Tomahawk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αποφάσισα να κόψω τη forthnet και να μοιράζομαι το dsl με τον γείτονα φοιτητή οπότε χρειάζομαι ένα wifi usb stick που να έχει σχετικά αρκετή εμβέλεια (μπας και πιάνω και κανένα αλλο free γύρω γύρω) αλλα κυρίως να είναι φθηνό, να μην έχει θέμα με τα Windows 7 και να το έχει κατάστημα στην Αθήνα... Ταβάνι είναι τα 25Ε! Αυτό λέει τίποτα; Ευχαριστώ πολύ!
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/US-Robotics-Wireless-Usb-Adapter-125Mbps-USR815425.htm http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/NETGEAR-WNA1100-WIRELESS-USB-ADAPTER-N150-150MBPS.htm
Tomahawk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το 2ο αρκετά συμπαθητικό! Αυτό είναι καλό; TP-Link TL-WN722N
thanos75x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το 2ο αρκετά συμπαθητικό!Αυτό είναι καλό; TP-Link TL-WN722N Αυτο σκοτωνει το εχει ο κολλητος μου και ειναι παρα πολυ δυνατο και γρηγορο! Στο συστηνω ανεπιφυλακτα!
Tomahawk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Netgear ή TP Link? Απο εμβέλεια τι λένε αυτά;
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 netgear θα επαιρνα εγω.το n πρωτοκολλο μαλλον δεν το θες εκτος αν ο φιλος σου εχει router n.επισης της Usr to maxg και γενικα ολα αυτα που boostaroun to g apo 54 σε 100+ ειναι αχρηστα εκτος αν εχεις ιδια μαρκα ρουτερ και το υποστηριζει.απο εκει και περα αν δεν ειχες ταβανι τα 25 θα μπορουσες απο κανα ebay να παραγγελεις καμια καρτα wireless που να ειναι 500 mw αντι για 100 πχ που ειναι οι κανονικες οποτε να πιανεις περισσοτερα δικτυα.καπου ειχε ανοιχτει θεμα για κατι καρτες της alfa αν θυμαμαι σωστα. http://cgi.ebay.co.uk/NEW-500mw-Alfa-Networks-AWUS036H-USB-Wireless-Wifi-/350382849585?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item519471fe31 kατα τα αλλα στις απλες καρτες τυπου netgear και tplink πανω κατω τις ιδιες εμβελειες θα δεις απλα προσπαθησε εστω και με μια Usb επεκταση το stick να ειναι καπου ψηλα και να κοιταει τον ρουτερ χωρις εμποδια .το ιδιο και ο φιλος σου.τον ρουτερ μην τον χωσει πισω απο κανα tower.
Tomahawk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω πρόβλημα να κάνω αγορά απο ebay, το χρησιμοποιώ αρκετά ούτως ή άλλως... Απλά διαθέτω maximum 25Ε, δε πιστεύω πως αξίζει να δώσω παραπάνω, αν έχεις κάποια πρόταση που κυμαίνεται σε αυτά τα χρήματα πες μου. Σε γκαρσονιέρες μένουμε δίπλα δίπλα, δε πιστεύω πως θα είναι τόσο δύσκολο να βρει σήμα, απλά έλεγα μπας και μπορώ να πετύχω και κανένα ελεύθερο τριγύρω. Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο; Απο κάποιο κατάστημα που να είναι κοντά σε στάση μετρό... Γι αυτό τι λέτε; Αλλα βλέπω 2dbi οπότε παίζει να πάρω το TP Link TL-WN722N απο το PC Store γιατί στο Πλαίσιο δεν υπάρχει
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 τουλαχιστον αυτο εχει και μια εξωτερικη κεραια που λογικα θα μπορει να αλλαξει.τα αλλα δεν εχουν εξωτερικη κεραια αλλα εσωτερικη οποτε και αυτο ειναι καλη επιλογη.
Tomahawk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Βρήκα αυτό το θεματάκι και με φόβησε λίγο γιατί έχω Windows 7 64bit... Οπότε προσανατολίζομαι προς το TL-WN722N
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Βρήκα αυτό το θεματάκι και με φόβησε λίγο γιατί έχω Windows 7 64bit...Οπότε προσανατολίζομαι προς το TL-WN722N αν μπορεις παρε κατι απο την αρχη για 7αρια.ισως να εχουν βγει και αντιστοιχοι drivers για τα 64 bit αλλα ισως να χρειαστει να στειλεις email.εχει μεινει και το αλλο θεμα στην μεση.
Tomahawk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Οπότε το TP-Link! Ευχαριστώ για τη βοήθεια, μόλις το πάρω θα γράψω εντυπώσεις... ---------- Προσθήκη στις 16:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:34 ---------- Οι PCI κάρτες έχουν καλύτερη εμβέλεια (μιλάμε πάντα με όριο τα 25Ε)??
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 netgear θα επαιρνα εγω.το n πρωτοκολλο μαλλον δεν το θες εκτος αν ο φιλος σου εχει router n.επισης της Usr to maxg και γενικα ολα αυτα που boostaroun to g apo 54 σε 100+ ειναι αχρηστα εκτος αν εχεις ιδια μαρκα ρουτερ και το υποστηριζει.απο εκει και περα αν δεν ειχες ταβανι τα 25 θα μπορουσες απο κανα ebay να παραγγελεις καμια καρτα wireless που να ειναι 500 mw αντι για 100 πχ που ειναι οι κανονικες οποτε να πιανεις περισσοτερα δικτυα.καπου ειχε ανοιχτει θεμα για κατι καρτες της alfa αν θυμαμαι σωστα.http://cgi.ebay.co.uk/NEW-500mw-Alfa-Networks-AWUS036H-USB-Wireless-Wifi-/350382849585?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item519471fe31 kατα τα αλλα στις απλες καρτες τυπου netgear και tplink πανω κατω τις ιδιες εμβελειες θα δεις απλα προσπαθησε εστω και με μια Usb επεκταση το stick να ειναι καπου ψηλα και να κοιταει τον ρουτερ χωρις εμποδια .το ιδιο και ο φιλος σου.τον ρουτερ μην τον χωσει πισω απο κανα tower. Αν και αρκετά εκτός χρηματικού ορίου, ψηφίζω κι εγώ AWUS036H, είναι τούμπανο.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Οπότε το TP-Link!Ευχαριστώ για τη βοήθεια, μόλις το πάρω θα γράψω εντυπώσεις... ---------- Προσθήκη στις 16:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:34 ---------- Οι PCI κάρτες έχουν καλύτερη εμβέλεια (μιλάμε πάντα με όριο τα 25Ε)?? θεωρητικα εχουν επειδη εχουν εξωτερικη κεραια.αν και εβαλες πιο πανω ενα stick που ειχε και αυτο εξωτερικη κεραια.πρακτικα εχουν ενα μεγαλο μειονεκτημα.συνηθως το tower το εχουν χωμενο πισω απο κανα επιπλο η κεραια ειναι αναμεσα tower και τοιχο και χανεις ολο το σημα .ενω το usb stick το εχεις πανω στο γραφειο και με μια μικρη επεκταση το βαζεις και πιο ψηλα και παιζεις μια χαρα Αν και αρκετά εκτός χρηματικού ορίου, ψηφίζω κι εγώ AWUS036H, είναι τούμπανο. πολυ ωραια καρτα.σιγουρα πολυ πιο ακριβη.απλα ειναι τουμπανο γιατι ειναι και 1000 mw.και εγω πιο πανω για alfa προτεινα αλλα ειναι ακριβες ακομα και απο ebay
takos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παρε αυτο ειναι πολυ καλο και με καλη εμβελεια. TL-WN7200ND 150Mbps High Power Wireless USB Adapter η TP-Link TL-WN722N USB Adapter Πεταψου μια μέχρι το κερατσινι και παρε ενα απο αυτα, το πρώτο ειναι καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.