newtech Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=112821 Ειναι 30€ κάτω απο τον ανταγωνισμό και ειναι απο τα καλύτερα mp4!!! http://www.skroutz.gr/s/77293/Philips-GoGear-Ariaz-8-GB.html?keyphrase=SA1ARA08 Αναπαραγωγή μουσικής MP3, WMA ή DRM από συνδρομητικές υπηρεσίες Ακουστικά υψηλής ευκρίνειας για λεπτομερή ήχο Με FullSound™ που προσφέρει την εμπειρία ακρόασης CD στο MP3 Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής Η διεύθυνση Audible.com περιλαμβάνει ψηφιακά audiobook και πολλά ακόμη Περισσότερες επιλογές περιεχομένου με Napster, Audible και BBC iPlayer Έγχρωμη οθόνη 2" για ομαλή και εύκολη πλοήγηση Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 30 ώρες ή βίντεο μέχρι 6 ώρες Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε Άμεση φόρτιση από τον υπολογιστή μέσω USB Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας Εύκολη λήψη βίντεο από το Internet στο GoGear Εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με προβολή των album art
zanzavar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ακουστικά υψηλής ευκρίνειας για λεπτομερή ήχο Μάλλον είναι copy/paste αλλά μου έκατσε κάπως... Δεν άντεξα!
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι τέλειο αλλά θα ήθελα το 16άρι.
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω μόνο με convert από το software που το συνοδεύει...
newtech Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω μόνο με convert από το software που το συνοδεύει... Ετσι! αααααα ---------- Προσθήκη στις 20:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ---------- Μάλλον είναι copy/paste αλλά μου έκατσε κάπως... Δεν άντεξα! Ειναι copy/paste
aissaris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον είναι copy/paste αλλά μου έκατσε κάπως... Δεν άντεξα! Δεν είναι λανθασμένη η χρήση της λέξης. Ευκρίνεια: η ιδιότητα της "καλής" διάκρισης, μπορεί να είναι χαρακτηριστικό τόσο οπτικό όσο και ηχητικό. Πάντως δεν είναι άσχημη προσφορά
newtech Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τελείωσαν!!! όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.. τώρα 90€
frap73 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μα τι στην ευχή, πόσο τους κοστίζει να βάζουν και μια SD θύρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.