid.. σκοτεινος ηχος,πολυ καλο voice over, και ατμοσφαιρικος.. +1 και για το Defiance.Epic Action Games. Κανένα από τα σημερινά Action Games είναι το ίδιο με αυτά με τρομερό βάθος στην ιστορία και σε ήχο για να μην βγούμε τελείως εκτός θέματος +9999999999
Vasilius Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ειπα να ανοιξω ενα thread για να δω γνωμες για τα παιχνιδια με τον καλυτερο ηχο. Οχι απαραιτητα -μονο- μουσικη. Μιλαω για ηχο γενικα. Απο τα εφε μεχρι και την μουσικη και ambient. Τα παιχνιδια δηλαδη που και μονο απο τον ηχο τους χανεσαι και μπαινεις στο κλιμα. 1. Medal Of Honor 2. Alien Vs Predator 2 3. Civilization 4. Command & Conquer (το πρώτο) 5. Diablo
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 starcraft (1) ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα που υποστηριζε πολυκαναλο ηχο! ειχε κορυφαια μουσικη και απιστευτα και πανεξυπνα unit responses
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Να πω κι εγώ μερικά Stalker: Shadow of Chernobyl (δεν έχω παίξει τα άλλα, αλλά πιστεύω παρόμοιος ήχος) Battlefield: Bad Company 2 (ειδικά με War Tapes sound setting)
Greygore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Planescape: Torment - ειναι απο τα πρωτα games με αρκετα "ρεαλιστικα" ambient effects (και το main theme ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι εδω και χρονια) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SfEjKBPZNYU]Planescape: Torment main theme[/ame] Deus Ex - Απλα και μονο για το soundtrack που εκανε μειξη techno με πολλα αλλα genre (ειναι και απο τα πρωτα νομιζω με "adaptive" μουσικη που αλλαζε αναλογα αν ησουν in combat κ.τ.λ.; ) Οποιοδηποτε απο τα C&C: Red Alert - Hell's March να'ουμ System Shock 2 - Απλα και μονο για το τι ακουγες οταν σε κυνηγουσε Annelid Edit: Τα Τhe Dig και Loom που ξαναπιασα τωρα τελευταια γιατι ηταν απο τα πρωτα "talkies" που επαιξα ***Baldur's Gate 2 -- Thief 3 -- BioShock εχουν ηδη αναφερθει
tsioudiver Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Το πρώτο που μου έρχεται κατά νου και έχει να κάνει με τη μουσική στο εκάστοτε τερέν είναι το Heroes of Might & Magic IV.
reinhart84 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 καλα αν εξαιρέσεις τα 100000+ bugs το gothic 3 είχε φοβερη μουσική και ήχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.