Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδια με τον καλυτερο ηχο.

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να ανοιξω ενα thread για να δω γνωμες για τα παιχνιδια με τον καλυτερο ηχο. Οχι απαραιτητα -μονο- μουσικη. Μιλαω για ηχο γενικα. Απο τα εφε μεχρι και την μουσικη και ambient. Τα παιχνιδια δηλαδη που και μονο απο τον ηχο τους χανεσαι και μπαινεις στο κλιμα.

Θα κανω εγω την αρχη της λιστας και περιμενω ακομα περισσοτερα παιχνιδια για να εμπλουτισω τη λιστα μου. Δεν με ενδιαφερει η σειρα προτεραιοτητας.

- Mass Effect 2

- Dead Space

- Bioshock 1 + 2

- Baldurs Gate 2

- FEAR 1 + 2

- Penumbra 2

- Braid

- SWAT 4

- Thief 3

Δημοσ.
Τα Legacy Of Kain απο μένα (+τα 2 Soul Reaver φυσικα :-) )

+1 και για το Defiance.

Epic Action Games.

Κανένα από τα σημερινά Action Games είναι το ίδιο με αυτά με τρομερό βάθος στην ιστορία και σε ήχο για να μην βγούμε τελείως εκτός θέματος ;)

Δημοσ.

να προσθεσω επισης και το Metal Gear Solid.. σκοτεινος ηχος,πολυ καλο voice over, και ατμοσφαιρικος..

+1 και για το Defiance.

Epic Action Games.

Κανένα από τα σημερινά Action Games είναι το ίδιο με αυτά με τρομερό βάθος στην ιστορία και σε ήχο για να μην βγούμε τελείως εκτός θέματος ;)

+9999999999

Δημοσ.
Ειπα να ανοιξω ενα thread για να δω γνωμες για τα παιχνιδια με τον καλυτερο ηχο. Οχι απαραιτητα -μονο- μουσικη. Μιλαω για ηχο γενικα. Απο τα εφε μεχρι και την μουσικη και ambient. Τα παιχνιδια δηλαδη που και μονο απο τον ηχο τους χανεσαι και μπαινεις στο κλιμα.

1. Medal Of Honor

2. Alien Vs Predator 2

3. Civilization

4. Command & Conquer (το πρώτο)

5. Diablo

Δημοσ.

starcraft (1)

ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα που υποστηριζε πολυκαναλο ηχο!

ειχε κορυφαια μουσικη

και απιστευτα και πανεξυπνα unit responses

• Moderators
Δημοσ.

Να πω κι εγώ μερικά

Stalker: Shadow of Chernobyl (δεν έχω παίξει τα άλλα, αλλά πιστεύω παρόμοιος ήχος)

Battlefield: Bad Company 2 (ειδικά με War Tapes sound setting)

Δημοσ.

Planescape: Torment - ειναι απο τα πρωτα games με αρκετα "ρεαλιστικα" ambient effects (και το main theme ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι εδω και χρονια)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SfEjKBPZNYU]Planescape: Torment main theme[/ame]

Deus Ex - Απλα και μονο για το soundtrack που εκανε μειξη techno με πολλα αλλα genre (ειναι και απο τα πρωτα νομιζω με "adaptive" μουσικη που αλλαζε αναλογα αν ησουν in combat κ.τ.λ.; )

Οποιοδηποτε απο τα C&C: Red Alert - Hell's March να'ουμ :devil:

System Shock 2 - Απλα και μονο για το τι ακουγες οταν σε κυνηγουσε Annelid :devil:

Edit: Τα Τhe Dig και Loom που ξαναπιασα τωρα τελευταια γιατι ηταν απο τα πρωτα "talkies" που επαιξα

***Baldur's Gate 2 -- Thief 3 -- BioShock εχουν ηδη αναφερθει :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...